Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

No news, good news… Μεγάλη απογοήτευση


No news, good news… Μεγάλη απογοήτευση

Μεγάλη απογοήτευση και εχθές. Οι ίδιοι και οι ίδιοι, γνωριστήκαμε πια, που μείναμε στο Σύνταγμα μετά τις 28&29/06. Απ’ ότι έμαθα μετά, οι μπάτσοι διαδήλωναν από την Β. Σοφίας. Τα ΜΑΤ αφού προστάτεψαν τους γιαλαντζί διαδηλωτές την έπεσαν στους κανονικούς.
Πάντως εκεί που μας είχαν εγκλωβισμένους τους, με τα σκαλιά της πλατείας πίσω μας, πιάσαμε κουβέντα. Αναλύοντας την κατάσταση και με τη φράση, «Η εκδίκηση θα έρθει από τα παιδιά σας που δεν θα γνωρίζουν τη λέξη ‘Σύνταξη’» κάποια σκληρά βλέμματα κλονίστηκαν. Μετά από λίγο ο επικεφαλής τους, που «δεν ήθελε να σκοτωθεί» από τις λέξεις που εκστομίζονταν με ταχύτητα πολυβόλου, άλλαξε τους 4-5 που ήταν μπροστά μας με άλλους από πίσω. Εκτός από ασπίδες και ρόπαλα, χημικά και λαστιχένιες σφαίρες, πρέπει να τους πάρουν και ωτοασπίδες.
«Σπρώχτους» φώναζε ο επικεφαλής λοχίας από πίσω, «που γαμώ την Π…α μου!» φώναζε το παλικαράκι με τη φυσούνα. Ένας έβγαλε την ασφυξιογόνα μάσκα και άναψε τσιγάρο με ύφος απελπισμένο.
Η γλώττα κόκαλα δεν έχει και ασπίδες τσακίζει, καμιά φορά.
Όμως έφυγα απογοητευμένος. Πολύ απογοητευμένος. Που είναι όλοι όσοι φωνάζουν; Πού είναι οι 800.000+ άνεργοι; Πόσο ραγιάδες είμαστε πια;
Πόσο θα αντέχουμε να κατεβαίνουμε οι ίδιοι και οι ίδιοι νομίζετε;
Ξύπνησα το πρωί και πήγα τα παιδιά μου σχολείο. Κάθισα μετά και επεξεργαζόμουν την πικρία που είχα στο στόμα μου. Όλα αυτά για τα οποία έλεγα σε προηγούμενη ανάρτηση ότι θα άξιζε να σταθεί και να πολεμήσει κανείς απλώς οι ραγιάδες δεν τα έχουν. Μόνο από θέμα αρχών θα μείνω όσο μπορώ, για ένα πείσμα, ακόμη και για ένα πουκάμισο αδειανό.
Μετά απλώς θα φύγω…
Δεν έχεις Όλυμπε θεούς,
μήτε λεβέντες η Όσσα,
ραγιάδες έχεις, μάνα Γη,
σκυφτούς για το χαράτσι,
κούφιοι κι οκνοί καταφρονούν
την θεία τραχιά σου γλώσσα,
των Ευρωπαίων περίγελα
και των αρχαίων παλιάτσοι!
--Κωστής Παλαμάς--


Παραλογισμός και αναισθησία.
Όχι ρε Benny, αστείε τύπε. Δεν έχετε καμιά λογική, δείτε τις προεκλογικές σας εξαγγελίες και τα απλά οικονομικά που δείχνουν ότι απλώς ξεπουλάτε ότι μπορείτε και δουλικά εξυπηρετείτε αλλότρια συμφέροντα, ως κοινοί προδότες, ως απλοί δωσίλογοι. Και έχεις την αναισθησία που συνειρμικά επιφέρει η εμφάνισή σου, του συμπαθούς και χρήσιμου αλλά χοντρόπετσου γουρουνιού ώστε να πεις ότι ο Έλληνας έχει ακόμη υψηλό βιοτικό επίπεδο, για να του πάρεις και άλλα. Αλλά δεν έχει άλλα. Προσωπικά σου λέω «Μολών λάβε, πάρτη μου και σκάβε» μπας και κάνεις κάτι χρήσιμο στη ζωή σου. Τώρα αν θα σκάψεις το λάκκο σου, εσύ θα φταις. Για τα υπόλοιπα που είπες μπορώ να απαντήσω με την ίδια σοβαρότητα και βαρύτητα των λόγων σου. Παπαρολογίες.



