Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

Ήταν μια φορά και ένα καιρό μια χώρα που την έλεγαν Ελλάδα…


Ήταν μια φορά και ένα καιρό μια χώρα που την έλεγαν Ελλάδα… και ήταν παλιά χώρα, πολύ παλιά. Είχε χιλιάδες χρόνια το όνομα αυτό. Χιλιάδες χρόνια οι κάτοικοί της μετέφεραν την κουλτούρα τους και την ιδιαιτερότητα τους μέσα από την γλώσσα τους.
Φοβισμένοι υποτακτικοί όμως εκμαύλισαν τους ιθαγενείς, πιο εύκολα απ’ότι θα περίμενε κανείς και φτάσαμε στο σήμερα.
Σήμερα ο πρωθυπουργός φτύνει τους Έλληνες στα μούτρα με τα προεκλογικά ψέματα και τις μετεκλογικές δραματουργικές του παραστάσεις.
Σήμερα παχύδερμα που κρατούσαν τα κλειδιά της διαχείρισης σου λένε μαζί τα φάγαμε, ενώ έπρεπε να τα φυλάνε.
Σήμερα ανθρωπάκια που δεν έχουν σχέση με κανενός είδους λαϊκό περιορίζουν την δημόσια υγεία όταν αυτοί πηγαίνουν στο εξωτερικό για να βγάλουν και παρανυχίδα.
Σήμερα την οικονομία την διαχειρίζονται ξένοι επίτροποι και οι ντόπιοι κάνουν υποκλίσεις για να μην  υποστούν υποκλυσμό αν ανοίξουν το στόμα τους και ψελλίσουν κανένα ψέμα στους άναυδους ιθαγενείς.
Σήμερα την παιδεία ανέλαβαν αυτοί που θα ήθελαν δεύτερη επίσημη γλώσσα τα Αγγλικά, για να μπορεί να γίνει πρώτη. Φοβισμένα ανθρωπάκια που βλέπουν το μέγεθος του πληθυσμού και δεν νιώθουν το δυναμικό της ποιότητάς του που τα ίδια παγίδεψαν.
Σήμερα φοβισμένη μη και χάσει τις επιδοτήσεις της, μια βουλή στέκει είτε συντασσόμενη με τους προδότες, είτε ανίκανη να αντιδράσει δυναμικά και να συνταχθεί με την κοινωνία που θέλει να καταρρίψει το σύστημα που μόνο σε διαφθορά και διαπλοκή οδηγεί μέσα από τα στεγανά που έχει δημιουργήσει..

Σήμερα παζαρεύουν οι καρεκλοκένταυροι την πτώχευση των Ελλήνων για να σωθεί η Ελλάδα. Δεν γνωρίζουν ότι η Ελλάδα παθαίνει ότι παθαίνουν οι Έλληνες. Ότι Ελλάδα είναι εκεί που είναι οι Έλληνες (κατά το «Αθήνα είναι εκεί που είναι οι Αθηναίοι» του Θεμιστοκλή).
Γνωρίζουν ότι εξαθλιώνουν τον πληθυσμό. Οδηγούν σε μαρασμό την χώρα. Τους πατεράδες σε απόγνωση, και φορές στην αυτοκτονία. Είναι επίορκοι για την προδοσία που διαπράττουν ενάντια στον λαό και τη θέλησή του. Είναι ένοχοι για δολοφονία για κάθε ζωή που χάνεται εξ αιτίας τους. Είναι καταδικασμένοι ήδη για τον φόνο του μέλλοντος των παιδιών μας, για τον δρόμο της μετανάστευσης τους.
Είναι ασυγχώρητοι μαζί με αυτούς που τους φυλάνε. Αυτούς που 15, 28-29/6/2011 γέμισαν την Αθήνα δακρυγόνα και χημικά απαγορευμένα σε πόλεμο. Σε αυτούς που αντί να συνταχθούν με το λαό που ζητά αλλαγή, φοβισμένοι, άτολμοι και φτηνοί (μόνο για 700 ευρώ εξασφαλίζουν συνεχή υποταγή στα αφεντικά της προδοσίας).

Σήμερα και αύριο αποφασίζουν στη Ν. Υόρκη τα παγκόσμια αφεντικά για τους ιθαγενείς κολίγους. Την Τρίτη θα είναι ένα σήμερα που θα αποφασίσουν για νέα μέτρα.

Ζητάνε να μη μείνει τίποτα δημόσιο. Λιμάνια, αεροδρόμια, δρόμοι, τα πάντα ξεπούλιουνται. Εταιρίες που πλήρωσε ο λαός διπλά και τρίδιπλα. Εταιρίες που είναι κοινωνικής πολιτικής γίνονται άρμα κεφαλικών φόρων από τους εκβιαστές-τσιράκια των κατοχικών δυνάμεων να αφήσουν τα νοικοκυριά χωρίς ηλεκτρικό, αφού φροντίζουν κάθε μέρα να κόβουν την υγεία, την παιδεία, το φαγητό, τη ζωή μας.

Θα είσαι αποχαυνωμένος στην τηλεόραση, στη δουλειά, στον καναπέ;
Όσο δεν ανταπαντάς θα εφαρμόζουν μέτρα, εωσότου να μη μείνει κανείς μας.
Η χώρα είναι υπό κατοχή Γερμανική. Η διακυβέρνηση γίνετε από δωσίλογους.
Ως πότε θα το ανεχτείς;

«Πανελλήνιο κάλεσμα για Αποκλεισμό της Βουλής την ερχόμενη Τρίτη 27/9/2011. Η τελευταία ευκαιρία κάθε Έλληνα έχει ημερομηνία. Αποκλεισμός της Βουλής των Ελλήνων την ερχόμενη Τρίτη που θα ψηφιστεί ο φόρος για τα ακίνητα μέσω λογαριασμών της ΔΕΗ. Με αυτοκίνητα, μηχανές, πεζοί, όλοι οι Έλληνες...
στο Σύνταγμα. Δώστε τέλος στην προδοσία. Όλη η Ελλάδα ενωμένη. Διαδώστε το μήνυμα με κάθε μέσο. Η ελπίδα είναι στα χέρια κάθε ενός ξεχωριστά».

Άδραξε τη μέρα, άδραξε την ευκαιρία. Σπάσε το φόβο στο δρόμο. Αλλιώς κάποτε θα λένε για μια χώρα που την έλεγαν Ελλάδα... Εξαφανίστηκε μέσα στη λήθη της αδράνειας των πολιτών τους.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Συνολικές προβολές σελίδας