Τρίτη, 17 Απριλίου 2012

Ολική εξαθλίωση

*Ο Μπάμπης του ΣΚΑΪ ανέφερε ότι με την κρίση δίνεται η ευκαιρία πλήρους ανακύκλωσης που ο ΣΚΑΪ προωθεί και προάγει ενώ ο Καψής στο MEGA κατηγόρησε αυτούς που κλέβουν τα σκουπίδια που θα ανακύκλωναν αποτελεσματικά ιδιωτικές εταιρίες που θα δημιουργούσαν νέες θέσεις εργασίας 


Τα μέτρα που έρχονται τον Ιούνιο, όπως και όλα αυτά που έχουν παρθεί έως τώρα από όλους τους προδότες που κυβέρνησαν ή συγκυβέρνησαν ή θέλουν να κυβερνήσουν ή να συγκυβερνήσουν, αποδεικνύουν μόνο ένα πράγμα: Ποτέ δεν θέλησαν να κάνουν οποιαδήποτε αναδιοργάνωση είτε του κράτους είτε της κοινωνίας. Σκοπός ήταν και είναι ένας "ΟΛΙΚΗ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ" της ελληνικής κοινωνίας. Το ακριβώς αντίστοιχο του "ΣΟΚ και ΔΕΟΣ" που χρησιμοποιούν οι αμερικάνοι στους πολέμους ώστε να κάμψουν το ηθικό του αντιπάλου και να  διαλύσουν κάθε σκέψη για αντίσταση επιτυγχάνοντας πλήρη και καθολική υποταγή.
Το "ΣΟΚ και ΔΕΟΣ" είναι ήδη εδώ και πρέπει να είσαι εντελώς ηλίθιος ή εντελώς ξεπουλημένος αν δεν αντιδράς. Αν ξαναψηφίσεις κάποιον από αυτούς που το εφαρμόζουν. Τότε σου αξίζει ως τιμωρία η "ΟΛΙΚΗ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ" που ετοιμάζουν για όλους μας, αλλά εμείς οι υπόλοιποι τι φταίμε; Οι νέες γενιές γιατί να τιμωρηθούν;


Δες τα μέτρα του Ιουνίου που έχουν υπογράψει ότι θα ακολουθήσουν ΠαΣοΚ και ΝΔ σε σύμπραξη με το ΛαΟΣ και με τις επευφημίες της Δημοκρατικής Συμμαχίας της νεοφιλευθερης Ντόρας και τη θολή στάση της ΔημΑρ του Κουβέλη.


πηγή των μέτρων tromaktiko


ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ!
Τα πιο πολλά απο αυτά τα έχει διαρρεύσει η Τρόικα είτε επίσημα είτε ανεπίσημα για να τα εμπεδώσει ο κόσμος! Άλλωστε δηλώνουν όπου βρεθούν και όπου σταθούν οτι ΝΔ και ΠΑΣΟΚ έχουν υπογράψει και έχουν δεσμευτεί οτι θα εφαρμόσουν πλήρως το Μνημόνιο 2 αλλά και τα όποια Μεσοπρόθεσμα προκύψουν.
Δείτε αναλυτικά:- Κατάργηση 13-14ου μισθού και στον ιδιωτικό τομέα


- Νέα μείωση του βασικού μισθού σε επίπεδα Βουλγαρίας στα 200€ καθαρά, μαζί με όποιες μειώσεις επιφέρει σε μισθούς, επιδόματα ανεργίας κλπ.!


- Νέα μείωση βασικών και επικουρικών συντάξεων


- Μείωση κατά 10 ημέρες της ετήσιας αδείας


- Μείωση των προσαυξήσεων (από 75% σε 50% ή και 25%) με τις οποίες αμείβεται η απασχόληση σε Κυριακές και αργίες.


