Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Ήρωες, άπαρτα βουνά

Το πρωί της 4/4/2012 ο Δημήτρης Χριστούλας δολοφονήθηκε, όπως εκατοντάδες Έλληνες από την κυβέρνηση κατοχής. Η ηρωική θυσία του έγινε για να δείξει ότι ελευθερία δεν αποκτιέται με λεφτά αλλά με αίμα. Αντίο..!

ΥΓ1. Σήμερα αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει ένας άντρας στη Χίο ενώ αυτοκτόνησε μια ηλικιωμένη στη Ζάκυνθο. Από την εφαρμογή του πρώτου Μνημονίου πάνω από 1.700 άνθρωποι έχουν αυτοκτονήσει.
Το αίμα είναι πάνω σε όσους προδίδουν καθημερινά όλους μας.
Παπαδήμος Λουκάς, ένοχος
Παπανδρέου Γιώργος, ένοχος
Βενιζέλος Ευάγγελος, ένοχος
Σαμαράς Αντώνης, ένοχος
Μπακογιάννη Θεοδώρα, ένοχη
Καρατζαφέρης Γιώργος, ένοχος

ΥΓ2. Ειδική μνεία στον αλήτη Μπεγλίτη, που θα τον πνίξει το αίμα του Δημήτρη Χρίστουλα. Τα παιδιά του θα σε φάνε και παιδιά του είμαστε όλοι μας αχρείε.
Βρεθήκαν και άλλοι αλήτες όπως κάτι κουκουλόπουλοι είπαν πως στη Φινλανδία έχουν περισσότερες αυτοκτονίες. Στη Φινλανδία έχουν αυτοκτονίες. Στην Ελλάδα έχουμε δολοφονίες.

ΥΓ3. Αλήτες ρουφιάνοι δημοσιογράφοι το υποβάθμισαν, το διαστρέβλωσαν, ακόμη βρέθηκε και το κτήνος να πει ότι θα έπρεπε να αυτοκτονήσει ησύχως, αλλά το μεγαλείο της θυσίας του και το παράδειγμά του στο Λαό θα τους συντρίψει.
ΥΓ4. Ο δωσίλογος Παπαδήμος έβγαλε ανακοίνωση αργ, μάλλον ρώταγε το Σόιμπλε αν πρέπει να απαντήσει και τι να πει.

ΥΓ 5. Ο στρατοπεδάρχης Ναζί Χρυσοχοΐδης έστειλε τους γερμανοτσολιάδες των ΜΑΤ να κάνουν επίδειξη δύναμης στον κόσμο που πήγε να τιμήσει τον νεκρό. Η θυσία του δεν πρέπει να τιμηθεί. Και ενώ η χοντρόπετση αλαζονεία του πολιτικού είναι κατανοητή δεν είδα ούτε έναν άνθρωπο να παρατάει τη ασπίδα του, να πετάει το κράνος του και να σηκωθεί να φύγει.

ΥΓ 6. Μεγαλείο ευπρέπειας και αξιοκρατίας αποτελεί ο Δημήτρης Χρίστουλας που είναι πια σύμβολο.
Οι πολιτικοί, που απλώς θέλουν να κρατήσουν θέση  και όσοι στήριξαν την οικονομική δολοφονία του Λαού είναι ένοχοι εσχάτης προδοσίας και βάφουν το αίμα τους κάθε μέρα με το αίμα του Ελληνικού Λαού.
Να γνωρίζεται ότι όσους θα οδηγείται στην αυτοκτονία δεν θα φύγουν όλοι μόνοι τους.

Ντροπή σας και μόνο που βγαίνετε αλλά η τιμωρία σας θα είναι αυτή που λέει ο Δημήτρης Χρίστουλας, κρεμασμένοι στο Σύνταγμα με τη μνήμη σας στη χλεύη του Λαού.

Τέλος έχω μια πρόταση.: Αντί να πάμε στο Σύνταγμα να μας ξαναεγκλωβίσουν σε μικρό χώρο οι πραιτοριανοί  να βγούμε όλοι μια συγκεκριμένη ώρα όπου είμαστε και να ανάψουμε ένα κερί στο μεγαλείο της θυσίας του ανδρός. Και ας στείλουν τα ΜΑΤ σε κάθε σπίτι αν μπορούν.

2 σχόλια:

ο δείμος του πολίτη είπε...

Η αυτοκτονία του γέροντα συγκλόνισε κόσμο (αν και ίσως δεν αφύπνισε), αλλά σίγουρα όπως φάνηκε τρόμαξε κάθε απολογητή της μνημονιακής πολιτικής. Ένα ακόμα θύμα στον πόλεμο που εξαπέλυσαν...

Ιθάκη είπε...

O άνθρωπος είναι ήδη σύμβολο...

-------------------------------------

Εξαίρετη πρόταση, το "γιούργια στο Σύνταγμα" έχει καταντήσει επαναλαμβανόμενη φάρσα. Έχουν μελετήσει μέχρι κεραίας όλα τα πιθανά σενάρια για να διαλύουν κάθε συγκέντρωση.

Συνολικές προβολές σελίδας