Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

Πως στο καλό από το όραμα ξεπέσαμε στους μπράβους του υποκόσμου;



Τόσο καιρό στο Σύνταγμα με ένα όνειρο, την πραγματική αλλαγή
Τόσες ημερομηνίες σύγκρουσης, 15/62011, 28-29/06/2011, 5/10/10/2011, 19-20/10/2011, 12/02/2012
Άνθρωποι κάθε ηλικίας σε πλήθος έμεναν εκεί.
Τι σκατά έγινε μετά και ψήφισαν χρυσή αυγή. Μώρα και Κασίδα στο κεφάλι ολωνών που μας φόρτωσαν τα σκυλιά της νύχτας, τους μπράβους, και τους νταβατζήδες.
Αλλά οι ιδέες είναι αλεξίσφαιρες...
Θα επιστρέψουμε για να διεκδικήσουμε τις ζωές μας
από τον Διογένη τον σκύλο , προσυπογράφω

Αυτός είναι ο Παναγιώταρος.

Ο βουλευτής που ψήφισες, ρε μαλάκα ψηφοφόρε της Χρυσής Αυγής.

Και ξέρεις γιατί ρε μαλάκα ο Παναγιώταρος μοιάζει περισσότερο με μπράβο της νύχτας παρά με βουλευτή;

Γιατί είναι, ρε μαλάκα.

Γιατί εσύ με την ψήφο σου έκανες έναν τραμπούκο, μπράβο του υποκόσμου, βουλευτή ρε μαλάκα.

Αυτός είναι ο πολιτισμός που ονειρεύτηκες ρε μαλάκα;

Αυτός προασπίζεται τα συμφέροντά σου ρε μαλάκα;

Το μεγαλύτερό σου πρόβλημα είναι μια θεατρική παράσταση ρε μαλάκα; που δεν θα έβλεπες ποτέ ρε μαλάκα; που δεν έχεις φράγκα ούτε καν για το εισιτήριο ρε μαλάκα; που δεν έχεις την παιδεία να δεις άλλο θέατρο, πέρα από Σεφερλή ρε μαλάκα;

Δεν ξέρω ρε μαλάκα αν είναι μια καλή ή κακή παράσταση. Δεν ξέρω ρε μαλάκα τι σε προσβάλει εσένα. Είναι μια θεατρική παράσταση ρε μαλάκα. Μια  θε-α-τρι-κή  πα-ρά-στα-ση  ρε  μα-λά-κα. Είναι μια γαμημένη θεατρική παράσταση ρε μαλάκα. Σου γαμάνε τη ζωή, και η έγνοια σου είναι αν κάποιος, σε κάποιο θέατρο, προσβάλει τα θεία ρε μαλάκα;

Δείξε ρε μαλάκα ψηφοφόρε της Χρυσής Αυγής το βίντεο του Παναγιώταρου στα παιδιά σου.

Δίδαξέ τους ρε μαλάκα την αγάπη προς τον πλησίον που επέδειξαν οι παπαδαρέοι έξω από το θέατρο, γαμώ την παναγία σου.

Δίδαξέ τους ρε μαλάκα την αδιαφορία των μπάτσων όταν ο Παναγιώταρος και οι παπαδαρέοι έβριζαν, έφτυναν, και έδερναν τον τύπο από το blog που πήγε να τραβήξει βίντεο, γαμημένοι μπάτσοι.

Μάθε ρε μαλάκα το γιό σου και την κόρη σου να κρατάνε ελληνικές σημαίες με το δικέφαλο αετό και να μιλάνε τα αρχαία ελληνικά του Παναγιώταρου, γαμώ και τη σημαία σου:

