Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

Προαγωγοί...

Άκουγα κατά καιρούς, και τον Αντώνη-Σπύρο Γεωργιάδη  - τον μπουμπούκο της Ν.Δ. - να επιχειρηματολογούν για τον κομμουνισμό ότι οι γυναίκες, μανάδες, αδερφάδες, των κομμουνιστών εκπορνεύτηκαν και άρα

1. Ορθώς δεν έγινε κομμουνιστική η Ελλάδα,
2. Καλώς έχασε ο δημοκρατικός στρατός τον εμφύλιο
3. Έτσι και κερδίσει ο ΣυΡιζΑ ή γίνει αριστερή κυβέρνηση στην Ελλάδα τότε
οι γυναίκες μας, οι μανάδες μας και οι αδερφάδες μας θα γίνουν πουτάνες!!!

Όμως κοίτα τι έπεσε στην αντίληψή μου


Αίσθηση προκάλεσε δημοσίευμα της ιταλικής εφημερίδα «Il Messaggero» που θέλει ολοένα και περισσότερες Ελληνίδες λόγω οικονομικής κρίσης να μεταβαίνουν στην Ιταλία για να εργασθούν ως ιερόδουλες.
Ελληνίδες ιερόδουλες άρχισαν να φθάνουν στην Ιταλία, γράφει ο τύπος στην Ρώμη. Συνέπεια της οικονομικής κρίσης, με φαινόμενα που, μέχρι πρότινος, έμοιαζαν εξωπραγματικά.
Δέκα, περίπου, Ελληνίδες, εντοπίσθηκαν, τις περασμένες ημέρες, από αστυνομικούς της ιταλικής πρωτεύουσας, σε οδικές αρτηρίες που καταλήγουν στο κέντρο της πόλης, όπως στην Tiburtina και την Cristoforo Colombo.
Σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες μας οι αστυφύλακες δεν μετέδωσαν τα σχετικά στοιχεία στην κεντρική αστυνομία. Φάνηκαν πιο ελαστικοί, επειδή επρόκειτο για ελληνίδες «πεταλούδες της νύχτας», προερχόμενες, δηλαδή, από διπλανή χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Το όλο φαινόμενο, πιθανότατα, μπορεί να λάβει, με την πάροδο του χρόνου, μεγαλύτερες διαστάσεις.
Επειδή μαθαίνω, αργά αλλά μαθαίνω, άρχισα να αναρωτιέμαι και να συνδυάζω τις ημερομηνίες όπου στην Ελλάδα εμφανίζονται ταμπέλες "Προσεχώς Ρωσσίδες".
Όποιος έχει κοινή λογική αντιλαμβάνεται ότι η πρώην κομμουνιστικές χώρες δεν εκπορνεύτηκαν επί κομμουνισμού, ούτε όταν αυτός έπεσε.
Εκπορνεύτηκαν όταν εφαρμόστηκε σε αυτές τις χώρες ο νεοφιλελευθερισμός του Μίλτον Φρήντμαν, που για να γίνει αποδεκτός χρειαζόταν και μερικά σοκ στην κοινωνία. Αυτή η ακραία έκφανση του καπιταλισμού ήταν που κατέστρεψε κάθε κοινωνικό ιστό, κάθε παροχή του κράτους, συνθλίβοντας  αξία και ηθική στο βωμό του υπερκέρδους!!! Δηλαδή ο καπιταλισμός έκανε τις γυναίκες, τις μανάδες και τις αδερφάδες των ανατολικών κρατών πουτάνες.
Άλλωστε και εδώ το ίδιο συμβαίνει. Και είναι καιρός να το τρίψουμε στα μούτρα των ιδεολογικών σταυροφόρων όπως ο Χατζηδάκης.
Άλλωστε αυτό δεν κάνει όσους εφαρμόζουν τον νεοφιλελευθερισμό προαγωγούς - κοινώς νταβατζήδες - κύριε Αντώνη-Σπύρο Γεωργιάδη;
Όσο για τον τρόπο που το κάνουν 

4 σχόλια:

ο δείμος του πολίτη είπε...

Να που αποκτήσαμε και εξαγώγιμο προϊόν...

kopria είπε...

Αλλάζει η Ελλάδα φίλε. Το ισοζύγιο εισαγωγών-εξαγωγών γυρνάει...
Προσεχώς... κατσαρίδες, που λέει και ο Τζιμάκος

web designer είπε...

Πωλητής είναι ο Γεωργιάδης παιδιά και κάνει την δουλειά του. Το θέμα είναι ότι δυστυχώς βρίσκει πρόθυμα αυτιά να τον ακούσουν

Η ΚΟΠΡΙΑ είπε...

Κατάρα στον (ελ)λαδέμπορα

Συνολικές προβολές σελίδας