Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

No news, good news… την αγανάκτησή μου μέσα!!!

Γυρίζει ο φιλέλληνας στην Ελλάδα
Ενώ ήταν στο δρόμο για τις ΗΠΑ ο πρωθυπουργός μας γυρίζει στις είπα-ξείπα.
Θα πρωτοστατήσει ακόμη μία φορά στο θέατρο σκιών εαυτού και αλλήλων σκαιών. Μάλλον δεν θέλει να τον ξεπεράσει σε δραματουργία ο Βού-ς Αντιπρόεδρος και παλαιότερα διεκδικητής-αντίπαλος.
Θα καταφύγει στο τελευταίο οχυρό των παλιανθρώπων, τον πατριωτισμό.
Αφού θα πει πόσο κινδυνεύουμε όλοι μας από τη χρεοκοπία, η οποία ποτέ δεν θα τον ακουμπήσει, αυτών και τους άλλους που είναι στο ίδιο οχυρό των παλιανθρώπων, θα ζητήσει την συμπαράστασή μας σε ένα και τελευταίο μέτρο.
Θα περνάνε τα μέλη της κυβέρνησης από σπίτι σε σπίτι και πρέπει να τους βάζουμε μέσα. Θα μας ζητούν να κατεβάσουμε τα βρακιά μας και θα επιδεικνύουν το πέος τους.
Ο Πρωθυπουργός θα παρακαλέσει όσοι μπορούν να προμηθευτούν προφυλακτικά και βαζελίνη για να μην επιβαρυνθεί με το κόστος αυτό ο προϋπολογισμός της χώρας και θα πει ότι αγοράζοντας θα κινήσουμε και την πεθαμένη αγορά.
Μετά θα πρέπει να σκύψουμε ώστε τα μέλη της κυβέρνησης, και όπου είναι δυνατόν τα μέλη της τρόικα και των βουλευτών των κομμάτων του μνημονίου, θα μας βιάσουν κατ’ εξακολούθηση.
Εμείς, ως πολιτισμένος λαός που τιμά τον ξένιο Δία, δεν πρέπει να προβούμε σε κανενός είδους αντίσταση. Αντιθέτως θα πρέπει να είμαστε πατριώτες και να δεχτούμε τα σκληρά μέτρα που θα μπουν στον πρωκτό μας.
Δεν πρέπει με κανένα τρόπο να προσβάλουμε τα μέλη της τρόικα και τους διεθνείς τοκογλύφους ακόμη και με φράσεις του τύπου «Μη!» «Όχι σε παρακαλώ» «Βοήθεια με βιάζουν». Το σωστό για να πάρουμε την επόμενη δόση θα ήταν να κάνουμε όσο το δυνατόν μεγαλύτερη επίκυψη και να λέμε με ευγένεια και με λαγνεία (έστω προσποιητή) «Τι μου κάνεις Γκαουτερλαϊν μου» «Τι άντρας που είσαι Άγκελα» «Τι κορμί έχεις Βάγγο μου» «Θέλω κι άλλο πρωθυπουργάρα μου»
Στο τέλος της πράξης θα αναφωνείτε δυνατά «Λεφτά υπάρχουν» και θα δίνετε όσα τιμαλφή βρίσκονται στο σπίτι σας.
«Ζήτω η Ελλάς, Ζήτω η Γερμανία, Ζήτω η Τρόικα.
Μαζί τα φάγαμε και το μνημόνια είναι για τη χώνεψη
Θα κάνω ΝΤΟΥ ρε πονηρέ στα στέκια που αράζεις, να ξέρεις δεν την βγάζεις, σταμάτα να φωνάζεις».

Και ο σκύλος έλιαζε ακαμάτης τα αχαμνά του
Εκεί μας έγραφε που δεν επαναστατούσαμε κοντά του
Η προσπάθεια όμως συνεχίζεται, έστω και από τους ρομαντικούς. Μέχρι να γίνει ανάγκη και η ανάγκη φωτιά.



Ελλάς Ελλήνων Βολεμένων και αποχαυνωμένων
Λίγοι, και καλοί, μαζευτήκαμε για να πάμε στην ιδιωτική Τράπεζα της Ελλάδος και να κράξουμε τις κατσαρίδες που γεμίσαν τον τόπο. Όσοι αναρωτιούνται ποιες είναι οι κατσαρίδες ας διαβάσουν την μεταμόρφωση του Φραντζ Κάφκα.
Πάντως οι Έλληνες με την απουσία τους προστάτευσαν τον ενάρετο θεσμό των τοκογλύφων, είτε από ελπίδα να διοριστούν και αυτοί σε κάποια τράπεζα είτε από τον τρόμο που τους έσπειραν τα κανάλια. Είναι πάντως βέβαιοι ότι αν χρεοκοπήσει η χώρα τουλάχιστον θα μείνουν οι τράπεζες για να τους δίνουν κανέναν δανειάκι να επιβιώσουν.
Τουλάχιστον όσοι πήγαμε, επειδή είμαστε λίγοι, μπορέσαμε να γνωριστούμε και κάνοντας ανθρώπινες σχέσεις και σκέψεις (όπως το «Ο άνθρωπος πάνω από τα χρήματα») πάψαμε για λίγο να είμαστε κατσαρίδες. Έτσι δεν μας ψέκασαν και οι μπάτσοι.