Παναγιώταρος:"Ψίιιτ! Ψίιιτ! Πουστράκι! Τελειώνετε! Κατάλαβες; Τελειώνετε πουστράκια! Άντε, κωλομπήχτες! Μαλάκες ηθοποιοί του κώλου! Έ μαλάκες ηθοποιοί του κώλου! Κοίτα πουτανάκι, έρχεται η ώρα σου! Ολονών. Τράβα ρε! Τράβα! Έχετε ρε την αστυνομία να σας φιλάει τα κωλαράκια; Αφού σας τα γαμάνε που σας τα γαμάνε οι Πακιστανοί ρε! Αδερφές ξεσκισμένες! Ε! Γαμημένες αλβανικές κωλοτρυπίδες! Ε, Γαμημένες αλβανικές κωλοτρυπίδες!"
Μάθε ρε μαλάκα στο γιό σου να είναι άντρας σαν τον Παναγιώταρο, και την κόρη σου πουτανάκι, όπως θεωρεί πως είναι όλες οι γυναίκες ο ήρωάς σου ο Παναγιώταρος ρε μαλάκα.

Αλλά να σου πω κάτι ρε μαλάκα; Να σου κάνω μια προφητεία ρε μαλάκα; Όχι σαν αυτές του Λιακόπουλου και του Παΐσιου, αλλά μια προφητεία που θα βγει αληθινή;

Ξέρεις που θα είναι αύριο-μεθαύριο ο Παναγιώταρος ρε μαλάκα;

Θα είναι έξω από το σπίτι σου ρε μαλάκα. Έξω από το σπίτι σου θα είναι ρε μαλάκα. Και θα ουρλιάζει. Και θα λέει εσένα "γαμημένη κωλοτρυπίδα" ρε μαλάκα. Και θα λέει τη γυναίκα σου "πουτανάκι" ρε μαλάκα. Και θα λέει το γιό σου "πουστράκι" ρε μαλάκα. Και θα λέει στην κόρη σου πως "της γαμάνε το κωλαράκι οι Πακιστανοί" ρε μαλάκα.

Γιατί;

Δεν ξέρω γιατί ρε μαλάκα.

Γιατί δεν θα έχεις ελληνική σημαία στο μπαλκόνι όπως σου είπε ρε μαλάκα.

Γιατί συζήτησες πολιτικά στο καφενείο ρε μαλάκα.

Γιατί συναντήθηκες στην πλατεία με παραπάνω από τρεις φίλους σου ρε μαλάκα.

Γιατί δεν ήσουν στην εκκλησία την Κυριακή ρε μαλάκα.

Γιατί αντιμίλησες στο αφεντικό ρε μαλάκα.

Γιατί δεν χαιρέτισες φασιστικά όταν είδες το Μιχαλολιάκο ρε μαλάκα.

Γιατί δεν είσαι ντυμένος όπως πρέπει ρε μαλάκα.

Γιατί δεν είναι ξυρισμένο το κεφάλι σου ρε μαλάκα.

Γιατί δεν πήρες τα στεροειδή σου ρε μαλάκα.

Γιατί τον στραβοκοίταξες ρε μαλάκα.

Γιατί δεν είσαι εγέρθητος ρε μαλάκα.

Κατάλαβες ρε μαλάκα γιατί;

Γιατί έτσι ρε μαλάκα.

Γιατί μπορεί ρε μαλάκα.

Γιατί εσύ του έδωσες τη δύναμη ρε μαλάκα.

Και κατάλαβες τώρα κι εσύ ρε μαλάκα νεοφιλελεύθερε, ρε μαλάκα της λογικής της σύγκλισης των άκρων; Κατάλαβες ρε μαλάκα Μανδραβέλη τώρα τη διαφορά που έχει το να διεκδικείς τα δικαιώματά σου, από το να απαγορεύεις με μπουνιές και βρισιές ό,τι δεν σου αρέσει; Καταλαβαίνεις τώρα ρε μαλάκα Παπαχελά τη διαφορά της απεργίας από το φασισμό; Κατάλαβες τώρα ρε μαλάκα Μπόμπολα, ρε μαλάκα Λαμπράκη, ρε μαλάκα Τεγόπουλε, ρε μαλάκα Βαρδινογιάννη, ρε μαλάκα Ψυχάρη, ρε μαλάκα Αλαφούζο, ότι είσαστε οι χορηγοί επικοινωνίας της Χρυσής Αυγής; Κατάλαβες τώρα ρε μαλάκα Θέμο Αναστασιάδη, γαμώ το μουνί που σε πέταγε, τι κάνεις; Είσαστε όλοι ηθικοί αυτουργοί ρε μαλάκες.

