Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

Συνάντηση με την κυβέρνηση...

*Μπλιαχ, πόσο δωσίλογοι και αηδιαστικοί είναι αυτοί οι Έλληνες κυβερνώντες πια; Σίχαμα!!!

Συνάντηση με τα κυριότερα μέλη της κυβέρνησης είχε η καγκελάριος.
Είχαν από πριν προσκληθεί ο πρόεδρος του ΣΕΒ Δ. Δασκαλόπουλος, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδας Μιχάλης Μαϊλλης, από τις τράπεζες Εθνική ο Γ. Ζανιάς και τη Eurobank ο Ν. Νανόπουλος, ο Δ. Κοπελούζος, ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΤΕ Μ. Τσαμάζ, ο διευθύνων σύμβουλος της Boss Bairon Herzberg, ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ Αρ. Ζερβός, ο διευθύνων σύμβουλος της Siemens Hellas Π, Ξυνήςο διευθύνων σύμβουλος της Hochtief Hellas κ. J. Kochling, και ο επικεφαλής του Zeus Capital Σ. Ζαβός. 

Πριν από τις συναντήσεις ουσίας είχαν γίνει τα βαρετά πρωτόκολλα και οι ανούσιες συναντήσεις.

Η καγκελάριος έδειξε την ευαισθησία της σε ένα ασουλούπωτο παιδί για τα θελήματα ονόματι Σαμαρά που την υποδέχτηκε. Όταν αυτός άρχισε να ορκίζεται πίστη και εφαρμογή αυτή του ευχήθηκε να παραμείνει στην Ευρωζώνη χτυπώντας τον στο κεφάλι (ταπ ταπ ταπ).

Η Γερμανίδα ηγέτιδα έδειξε την κατανόηση της στην τρίτη ηλικία επισκεπτόμενη έναν Παππούλη. Κάποια στιγμή σημείωσε μια ασυναρτησία του ότι οι Έλληνες έχουν σχεδόν εξαντλήσει την αντοχή τους. "Άρα έχετε περιθώρια ακόμη παππούλη" ψιθύρισε. 

Η αυτού εξοχότητά της δεν καταδέχτηκε να δει τον Τζήμερο παρά το συνεχές, ακούραστο και ακατάπαυστο γλύψιμο.

Ευχαριστημένοι οι εταίροι της συγκυβέρνησης που θα διατηρήσουν τις θέσεις τους στο σφαγείο, προς το παρόν τουλάχιστον.


1 σχόλιο:

δημιουργία ιστοσελίδας είπε...

Μπορούν να κάνουν όσες συναντήσεις θέλουν.Να κλείσουν όσες συμφωνίες θέλουν.Όταν ο κόσμος αποφασίσει να αναλάβει δράση σαν φύλλα που τα παίρνει ο άνεμος θα είναι αυτοί και τα συμφωνηθέντα τους.

Συνολικές προβολές σελίδας