Σάββατο, 11 Φεβρουαρίου 2012

Ανοικτή επιστολή απάντηση στην ανακοίνωση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων


Κύριοι,
εξ αφορμής της δημόσιας ανακοίνωσης που κάνατε και παραθέτω πιο κάτω.

Στην ανακοίνωσή αναφέρετε ότι "Σας προειδοποιήσαμε ότι αρνούμαστε να βρεθούμε απέναντι στους γονείς, στα αδέρφια, στα παιδιά μας, σε κάθε πολίτη αυτού του τόπου, που διαμαρτύρεται και απαιτεί αλλαγή πορείας.
  Όλοι μας ζητούμε προγραμματικές πολιτικές που θα διασφαλίζουν τα συμφέροντα του εργαζόμενου λαού και όλων ημών που πλέον διαβιούμε κάτω από τα όρια της φτώχειας."
Ακόμη μια φορά ο Ελληνικός Λαού συνολικά και κάθε Έλληνας Πολίτης ατομικά προσπάθησε να ελευθερώσει την Ελλάδα από τους διεθνείς τοκογλύφους  και τους εγχώριους υπηρέτες τους.
Και ακόμη μια φορά, οι συνάδελφοί σας τουλάχιστον της υπηρεσίας αποκατάστασης τάξης - καταστολής στην πραγματικότητα- συμπεριφέρθηκαν με τον πιο βάναυσο τρόπο ως τραμπούκοι, μπράβοι και security, των τοκογλύφων αυτών που κατηγορείτε.
Θα πρέπει να διαχωρίσετε τη θέση σας και να τους καταδικάσετε δημόσια και επιπλέον να μας προστατέψετε από τη βία που ακούν με μανία. Αλλιώς καλλίτερα να αφαιρέσετε τα εθνόσημά σας και να βάλετε τα σήματα της Deutsche Bank και Goldman Sachs.
Όπως και να έχει θα πρέπει να προσπαθήσετε πολύ πια για να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων και να αποκατασταθείτε στη συνείδηση του Λαού.
Βέβαια αμφιβάλλω αν θα συμβεί κάτι τέτοιο και αν θα δώσετε την παραμικρή βοήθεια. Είμαι βέβαιος ότι θα συνεχίσετε να είστε το εμπόδιο και ο εχθρός του Λαού διότι είστε εκεί να υπηρετείτε κράτος. Όποιο κράτος. Γι'αυτό άλλωστε υπηρετείτε και πολιτειακές εκτροπές και είτε το μοναδικό ένοπλο σώμα που αν η χώρα καταληφθεί από εχθρό μένετε στη θέση σας.

ΥΓ
Είναι ύποπτο, τουλάχιστον, ότι ξεκινάτε λευκή απεργία από τη Δευτέρα που θα έχουν ψηφιστεί τα μέτρα και θα αφήσετε τους πολίτες στο έλεος και των διεθνών τοκογλύφων και του κοινού εγκλήματος.
Αιδώς!

Με καμία εκτίμηση στο έργο σας
Η Κοπριά

Προς εκπροσώπους: Ευρωπαϊκής Επιτροπής κ. Σερβάζ Ντερόουζ
                                Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου κ. Πόουλ Τόμσεν
                                Κεντρικής Ευρωπαϊκής Τράπεζας κ. Κλάουζ Μαζούχ
Κύριοι,
  Το Διευρυμένο Γενικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας με τους εκπροσώπους από όλες τις Οργανώσεις των Αστυνομικών Υπαλλήλων της Χώρας κατά τις εργασίες του χθες 8/2/2012 και σήμερα 9/2/2012 αποφάσισε ομόφωνα να απευθυνθεί σ' εσάς και να σας επισημαίνει τα ακόλουθα:
  Εδώ και δυο χρόνια, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων, σας έχει προειδοποιήσει ότι με την πολιτική που υπαγορεύετε και απαιτείτε να εφαρμοστεί «με το πιστόλι στον κρόταφο», τινάζεται στον αέρα η κοινωνική συνοχή και πεθαίνει κάθε ελπίδα ανάταξης της ελληνικής οικονομίας.
  Έγκαιρα, με παραστάσεις διαμαρτυρίας μας στην έδρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και στις Πρεσβείες της Γερμανίας και της Γαλλίας, εκδηλώσαμε την κάθετη αντίθεσή μας σε κάθε μέτρο και πολιτική που προσβάλλει το φιλότιμο και τις δημοκρατικές ευαισθησίες του λαού μας.
  Σας προειδοποιήσαμε ότι αρνούμαστε να βρεθούμε απέναντι στους γονείς, στα αδέρφια, στα παιδιά μας, σε κάθε πολίτη αυτού του τόπου, που διαμαρτύρεται και απαιτεί αλλαγή πορείας.
  Όλοι μας ζητούμε προγραμματικές πολιτικές που θα διασφαλίζουν τα συμφέροντα του εργαζόμενου λαού και όλων ημών που πλέον διαβιούμε κάτω από τα όρια της φτώχειας.
  Τα συμφέροντα των δανειστών των τοκογλυφικών δανείων και των κεφαλαιούχων που εποφθαλμιούν τον εθνικό μας πλούτο, δεν μπορεί με κανένα κανόνα δικαίου να τίθενται σε προτεραιότητα έναντι των καθημερινών στοιχειωδών αναγκών του λαού. Πέραν τούτου, η προτεραιότητα της επιβίωσης των πολιτών ενός έθνους, έχει νομολογηθεί διεθνώς ότι είναι προτεραιότητα όχι μόνο της εγχώριας πολιτικής, αλλά και της διεθνούς κοινότητας. Εξάλλου, δεν είμαστε ούτε εμείς ούτε η πλειοψηφία του λαού που βρίσκεται στην ίδια μοίρα, αυτοί που προκαλέσαμε την κρίση.
  Επειδή, ωστόσο, διαπιστώνουμε για άλλη μια φορά, ότι συνεχίζετε την ίδια καταστροφική για όλους μας πολιτική, θέλουμε να σας δηλώσουμε κατηγορηματικά ότι σε καμία περίπτωση δεν θα δεχθούμε να μας βάλετε να σκοτωθούμε με τα αδέρφια μας.
  Σας προειδοποιούμε ως νόμιμοι εκπρόσωποι των Ελλήνων αστυνομικών ότι θα απαιτήσουμε να εκδοθούν άμεσα τα εκ του νόμου προβλεπόμενα εντάλματα σύλληψής σας για σωρεία παραβάσεων της κείμενης νομοθεσίας, με την αυτόφωρη διαδικασία, σύμφωνα με ειδικές διατάξεις του ελληνικού ποινικού νόμου, όπως είναι η εκβίαση, η συγκεκαλυμμένη προώθηση κατάργησης ή συρρίκνωσης του δημοκρατικού μας πολιτεύματος και της εθνικής κυριαρχίας, η προσβολή άλλων ουσιωδών εννόμων αγαθών του ελληνικού λαού κλπ.
Για την εκτελεστική γραμματεία ΠΟΑΣΥ
Ο Πρόεδρος Φωτόπουλος Χρήστος

Ο Γενικός Γραμματέας Λάζος Παναγιώτης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Συνολικές προβολές σελίδας