Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

No news, good news... Μπράβο παίξατε πολύ ώρα

Αληθής η κατηγορία
Για προσπάθεια ανατροπής του πολιτεύματος έπιασαν τον φωτογράφο στην Κέρκυρα που ανάρτησε 
τις φωτογραφίες των μπάτσων που χαριεντίζονται με τους χρυσαυγίτες. Πολλοί λοιδόρησαν την απόφαση αλλά έχουν άδικο.
Όταν το θεσμισμένο όργανο καταστολής έχει μια τόσο όμορφη και αγαστή σχέση με τους ναζί τότε σίγουρα έχουμε χούντα. Αν αυτό το αντιληφθεί ο κόσμος τι θα θελήσει να κάνει;
Να την ανατρέψει. Άρα; Άρα η κατηγορία είναι αληθής!!!
Οι υπουργοί οικονομικών της Γερμανίας Σόιμπλε και της Γαλλίας Μοσκοβισί αποφάσισαν ότι θα κρατήσουν την Ελλάδα στο ευρώ... όμηρο!!!

Με υπουργό skinhead τι περιμένεις.
Αντί να πατάξει (λέμε και καμιά μαλακία να περάσει η ώρα) την ανομία και τον φασισμό της αστυνομίας όπου προΐσταται πολιτικά ο skin υπουργός κάλυψε τα φασισταριά για τα βασανιστήρια που πλέον γίνονται ανοιχτά από την χούντα της δοσίλογης κυβέρνησης. Και ενώ διώκονται οι δημοσιογράφοι που τον σχολιάζουν, η ανεξέλεγκτη πια μπατσαρία των πιθηκανθρώπων βαράει και αλλόφυλους τουρίστες που έχουν το θράσος να βεβηλώνουν την χώρα του τάδε και του δείνα (σιγά μην ξέρει ο μπάτσος ονόματα αρχαίων)  και έρχεται να αφήσει τα λεφτά του στην πολιτισμένη πατρίδα του ούγκανου φασίστα μπάτσου!!!
Αλήθεια ο ΣΚΑΪ γιατί σκάει και δεν μιλά για το πλήγμα στον τουρισμό που προκαλεί το (παρα)κράτος; Μάλλον υπάρχουν πιο επικερδείς μπίζνες για τα αφεντικά του..!

Είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα!!!
Ανακοίνωση έβγαλε το συνδικαλιστικό όργανο της αστυνομίας για την απομάκρυνση των Αρβανίτη-Κατσίμη λόγω των σχολίων για τον skinhead υπουργό της κουκούλας.
Οι αστυνομικοί δηλώνουν σοκαρισμένη από την έλλειψη δημοκρατίας. Οι δυο δημοσιογράφοι απλώς κόπηκαν στον αέρα αντί να συλληφθούν και να προσαχθούν στη ΓΑΔΑ όπου σε ζωντανή σύνδεση ο Ελληνικός Λαός θα παρακολουθούσε τον δημοκρατικό βασανισμό τους με μπάτσους, teaser, και βρισίδια.
Το άλλο με τον Τοτό το ξέρατε;


Μεγάλο θέατρο... τεράστιο έργο!
Μπράβο στην συγκυβέρνηση των τριών. Εδώ και τρία χρόνια όλο και χρεοκοπούμε. Μια με την είσοδο του ΔΝΤ, μια με το μεσοπρόθεσμο, μια με τα μνημόνια 1 και 2.
Μετά ήρθαν και οι εκλογές και για να μη βγούμε από το ευρώ ψηφίσαμε στις 6 Μάη και 17 Ιούνη.
Και τώρα το μνημόνιο το τρίτο το μακρύτερο ή θα ψηφιστεί ή θα χρεοκοπήσουμε. Και βέβαια για να φτάσουμε εδώ έπρεπε να ροκανιστεί ο χρόνος από την υπέροχη κομπανία του τρίο Στούτζες. 
Μετά από τέτοια παράσταση δεν μπορούμε παρά να αναφωνήσουμε:
Μπράβο, παίξατε πολύ ώρα. Σας ευχόμεθα πολύχρωμοι και εντοιχισμένοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Συνολικές προβολές σελίδας