Πέμπτη, 18 Οκτωβρίου 2012

Θέλει νεκροί χιλιάδες...


Έχουμε χούντα, κατοχή και πτώχευση.
Να το ξαναπώ.
Έχουμε χούντα, κατοχή και πτώχευση.

Επειδή οι προηγούμενες γενιές πέρασαν από αυτά και εμείς είχαμε μια περίοδο ησυχίας βαυκαλιζόμασταν ότι δεν θα τα περάσουμε αυτά.

Ε, τα περνάμε όλα μαζί και σε συ,πυκνωμένο χρόνο.

Να το ξαναπώ.
Έχουμε χούντα, κατοχή και πτώχευση.

Το δίκαιο που παράγεται στην Ελλάδα το δίνουν έτοιμο στους δωσίλογους κυβερνώντες οι ξένοι τοκογλύφοι. Λέω γι' αυτούς που σε "ξεγέλασαν" ή σε φόβισαν ή, ή, ή δεν έχει σημασία, αυτούς που παίρνουν τη ζωή μας, τη ζωή των παιδιών μας.

Και όταν διαμαρτύρεσαι έρχεται η φασιστική οργάνωση "Ελληνική" "Αστυνομία" και σου επιτίθεται με λύσσα. Δεν επιτίθεται προσωπικά. Μισεί όλη την κοινωνία ο πίθηκος με την στολή. Πετάει το χημικό πάνω από ανύποπτους διαδηλωτές, χτυπάει και βρίζει γυναίκες, ξυλοκοπεί όποιον βρει στο δρόμο του.

Ο τραμπούκος-μπάτσος νομίζει ότι είναι δυνατός. Δεν αντιλαμβάνεται - πως μπορεί άλλωστε αφού αυτό απαιτεί νοητική πράξη - ότι ο κόσμος απλώς βλέπει στη στολή το νόμο και την εφαρμογή του. Όταν θα καταλάβουν - όχι όλοι αλλά αρκετοί - ότι δεν εκπροσωπεί ο νταής τίποτα παρά είναι ένας απλώς σεκιουριτάς των τοκογλύφων τότε να τον δω πως θα τρέχει με μια κάννη στον κώλο του.

Δεν ξέρω πως θα εξελιχθεί το πράγμα. Μπορεί κάποιος να χάσει τη γυναίκα του, το παιδί του από έλλειψη ασφάλισης, περίθαλψης, χρημάτων. Μπορεί κάποιος από αυτούς που αποφασίζουν να αυτοκτονήσουν να θελήσουν να πάρουν και άλλους μαζί τους. Και αφού δεν μπορούν να αγκαλιάσουν τον Στουρνά, τον Λοβέρδο ή τον Βρούτση - γιατί έχουν τα σκυλιά με τη στολή να τους φυλάνε - θα πάνε στην πορεία και θα περιμένουν απλώς να έρθουν πάνω του τα φασισταριά.
Και τότε.... Μπουμ το γιλέκο με δυναμίτη ή η καραμπίνα. Και τότε το πράγμα θα γίνει ανεξέλεγκτο.


Όμως πριν γίνουν αυτά πρέπει να καταλάβουμε.

Να το ξαναπώ.
Έχουμε χούντα, κατοχή και πτώχευση.

Δεν με νοιάζει τι λένε για Δημοκρατία οι κυβερνώντες που βάζουν τα ζώα να περνάνε με τις μοτοσυκλέτες και τους πισινούς τους να βαράνε ανυποψίαστους. Αυτούς τους νοιάζει να έχουν καρέκλα αύριο στο σφαγείο.
Δεν με νοιάζει τι λένε εισαγγελείς και δικαστές που αντί να προστατεύουν τον πολίτη προστατεύουν, σκυμμένοι, το μισθουλάκο τους.
Δεν με νοιάζει τι λένε οι μπάτσοι, άλλωστε τις άναρθρες κραυγές τους δεν τις καταλαβαίνω.

Αυτό καταλαβαίνω και το ξαναλέω.

Έχουμε χούντα, κατοχή και πτώχευση.
Επειδή μου στερούν το δικαίωμα στη ζωή, επειδή το στερούν από τα παιδιά μου έχω κάθε ηθικό δικαίωμα, ιερή υποχρέωση και ύψιστο καθήκον να τα υπερασπίσω με όλα τα μέσα και όλα τα όπλα.
Όπως έχεις και συ. Ο κάθε εσύ. Γιατί όπως ξαναείπα


Έχουμε χούντα, κατοχή και πτώχευση. Και πέθαναν δύο άνθρωποι σε διαδήλωση - επισήμως, ένας σήμερα, ένας πέρσυ - που το κράτος των τοκογλύφων ήθελε να διαλύσει με κάθε τρόπο.
Και έχουμε περίπου τέσσερις χιλιάδες αυτοκτονίες.
Και έχουμε εξαθλίωση και πείνα και φτώχεια.
Και σύντομα θα έχουμε θεσμισμένη δουλεία.

Γιατί αν δεν το κατάλαβες που το είπα παραπάνω και θα το ξαναπώ


Έχουμε χούντα, κατοχή και πτώχευση.

Οπότε δύο-πέντε ή δέκα δεν είναι αρκετοί. Πρέπει να πας αποφασισμένος για όλα επειδή

Για να γυρίσει ο Ήλιος θέλει δουλειά πολύ.
Θέλει νεκροί χιλιάδες να 'ναι στους τροχούς
Θέλει κι οι ζωντανοί να δίνουν το αίμα τους

και επειδή δεν θυμάμαι αν στο ξανάπα

Έχουμε χούντα, κατοχή και πτώχευση.
και η απάντηση αξιοπρεπών ανθρώπων δεν μπορεί παρά να είναι
Ελευθερία ή Θάνατος.3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Natural remedies help the body's immunity system by assisting in the regeneration of good bacteria in the body. Andrews allegedly sold apartments of for a non-existent Turkish Mediterranean resort in partnership with his brother Nigel and sister-in-law Margaret. licitations with regards to making ones cachet that is most certainly Talbots at present. Yet again, new advances and engineering make these procedures rapid and helpful, and this cuts down on the value tremendously. You must be introduced with a display screen with several alternatives one particular of which will be safe mode with networking.

Feel free to visit my web blog: ontogenesis

Ανώνυμος είπε...

Personal opinion is generally exhibited in various types of editorial writings.

I suffered a lot of bullying and some sexual abuse and it compounded my identity problem.
Such a benign amalgam is the only realistic hope
for reconciliation. The process of printing conditions requires alteration of flow from a fan or pump.
The dishes and ingredients differ slightly from region to region, with each region having their
own specialties.

My weblog; click here

Ανώνυμος είπε...

If there's give in the stakes or the form, neither of them are doing their jobs correctly. First, ready mixed concrete in Sunderland can help you get your construction job done faster. Say we are laying out a simple home 30'
x 45'; if the last dimension was forty feet instead of forty-five then the cross corner measurement would be fifty feet.

Συνολικές προβολές σελίδας