Γαμώ τους μπάτσους, γαμώ τη σημαία, γαμώ την παναγία, γαμώ και τον πρόεδρο της δημοκρατίας,

Γαμώ και την Ελλάδα σας,

Μαλάκες!


ή άντε γαμίσου Έλληνα
Άντε γαμήσου πρώτε υπουργέ γιατί είσαι ξεπουλημένος ως τα σώψυχα της σάπιας ύπαρξής σου. Πουλάς τους συνανθρώπους σου, συμπολίτες σου χωρίς κανένα ενδοιασμό οδηγώντας τη χώρα - Λαό στην καταστροφή. Όταν λες "Μη ρωτάς τι μπορεί να κάνει η χώρα σου για σένα αλλά εσύ για τη χώρα σου" εννοείς "Μη ρωτάς τι μπορεί να κάνει η καρέκλα μου για σένα. Ρώτα τι μπορείς να κάνεις εσύ για την καρέκλα μου".

Άντε γαμήσου πρώην πρώτε υπουργέ που ως μαφιόζος συνεννοήθηκες με τους δυνάστες μας και με κέρδος CDS μας οδήγησες στη σφαγή. Κάθε ανάσα σου και ψέμα. "Λεφτά υπάρχουν" αντί "Θα σας πάρουμε και τις ζωές μας". "Εργασία" αντί για "Δουλειά". "Ευημερία" αντί για "Πλήρης και ολική εξαθλίωση".

Άντε γαμήσου wannabe επόμενε που θέλεις απλώς να υπηρετήσεις καλλίτερα ξένα προς το  συμφέροντα, απλώς να γράψεις και εσύ το μηδαμινή ύπαρξη στη λίστα των μηδαμινών πρωθυπουργών.


Άντε γαμήσου υπουργέ υγείας που κάνεις περικοπές σε ανθρώπινες ζωές. Αυτών που όλη τους τη ζωή (σε) πλήρωναν για να φτάσουν κάποια στιγμή προς τη δύση της ζωής τους να έχουν αξιοπρέπεια και περηφάνια για όσα έζησαν και έκαναν. Γιατί έβαλες είσοδο ενώ επί χρόνια πληρώναμε για να φτιαχτεί ότι φτιάχτηκε όσο στραβά και να φτιάχτηκε και από πάνω μας απειλείς με μακελειό. Έρχεται το μακελειό. Αυτό είναι σίγουρο.

Άντε γαμήσου υπουργέ παιδείας που φέρνεις την βλαχιά και την απαιδευσιά σου στα παιδιά μας, στο μέλλον μας. Το ξινό ύφος της αγγλοσαξονικής σου υποτέλειας που έχεις στο πρόσωπό σου θέλεις να μας περάσεις. Δεν σου αρέσει η γλώσσα της χώρας (Λαού) σου και θες επίσημη να μιλιέται η γλώσσα των αφεντάδων σου.

Άντε γαμήσου υπουργέ δικαιοσύνης που δίκαιο για σένα είναι η ζεστασιά του πλαδαρού κώλου σου (και ψυχής) σε μια υπουργική καρέκλα και γι'αυτό θα υπηρετούσες και το διάολο.


Άντε γαμήσου πρώην υπουργέ οικονομικών που ήρθες από τη Goldman Sucks για να κάνεις τη χώρα υποκατάστημα των δανειστών. Μεθόδευσες όλα τα στοιχεία του πρώην για να μας στείλεις στην γκιλοτίνα της διεθνούς τοκογλυφίας. Τόκους βάζεις τώρα το περιβάλλον που ζούμε καταργώντας μελέτες για την προστασία του, σαν να ήταν τσιφλίκι του παπού σου.