Αγοραίος ο επόμενος καταλληλότερος, αγοραία και η παιδεία που υποσχέθηκε.
Κατά την παράδοση πήγε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην ΔΕΘ και άρχισε το ανούσιο μπλα μπλα, θεωρώντας ότι έρχεται η σειρά του να μας σώσει. Αφού είπε ότι θα επαναδιαπραγματευτεί τους όρους και όχι την ύπαρξη του ίδιου του μνημονίου, λέμε τώρα, μίλησε για ανάπτυξη και χαμήλωμα της φορολογίας των εταιριών. Αγοραίος και αυτός όπως ο προκάτοχός του, έταξε πιο μεγάλη σύνδεση της παιδείας με την αγορά.
Αυτό που θα έχουμε να περιμένουμε από τον Αντωνάκη (κόπηκε το μου) είναι να μας πει ότι πήγε στην Τρόικα αλλά δεν σήκωνε επαναδιαπραγματεύσεις και έτσι θα πρέπει να τηρήσει το μνημόνιο Νο15 που θα υπογράψει ο ίδιος.
Τον φόρο στις εταιρίες θα τον χαμηλώσει ο Αντώνης αλλά θα συνεχίσει να στέλνει έκτακτες εισφορές, θα γίνει το ίδιο έκτακτος με τον τωρινό καταλληλότερο και θα παραδώσει τα πάντα στις αγορές.
Μα, θα ρωτήσετε –ίσως ευλόγως-, πως ξέρεις ότι θα παραδώσει τα πάντα στις αγορές;
Μα άνθρωπος που θέλει αγοραία παιδεία δεν θέλει πολίτες, ούτε καν εργαζομένους. Δούλους της αγοράς θέλει να φτιάξει.


ΥΓ Η αυτοκάθαρση στη Νέα Δημοπρασία ήταν καθολική και επιτυχής αφού και ο προηγούμενος Κ.Καραμανλής ήταν εκεί να στηρίξει και κανένα σκάνδαλο από κείνα που έφεραν το ξέσπασμα του Δεκέμβρη του 2008 δεν αναφέρθηκε.
Είναι σίγουρο ότι ο σκεπτόμενος και αγωνιστής Έλληνας θα φέρει την καθαρμένη (αυτό από το κάθαρμα και όχι την κάθαρση) ΝουΔούλα στην εξουσία να τον σώσει και θα στείλει το ΠαΣοΚ στην αντιπολίτευση να συλλογιστεί με γιόγκα τα σφάλματα που έκανε πριν το φέρει να μας σώσει από αυτόν που έφερε να μας σώσει από αυτόν που έφερε να μας σώσει … Keep walking malaka Ellina

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

If you experience some emotional or physical
problems in your life it can soon be seen in the condition
of your hair, using natural and organic products aids in the recovery of
your hair. Before you go for them, try products at Keranique for hair care.
The professional hair merchandise of Loreal are effectively currently being sold all more than the world in about one hundred thirty different countries.



Check out my homepage hair products

Ανώνυμος είπε...

Can add to the beauty of the landscape when
used correctly. Wood chips: This material contains bark, and wood of
various sizes. Depending on the density of the mulch,
one should lay two to six inches of mulch over topsoil in the vegetable
garden.

my web-site mulching

Ανώνυμος είπε...

New simulators are on average produced every second month and some are
highly expensive. Some of the game titles that are part of this genre involve the
more recent of the Red Baron series and European Air model.
The latest version, Rollercoaster Tycoon 3, is produced by Atari and can be purchased at most retail outlets.
If you are looking for some excitement beyond just flying, the Jane's series of combat flight simulators is the best place to look. It features its own unique economy in which players can buy and sell things they make and so on, several real world companies are actually getting into the game to offer services, such as H&R Block.

Look into my website ... simulator

Ανώνυμος είπε...

The hosts file is a popular, cross-platform way of blocking access to certain domains, such as ad-serving websites.
Comb the excess oil through the dampened hair, making sure to cover the ends of the hair.
Once you have determined what kind of texture your hair has, you can then start using one of the techniques described below to improve it.
1 The oil spill threatens the lives of birds, sea otters, and more than 400 other species.
The herbal solution is said to be a natural one, but, this
does not necessarily indicate that it is more effective than other available procedures.


My blog post - how to make hair grow faster

Ανώνυμος είπε...

And just as I mentioned above that you simply came across a large number of distinctive types of medicines, but
still you're in problems. Known by Argentineans as Salta la Linda (Salta the Fair) this bustling city is a fine mix of the old and new, where European café culture and fine colonial architecture interacts daily with a central American flair for art and living; creating an ever-changing personality and identity for this entertaining city which, as of yet, has been little altered by the tourism wave. licitations with regards to making ones cachet that is most certainly Talbots at present. Vu promises that you'll
look forward to doing them as the results are well worth it.
o - Focus on the optometry practice (no ambition to supply a
retail eyewear answer).

My blog post; isomaltose

Συνολικές προβολές σελίδας