Και βραβευμένος και χειροκροτημένος… προσεχώς χειροτονημένος!!!
…και έβαλε το χέρι στην καρδιά και υποκλίθηκε ελαφρώς ο πορφυρογέννητος. Αφού τον βράβευσε πριν λίγο καιρό η deutsche bank, για τις εκλεκτές υπηρεσίες του το διεθνές κεφάλαιο, ως broker της χρονιάς, τον καταχειροκρότησαν και οι Γερμανοί επιχειρηματίες. Χειροκρότημα να ακούσουν τα αυτιά σου. Και αυτός, ευγενής και αρχοντικός και με τον πλέον αμερικανικό τρόπο τους ευχαρίστησε από τα βάθη της μεγάλης του καρδιάς. Και μετά δήλωσε σε άπταιστα αγγλικά «Στ’ αρχίδια μου τι θέλει ο Ελληνικός λαός. Εγώ θα σας δώσω τα πάντα και θα τα πάρετε φτηνά. Έτσι και αλλιώς οι ραγιάδες δεν διαμαρτύρονται».
Και έδωσε εντολή στον Benny να νομοθετήσει ότι οι Έλληνες πρέπει να χαλάνε ότι τους πει η κυβέρνηση. Σε ερμηνευτική εγκύκλιο που θα βγει μετά το 60% που πρέπει να καταναλώνουν θα ισχύει μόνο από συγκεκριμένα προϊόντα. Ο ΓΑΠ ζήτησε την λίστα των προϊόντων από τους Γερμανούς βιομήχανους.
…και δώσ’ του χειροκρότημα από τους εκπροσώπους των δυνάμεων κατοχής.

Μπουχέσας από ντομάτες γίνεται;
Από ντομάτες δήλωσε ότι έγινε έτσι ο Πάγκαλος.
Παρατήρηση πρώτη: Πρέπει να τρώει κανα-δυο στρέμματα στην καθισιά του μαζί με ότι ζωντανό βρίσκετε πάνω και κάτω από το χώμα.
Παρατήρηση δεύτερη: Η ντομάτα δεν επηρεάζει την ευφυΐα. Εν είδη μαλακίας ο μέγας Πάγκαλος προϊδεάζει το μέλλον μας. Για να πληρώσει το χαράτσι ο ίδιος θα πρέπει να πουλήσει κάτιτις. Για να πληρώσουμε εμείς οι αδύνατοι θνητοί πρέπει να πουλήσουμε τα πάντα, οπότε κάτι Πάγκαλοι και φίλοι τους θα αγοράσουν φτηνά. Και οι πλούσιοι έγιναν πλουσιότεροι και οι φτωχοί φτωχότεροι κατά τας γραφάς των μεγάλων σοσιαληστών.
Υ.Γ. «Ας έρθει να με συλλάβει ο Bennyζέλος αν δεν πληρώσω» είπε ο τρισμέγιστος (κυριολεκτικά) . Γι’ αυτό η φωτογραφία από πάνω.

Ο Μόσιαλος έχει δίκιο
«Δεν θα ανεχθούμε κινήματα ‘Δεν πληρώνω’» είπε ο τυπάκος.
Μόσιαλε το κίνημα «Δεν πληρώνω» κατέρρευσε κάτω από το βάρος της πατριωτικής ευθύνης των πουλάδων του ΠαΣοΚ. Το κίνημα που θα σας φάει όμως ξεκινά «Δεν έχω να πληρώσω, ελάτε να πάρετε τα @@ μου»



Η δικαιοσύνη στην Ελλάδα έχει ανθρώπινο πρόσωπο
"Θα παραδοθώ όταν τελειώσω κάποιες ατελείωτες δουλίτσες αγαπούλες" έστειλε μύνημα ο Μάκαρος Ψωμιάδης στην δικαιοσύνη που έδειξε κατανόηση και με τη συμφωνία-ασυμφωνία ανακριτή εισαγγελέα του έδωσε τον χρόνο να πάει να τελειώσει τις δουλίτσες του. Εσύ μαλάκα ιθαγενή θα μείνεις δίχως ρεύμα αν δεν πληρώσεις τα χαράτσια και τους κεφαλικούς φόρους.


Άφιξη αεροπλάνου τρόικας οσονούπω...
Ψήφισαν οι κότες ήρθαν τα κοράκια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Συνολικές προβολές σελίδας