Άντε γαμήσου νυν υπουργέ οικονομικών που η μωροφιλοδοξία σου ξεχειλίζει από το τροφαντό πρόσωπό σου μέσα από τα μάτια που στάζουν μίσος και δηλητήριο. Κουνάς με αμετροέπεια τη χοντροδαχτυλάρα σου, θρεμμένη από τον Ελληνικό Λαό, για να μας φοβερίσεις ότι αν δεν αυτοκτονήσουμε θα πρέπει να μας σκοτώσουν. Εσύ που ύπουλα ξεχωρίζεις το Λαό από τη Χώρα και την ταυτίζεις με την λιγδιασμένη ύπαρξή σου στην εξουσία.

Άντε γαμήσου υπουργέ ΠΡΟστασίας ΠΟλιτικών, που αν δεν είχες το δημοκρατικό ξύλο των δυνάμεων καταστολής δεν θα είχες πια φυσική παρουσία στον τόπο (ή ακόμη και στον κόσμο) τούτο. Μπαλωμένο Παπούτση με τους νεκρούς του Σάμινα και δεν είσαι από τον τόπο μου.

Άντε γαμήσου και συ άχρηστε αντιπρόεδρε βαρέων βαρών που μας λες Μαλάκες και φασίστες. Εσύ που η κοιλιά σου δεν έχει πάτο, σαν την απληστία σου, τολμάς να λες ότι "Μαζί τα φάγαμε". Εσύ που η ευθύνη σου φτάνει μέχρι το κανάλι του εργολάβου που γλύφεις για να φτιάχνει σκουπιδότοπους.

Άντε γαμήσου και συ κωλοτούμπα εθνικόφρονα, που η εθνικοφροσύνη σου είναι όση και των λακέδων σου των ελλαδεμπόρων της TRASH TV ως TRASH που είναι. Η λέξη πατρίδα για σένα είναι εμπορεύσιμη και ανταλλάξιμη με ότι έχουν ευχαρίστηση. Η αρχαιολαγνεία σου φτάνει μέχρι την παράφραση "Εις οιωνός άριστος, εσείς αμύνεσθαι περί της δικής μου πάρτυς". Άντε γαμίσου γιατί προτρέπεις τους συμπολίτες σου να δώσουν τα παιδιά τους για να τα βατέψουν οι παιδόφιλοι των Βρυξελών.

Άντε γαμήσου και αριστερά, που έπρεπε να μάχεσαι για την ελπίδα και όχι να ελπίζεις σε ψήφους από την εξαθλίωση. Διέγραψες από το λεξικό σου τη λέξη "Αλτρουϊσμός" και ρίχνεις δολώματα σε αυθόρμητα κινήματα.


Άντε γαμήσου κομμουνιστική αριστερά, που κατέχεις την απόλυτη αλήθεια έναντι των άλλων που πλανώνται. Λαός για σένα είναι μόνο ο δικός σου και ούτε τολμάς να περπατήσεις με άλλους μη σε σπιλώσουν.


Άντε γαμηθείτε ασπόνδυλα μαλάκια βουλευτές του μνημονίου-μνημόσυνου της πατρίδας σας, που γλύφετε τον κάθε τυχάρπαστο δωσίλογο, προδότη, απατεώνα, ψεύτη και τον υπερασπίζεστε για την βουλευτική αποζημίωση και τη φρουρά που δεν θα έχετε για πάντα. ΈΝΟΧΟΙ ¨ΕΧΟΧΟΙ ¨ΕΝΟΧΟΙ

Άντε γαμήσου και συ δικαιοσύνη, τυφλή ηλίθια και ανάλγητη. Αντί να υπηρετείς το κοινό περί δικαίου αίσθημα του Λαού, ψάχνεις να βολευτείς στην εξουσία σου και στα αναδρομικά σου εξυπηρετώντας τους εξυηρετητές.


Άντε γαμήσου εργατιά, που δεν εμφανίζεσαι πουθενά να διεκδικήσεις την ύπαρξή σου. Δεν απαιτείς πια το ξεροκόμματο, εκλιπαρείς. Αντί να χώσεις τη γροθιά σου σιδερένια στα τσαούλια τους κάθεσαι και δέχεσαι το ένα χαστούκι πίσω από το άλλο Την πέφτουν οι ιδιωτικοί στους δημοσίους, οι ταρίφες στους φορτηγατζήδες, οι υπάλληλοι στους εργάτες. Θα στα κόβουν ένα ένα μέχρι που στο τέλος θα σου κόψουν και τα αρχίδια.

