Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

No news, good news… Η κυβέρνηση (μας) δουλεύει.

Απροσδόκητα μειωμένη η ανεργία. Η κυβέρνηση δουλεύει. Χωρίς το 1.000.000 άχρηστους δημόσιους υπαλλήλους. Μόνο ο υπουργοί, οι υφυπουργοί και τα κομματόσκυλα κρατάνε τη χώρα όρθια.

Όρθια χωρίς βιβλία στα σχολεία με τις φωτοτυπίες που θα πληρώσουν οι άνεργοι γονείς.
Αλλά η ανεργία είναι μόνο 16%
Γιατί η κυβέρνηση (μας) δουλεύει.
Και να ένας αποτελεσματικός τρόπος μείωσης της ανεργίας ή της διάρκειάς της:

Μειώνουν την ανεργία: μόλις παρέλθει η ημερομηνία και δεν έχεις ανανεώσει την κάρτα το σύστημα σε διαγράφει ΑΜΕΣΑ και ΑΥΤΟΜΑΤΑ. Έτσι χάνεις την συνέχεια της ανεργίας και μειώνονται και οι δείκτες.
Γειά σου ΠαΣοΚ μεγάλε (απατεώνα).


Στη θητεία της επιτυχημένης υπουργού Αγγλικών που έχουμε δεν θα έχουμε βιβλία για τα παιδιά μας. Δεν μπορώ να καταλάβω μια τόσο ευφυέστατη πολιτικός (δεν) τα κατάφερε έτσι. Αυτή ήταν η νεότερη διορισμένη νομάρχης. Αν δεν αντιλαμβανόμουν το μέγεθος του νοητικού της εύρους, θα έλεγα ότι ήταν από το σχολείο μεγάλο κομματόσκυλο και θα αναρωτιόμουν γιατί τα βάζει με τους κλώνους της στα πανεπιστήμια. Αδιάφορο. Τα βιβλία με ενδιαφέρουν. Το αστείο είναι ότι αυτή ευθυνόταν για το κλείσιμο της softex που είχε το χαρτί για τα βιβλία. Μετά έγινε επίτροπος. Οι ποιοτικές υπηρεσίες αμείβονται καλά φαίνεται. Αλλά τώρα δεν έχουμε βιβλία για τα παιδιά μας..!

1.000.000 δημόσιοι υπάλληλοι ταλαιπωρούν τον ελληνικό λαό. Έτσι είπε ο πάνσοφος Loverδος στο MEGA. 685.000 χιλιάδες είναι. Φαντάζομαι ότι όλοι αυτοί, που διόρισε κυρίως το ΠαΣοΚ που εξέχων μέλος στις κυβερνήσεις του ήταν και είναι ο κ.Λοβέρδος, δεν κάνουν τίποτα. Ότι επιτυγχάνεται συμβαίνει επειδή δουλεύουν μόνο οι υπουργοί, οι υφυπουργοί και τα κομματόσκυλα. Αυτοί κρατάνε τη χώρα όρθια που λέγαμε και στην αρχή.

Με την ονομασία Χαρακίρι, ή Σεπούκου, ονομάζεται ο ιαπωνικός τελετουργικός τρόπος αυτοκτονίας ο οποίος καθιερώθηκε από τους Σαμουράι ως μοναδική επιτρεπτή διέξοδο σε περίπτωση ήττας ή ατίμωσής τους.
Κατά το τελετουργικό αυτό ο προς αυτοκτονία στρέφεται προς τον Ήλιο και γονατίζοντας σύρει το σπαθί του, το οποίο και στη συνέχεια καρφώνει στη κοιλιακή του χώρα. Ο αυτόχειρας Σαμουράι συνήθως αποκεφαλίζεται από ένα φιλικό πολεμιστή τη στιγμή του πόνου. Ο τρόπος αυτός φέρεται ν΄ αποτελεί κωδικοποιημένη ηθική συμπεριφορά από το λεγόμενο "Μπουσίντο", το οποίο αποτελεί τον ηθικό κώδικα των Σαμουράι και γενικότερα της υψηλής ελίτ της ιαπωνικής κοινωνίας (μπούσι, δηλαδή αριστοκράτες-πολεμιστές)[1], από τον 13ο ως τον 19ο αιώνα. πηγή: Βικιπαίδεια



Δεν φαντάζομαι ότι υπάρχει ΠαΣοΚος που να νιώθει ότι ατίμασε και άρα ατιμάστηκε τόσο ώστε να χρειάζεται την παραπάνω γνώση. Πρέπει να έχεις και τσίπα αλλά βλέποντας τους υπουργούς της κυβέρνησης να μιλάνε καταλαβαίνεις ότι δεν...
Tsipa? I don't know this word

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Συνολικές προβολές σελίδας