Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

Ένας σε κάθε σπίτι


Ένας θα δουλεύει σε κάθε σπίτι, και αυτός δουλικά part-time, είπε ότι έχει σαν στόχο πρωθυπουργός. Χαράτσι θα πληρώνουν όλοι. Έτσι οι ραγιάδες δεν θα σηκώνουν κεφάλι. Το αντίθετο μάλιστα θα το σκύβουν για να φιλήσουν κατουρημένες ποδιές και χεσμένα σώβρακα μπας και βρούνε καμιά θέση με 200 ευρώ στις πολυεθνικές που θα καταλάβουν την Ελλάδα μετά από το ΝΤΟΥ του Βαγγέλα.

Το μέτρο επεκτάθηκε και στην παιδεία όπου τα βιβλία δεν έχουν δοθεί στους μαθητές και υπολογίζεται ότι μέχρι τις 15 Οκτωβρίου θα έχει δοθεί το 70%. Το άλλο 30% όταν ευκαιρήσουν. Έτσι σε κάθε σπίτι θα μπορεί να μαθαίνει γράμματα μόνο ένας.

Στην υγεία τώρα, χαράτσι 5 ευρώ επέβαλε ο γαμάτος Λοβέρδος. Και επίσης πρέπει να πληρώσεις τις εξετάσεις και να πάμε να πάρουμε πίσω τα λεφτά από το ταμείο μας. Όχι τα 5 ευρώ. Αυτά είναι είσοδος. Ούτε στα μπουρδέλα δεν υπάρχει, παρόλο που τα νοσοκομεία ΜΑΣ τα κατάντησαν χειρότερα. Και γιατί ρε να μη τα πάρει το νοσοκομείο από το ταμείο; Υπουργάρα;

ΝΤΟΥ κάνει ο Βαγγέλας με χαράτσια και κεφαλικούς φόρους. Πάρε να χεις. Και ζητά να σταθούμε δίπλα του. Σα να σου ζητά ο βιαστής να κάτσεις ήσυχα να το φχαριστηθείς. Και ζητούν πατριωτισμό. "Ο πατριωτισμός είναι το τελευταίο καταφύγιο των παλιανθρώπων" (που μακυβερνούν.

Ένας σε κάθε σπίτι λοιπόν θα ζει, part-time πάντα. Ένας. Μέχρι να πεθάνουν όλοι!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Συνολικές προβολές σελίδας