Άντε γαμηθείτε 1.000.000 άνεργοι, που αν μαζευόσασταν όλοι μαζί και φτύνατε θα τους έπνιγε τσουνάμι. Αντί να σηκώσετε το κεφάλι σας το κατεβάζετε όλο και πιο κάτω μπας και σε λυπηθούν. Όταν θα έχεις σκύψει αρκετά θα σε ανασκολοπίσουν με μεγάλη χαρά.


Άντε γαμήσου εργολάβε-καναλάρχη-εκδότη που σκοτώνεις μυαλά και ψυχές για να γεμίσεις τον κώλο σου ευρώ. Δεν είσαι άνθρωπος, είσαι ένα άπληστο κτήνος, δίποδο και άτριχο, επικίνδυνο για όλους. Πίσω από την κουρτίνα το παίζεις θεός κουνώντας τα νήματα των ασπόνδυλων πολιτικών μαριονετών.

Άντε γαμήσου φιλάνθρωπε, που αντί να μπεις μπροστά και να ανατρέψεις τις συνθήκες που δημιουργούν ανθρώπινα ναυάγια, ζητάς δημοσιότητα, αξιώματα και επιβεβαίωση στη φιλοζωία ανθρώπων.


Άντε γαμήσου νέε και νέα, που θα έπρεπε να τρως σίδερα και να χέζεις φωτιές ψάχνεις να μπεις σε νεολαία, να διοριστείς, να την αράξεις.

Άντε γαμήσου Έλληνα που όλο κάτι ψελλίζεις για το αρχαίο κλέος αλλά εσύ θα ήσουν ο εφιάλτης, ο προσκυνημένος, ο διορισμένος στην αεράμυνα, ο γερμανοτσολιάς. Πάντα κάποιος άλλος πρέπει να έρθει για να σηκώσει την ευθύνη σου. Πάντα κάποιος ηγέτης πρέπει να εμφανιστεί από το πουθενά. Πάντα κάποιος Μεσσίας πρέπει να έρθει να σε σώσει αυτόκλητα. Δεν θα έρθει κανείς παρά μόνο ο δοσατζής για να πάρει τη γυναίκα, την μάνα ή τα παιδιά σου.

Άντε γαμήσου ΕΛ.ΑΣ., και ειδικά εσύ παράσιτο ΜΑΤατζή, σώμα ξένο προς το Λαό και πάντα προδοτικό, που έβγαζες γερμανοτσολιάδες και δωσιλόγους. Εσύ που επιτίθεσαι απρόκλητα στην κοινωνία που σε τρέφει σαν ψείρα για να την τσιμπήσεις μετά. Είσαι το μόνο ένστολο-ένοπλο σώμα που θα διατηρήσει ο κατακτητής γιατί αναγνωρίζεις μόνο κράτος και βία. Διεστραμμένα ανθρωπάκια με γκλομπ υποκατάστατο ανδρισμού.

Να πάω να γαμηθώ και εγώ που έστω και μόνος μου έπρεπε να κάνω το καθήκον μου απέναντι σε όλα αυτά που ξεπερνούν την ύπαρξή μου αλλά γίνομαι θλιβερός και κάθομαι και γράφω.


Επαναστάτησε ή άντε γαμήσου χωρίς να διαμαρτύρεσαι...


2 σχόλια:

web design είπε...

Οι επίδοξοι και νυν χρυσαυγίτες πάντα μια μικρή μειοψηφία ήταν μέσα στους αγανακτισμένους. Δεν έχει καμία σχέση το πολυσυλλεκτικό κίνημα των αγανακτισμένων με την Χρυσή Αυγή

Η ΚΟΠΡΙΑ είπε...

Δεν εννοούσα αυτό. Εννοώ μετά από τόσο αγώνα κάποιοι αρκετοί ψήφισαν χρυσή αυγή

Συνολικές προβολές σελίδας