Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου 2012

Θα σου χαλάσω εγώ χατήρι;


Διαβάστε το παρακάτω και καθώς το διαβάζετε αναρωτηθείτε:
Δεν είναι σαν να σου λένε ότι όταν μαζευόμαστε στο Σύνταγμα μας έχουν μαντρωμένους και μας πνίγουν στα δακρυγόνα; Μας επιτίθενται πάνοπλοι και ασκούν την καταστολή άμετρα με διαστροφική ευχαρίστηση;
Δεν είναι σαν να σου λένε βγες στη γειτονιά σου και όρμα πάνω στα κέντρα διοίκησης. Κατέλαβε τα τοπικά δημαρχεία, δικαστήρια και αστυνομικά τμήματα παντού στην Ελλάδα.
Μην διοχετεύσεις την βία που σου έχουν ρίξει στον συνάνθρωπό σου. Διοχέτευσε όλη πάνω σε αυτούς που πρόδωσαν το λαό και σε αυτούς που θα κάτσουν να τους υπερασπιστούν. Είναι το ίδιο προδότες.
Έχε στο νου σου ότι, είμαστε πάνω από 2.000.000 άνθρωποι που μπορούν να πολεμήσουν για την ελευθερία μόνο στην Αθήνα και απέναντί μας είναι το πολύ 60.000 πανελλαδικά.
Έχε υπόψιν σου ότι σε κατοχυρώνει το ίδιο το Σύνταγμα για όποιο μέσο και να χρησιμοποιήσεις.
Έχε υπόψιν ότι είναι δειλά ανθρωπάκια οι εξουσιαστές και φοβούνται ότι από στιγμή σε στιγμή θα χάσουν τα πάντα.
Έχε υπόψιν σου και συ ασφαλίτη και μπάτσε που με διαβάζεις ότι είσαι εχθρός του λαού άρα και της χώρας και της πατρίδας, διότι αυτά ταυτίζονται. Διότι εσύ φυλάς κλέφτες, προδότες, δωσίλογους και γίνεσαι ένα με αυτούς.
Έχετε υπόψιν σας ότι ΟΛΟΙ σας θα λογοδοτήσετε στο τέλος.
Αμηχανία, νευρικότητα και έντονες αντιπαραθέσεις επικρατούν μεταξύ των στελεχών των υπηρεσιών δημόσιας ασφάλειας της χώρας τα τελευταία 24ωρα.
Σύμφωνα με απολύτως ασφαλείς πληροφορίες του diktionews.gr στο μέγαρο του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη όπου σημειωτέον στεγάζεται και η ΕΥΠ (στον 4ο όροφο συγκεκριμένα) προσπαθούν να βρουν άκρη για το πώς θα αντιμετωπίσουν ενδεχόμενες λαϊκές εξεγέρσεις όχι μόνον στο κέντρο της Αθήνας αλλά σε πολλές περιοχές τόσο της πρωτεύουσας όσο και της περιφέρειας.
Το πλέον ανησυχητικό, κατά ανώτατους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ., είναι ότι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει ένα οργανωμένο κίνημα – όπως αυτό των «αγανακτισμένων» – στο οποίο μπορούν οι δυνάμεις ασφαλείας να «εστιάσουν».
«Όλα δείχνουν ότι η έκρηξη θα αρχίσει ακόμη και από ένα τυχαίο περιστατικό και θα εξαπλωθεί με ταχύτητα φωτός όχι μόνον στην πλατεία Συντάγματος ή στην Ομόνοια αλλά και σε πολλές γειτονιές της Αθήνας» παρατήρησε ο συγκεκριμένος αξιωματικός στο diktionews.gr.
Παράλληλα υπάρχει έντονος προβληματισμός και για τη στάση που θα κρατήσουν οι αστυνομικοί – όχι μόνον οι άνδρες των ΜΑΤ – οι οποίοι δεν δείχνουν ιδιαίτερα διατεθειμένοι να αντιπαρατεθούν με εξοργισμένους πολίτες.
Σε ό,τι αφορά αυτούς τους εξοργισμένους πολίτες τώρα δεν υπάρχουν στοιχεία που να μπορούν να προσδιορίσουν συγκεκριμένες ομάδες «υψηλής επικινδυνότητας» όπως τις χαρακτηρίζουν οι δυνάμεις ασφαλείας. Αυτό όμως σημαίνει ότι δεν μπορούν να ελεγχθούν και το όποιο ξέσπασμα τους δεν μπορεί να προβλεφθεί.
«Είναι πολύ πιθανό να ζήσουμε στιγμές ανείπωτης βίας με το αίμα να ρέει και να μην μπορούμε να ελέγξουμε τίποτα» πρόσθεσε ο ίδιος αστυνομικός. Και αυτό είναι που ανησυχεί τους κρατικές δυνάμεις και τους επικεφαλής τους οι οποίοι φαίνεται να μην αγγίζονται από την κατάσταση που επικρατεί στην κοινωνία μας.
Ένα ακόμη στοιχείο που κρίνεται ιδιαίτερα ανησυχητικό είναι ότι το κίνημα των αγανακτισμένων ουσιαστικά δεν υφίσταται – την Κυριακή το απόγευμα στο Σύνταγμα βρέθηκαν περίπου 500 άτομαμόνον – και αυτό δημιουργεί ερωτήματα για το πού θα διοχετευθεί η οργή των απλών πολιτώνοι οποίοι βλέπουν τις ζωές τους να ανατρέπονται σε έσχατο σημείο.
Των πολιτών οι οποίοι μέχρι χθες είχαν μια κανονική – φυσιολογική ζωή, ασχολούνταν μόνον με τις δουλειές τους, τα παιδιά τους και την καθημερινότητά τους και μπορεί να τα έφερναν δύσκολα βόλτα αλλά πάντως προχωρούσαν.
«Αυτοί είναι που δημιουργήσουν τη μεγάλη έκρηξη και αυτοί οι άνθρωποι δεν μπορούν ούτε να ελεγχθούν, ούτε να μπουν σε καλούπια οργανώσεων ή κάθε λογής κινημάτων» κατέληξε ο ανώτατος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. δίνοντας με τον πλέον ανάγλυφο τρόπο την ανησυχία που διακατέχει τους πραιτοριανούς του συστήματος.
ΠΗΓΗ: diktionews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Συνολικές προβολές σελίδας