Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

Η Χούντα δεν τελείωσε το '73



Αναίτια, από άποψη πρόκλησης, αλλά με εντολές από το καθεστώς να μην κλείσει η Αμαλίας, οι δυνάμεις καταστολής επιτέθηκαν σε όλους όσους διαδήλωναν ειρηνικά σήμερα (25-09-2011) μετά τις 7μμ.
Οι, μικροτσούτσουνοι με τα μεγάλα γκλόμπ που επέλεξαν μια δουλειά που δεν θα έκανε κάποιος φυσιολογικά σκεπτόμενος άνθρωπος και προφανώς χρήζουν ψυχιατρικής φροντίδας, χτύπησαν ηλικιωμένους και δεν σεβάστηκαν ούτε τα παιδιά που είχαν γονείς μαζί τους. Αντί οι κόπροι που πληρώνονται από τους φόρους και τα χαράτσια μας να γυρίσουν και να φύγουν από σεβασμό στον Έλληνα πολίτη και για όσα διαδηλώνει, έριξαν χημικά σε μικρά παιδιά.

Πρώτα θα πέσει το καθεστώς της άτυπης χούντας που φυλάνε και μετά θα έρθει οι ώρα να δικαστούν και τα τσογλάνια της. Προς το παρόν όμως πρέπει να παραιτηθεί ο υπουργός του Σάμινα και του χημικού πολέμου των 28-29/6/2011 "κύριος" Παπουτσής που χιλιομπαλώνει την κουρελιασμένη ιδεολογία του για να μένει στη θεσούλα του.
Η Χούντα του Παπανδρέου ζητά να μένει συνεχώς η Αμαλίας ανοιχτή και για λόγους συμβολικούς και για να μη παίζεται το θέμα στα καθεστωτικά ΜΜΕ, τα οποία έθαψαν την πλατεία και ότι συνέβαινε εκεί μετά το πογκρόμ των 28&29 Ιουνίου.
Θέλει επίσης με τις φασιστικές τακτικές της η Χούντα που ΜπατΣοΚ να τρομοκρατήσει τον κόσμο. Να δείξει ότι κάθε αντίσταση είναι μάταιη. Το παιχνίδι όμως θα κριθεί στους δρόμους και από το πλήθος των ανθρώπων που θα κατεβαίνουν καθημερινά.
Όλοι στο δρόμο να σπάσουμε τον τρόμο, να διαλύσουμε τους μηχανισμούς καταστολής και να ρίξουμε τη Χούντα των αγορών και του broker που μας ρουφά το αίμα και το ξεπουλά.


Πηγή φωτογραφιών από πρέζα TV

Πηγή video ΠρέζαTV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Συνολικές προβολές σελίδας