Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

Πάγκαλε έχεις κότσια ρε;




πηγή ΠρέζαTV
Νεαρή συμβασιούχος της ΕΡΤ αποδοκίμασε τον Θεόδωρο Πάγκαλο σήμερα κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης των εργαζομένων της Δημόσιας τηλεόρασης. Η συμβασιούχος μοντέρ της ΕΡΤ βρισκόταν έξω από το γυάλινο φυλάκιο της Βουλής και τη στιγμή που πέρασε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης φέρεται να τον αποδοκίμασε.

Αμέσως, ο κ. Πάγκαλος γύρισε σε έναν από τους αστυνομικούς που ήταν εκεί και του είπε: «απαιτώ η κυρία να κρατηθεί για να της υποβάλω μήνυση!».

Ο αστυνομικός την απομάκρυνε και μόλις το περιστατικό έγινε γνωστό, επικράτησε ένταση από τους συναδέλφους της που ήταν συγκεντρωμένοι έξω από το κοινοβούλιο και απαίτησαν να αφεθεί ελεύθερη. Τελικά, αυτό έγινε μετά από παρέμβαση του προεδρείου της ΠΟΣΠΕΡΤ.

Πάγκαλε έχεις κότσια ρε; Έβαλες τον μπάτσο να συλλάβει διαδηλώτρια που σε αποδοκίμαζε;
Κρύβεσαι σαν θρασύδειλος πίσω από τη βουλευτική σου ασυλία και φανερώνεις όλη την αθλιότητα της μίζερης εξουσίας σου.
Η γυναίκα που αύριο δεν θα έχει δουλειά ενώ εσύ θα συνεχίσεις να ξεκοκαλίζεις ότι έχει και δεν έχει η Ελλάδα. Αλλά δεν σε νοιάζει. Δεν μπορείς να δεις πέρα από την κοιλιά σου. Βέβαια καλή όραση πρέπει να έχεις για να βλέπεις και ως εκεί.
Αν τολμάς βγές μόνος σου να αντιμετωπίσεις την κοινωνία. Τολμάς; Που να τολμήσεις. Εσύ που τα έφαγες το παίζεις εξουσία αλλά θα έρθει και η ώρα του λαού και τότε δεν θα χωράς στο ελικόπτερο που θα παίρνει τους άλλους. Η χούντα σας θα τελειώσει σύντομα και θα πληρώσετε για όλα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Συνολικές προβολές σελίδας