- Πλέον ευέλικτες σχέσεις εργασίας , κατάργηση συμβάσεων και δικαιωμάτων


- Άμεση απόλυση 50 χιλιάδων δημοσίων υπαλλήλων το 2012. 200.000 απολύσεις σε βάθος τριετίας


- Σταδιακή κατάργηση του ΕΦΑΠΑΞ στο δημόσιο τομέα - Άμεση περικοπή 30% αναδρομικά


- Σταδιακή κατάργηση της αποζημίωσης στον ιδιωτικό τομέα είτε απο απόλυση είτε απο σύνταξη.


- Πλήρης κατάργηση των φοροαπαλλαγών και των ειδικών καθεστώτων φορολόγησης. Προβλέπεται κατάργηση των εκπτώσεων φόρου όπως για τόκους στεγαστικών δανείων α΄κατοικίας, ενοίκια, δίδακτρα, ασφάλιστρα, ιατρικές επισκέψεις, εξετάσεις, νοσήλια ή και ασφαλιστικές εισφορές.


- Αύξηση του συντελεστή ΦΠΑ από 6,5% σε 13%


- Κατάργηση μειωμένου συντελεστή ΦΠΑ που ισχύει στα νησιά


- Υπαγωγή των αγροτών σε ΦΠΑ


- Νέος ειδικός φόρος κατανάλωσης σε ποτά/τσιγάρα


- Νέα αύξηση τέλους ταξινόμησης σε μεταχειρισμένα αυτοκίνητα


- Νέα αύξηση τελών κυκλοφορίας


- Επιπλέον μείωση ή κατάργηση του αφορολόγητου ορίου


- Αναπροσαρμογή των αντικειμενικών αξιών ακινήτων κάθε χρόνο


- Εξίσωση πετρελαίου θέρμανσης με αυτό της κίνησης


- Άρση της απαγόρευσης της κατάσχεσης της πρώτης κατοικίας λόγω χρεών 


- Μονιμοποίηση του έκτακτου φόρου ακινήτων μέσω της ΔΕΗ και ενοποίηση όλων των φόρων επί της ακίνητης περιουσίας, σε μόλις δύο: σε ένα φόρο θα ενωθούν οι 33 φόροι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και σε άλλον έναν όλο οι φόροι του κράτους.


- Φόρος ιδιοκατοίκησης (Ουσιαστικά θα είναι ενα είδος ενοικίου για όσους μένουν σε δικά τους σπίτια)


- Κατάργηση της μισθοδοσίας του Κλήρου


- Χαράτσια εφορίας ακριβώς μετά τις εκλογές: (Φόρος εισοδήματος, Έκτακτη εισφορά αλληλεγγύης, Τέλος επιτηδεύματος, ΕΤΑΚ 2009, Έκτακτη εισφορά ακινήτων, ΦΑΠ 2010, ΦΑΠ 2011, Ειδικό τέλος ακινήτων (χαράτσι) για το 2012)


- Ιδιώτες φοροεισπράκτορες


- Πλήρες ξεπούλημα της εθνικής περιουσίας ακόμη και στην... Τουρκία!
Οι Έλληνες δεν θα μπορούν πλέον να πουν οτι δεν ήξεραν. Οι Έλληνες δεν θα μπορούν πλέον να πουν οτι παραπλανήθηκαν απο τις γνωστές ψεύτικες προεκλογικές δεσμεύσεις περι επαναδιαπραγμάτευσης, αυτοδύναμης Ελλάδας και άλλες τέτοιες μπαρούφες.

Ο πρόεδρος του Eurogroup Γιούνκερ που αποχωρεί απο το αξιωμά του, δήλωσε σε συνομιλητές του πως φοβάται την εξέγερση των Ελλήνων, αφού καμία κοινωνία δεν θα μπορούσε να δεχθεί το νέο τσουνάμι μέτρων που έρχεται με αρχή τον Ιούνιο.

Ας ελπίσουμε να μην φτάσουμε μέχρι εκεί αλλά να τους δώσουμε ενα ηχηρό μήνυμα στις κάλπες...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Συνολικές προβολές σελίδας