Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

Εύχομαι οι μπάσταρδοι να πέσουν νεκροί...



Θα βγει σε λίγο ο Benny Hill της κυβέρνησης να πει τα νέα μέτρα. Μας πήραν τα λεφτά. Μας πήραν τις δουλειές. Μας βίασαν κατ' εξακολούθηση. Θα ζητήσει δεύτερο γύρo με την απειλή ότι όποιος δεν δώσει κώλο ξανά θα του κόψουν το ρεύμα, θα του κόψουν το νερό, θα του κόψουν το πουλί.

Βέβαια τα δουλικά του ΠαΣοΚ, της ΝΔ και του ΛάΟΣ κάνουν ότι μπορούν, και τα έχουν καταφέρει απέναντι στους ραγιάδες να περάσουν την κουλτούρα του τρόμου.
Δεν είμαι πια περήφανος που είμαι Έλληνας. Καθόλου περήφανος.
Μόνο για το μισθουλάκο του, την άδεια του ταξί του, για το παξιμάδι που έφτιαξε από το σκατό του και φοβάται μη το χάσει ανησυχεί ο Ελληναράς. Και για τη Μερσεντές του, που να τον θάψουν με το τιμόνι της τον καργιόλη.

Δεν κατεβαίνει στο δρόμο γιατί τον κορόιδεψαν όταν του έδιναν δάνεια να παίξει χρηματιστήριο. Του φούσκωναν τον εθνικισμό αναθέτοντας τα ολυμπιακά έργα στους γνωστούς εργολάβους. Έπαιρναν μίζες από την Siemens ως πολιτικοί και κόμματα. Έκατσαν να τους πηδήξουν όπως η τότε 35χρονη, 40+ τώρα, στον Ζαχόπουλο. Μια θέση στο δημόσιο και ας φάω πούτσο από τον Κουασιμόδο. Μόνο που μετά τον κάθε Κουασιμόδο ήρθαν και οι τοκογλύφοι πλακώσανε και οι γύφτοι.

Μην κατεβαίνεις ρε για το μισθουλάκο σου, την άδεια ταξί και το σκατό σου που έκανες παξιμάδι. Κατέβα ρε για να απαιτήσεις ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ που ήταν το πρώτο που εξαφανίστηκε. Κατέβα να απαιτήσεις πολιτισμό για τα παιδιά σου. Κατέβα για όλους εκείνους τους λόγους που θα σε κάνουν περήφανο. Κατέβα για να δώσεις τη ζωή σου για το διπλανό σου. Αν είναι να κατέβεις για να συνεχίσεις να είσαι χορτάτος σκλάβος μην μπεις στον κόπο. Κάτσε σπίτι σου. Οι δούλοι δεν δικαιούνται να αγωνίζονται. Αυτό είναι το καθήκον των ελεύθερων ανθρώπων.

Για σένα μίλαγε ραγιά πριν ογδόντα χρόνια ο Παλαμάς.

Δεν έχεις Όλυμπε θεούς, 
μήτε λεβέντες η Όσσα, 
ραγιάδες έχεις, μάνα Γη, 
σκυφτούς για το χαράτσι, 
κούφιοι κι οκνοί καταφρονούν 
την θεία τραχιά σου γλώσσα, 
των Ευρωπαίων περίγελα 
και των αρχαίων παλιάτσοι!
Κωστής Παλαμάς


Κάποιοι θα κατέβουμε και απόψε όπως κάθε βράδυ με την ευχή "οι μπάσταρδοι να πέσουν νεκροί" γιατί το φως του Ήλιου μας δεν είναι για πούλημα στους Γερμανούς κατακτητές, όπως τους το έταξαν οι δωσίλογοι κυβερνήτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Συνολικές προβολές σελίδας