Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Επαναστατική Οργάνωση Α.Πο.Β.Ρ.Α.Σ.Μ.Α.

Η πρωτοεμφανιζόμενη τρομοκρατική οργάνωση Α.Πο.Β.Ρ.Α.Σ.Μ.Α. (Αντάρτικο ΠΟλεων Βουλευτικής Ροής Αξιών Συνόλου Μιζών Ανταλλαγμάτων) μας έστειλε αποκλειστικά την προκήρυξή της.

Έλληνες.,
αυτή ήταν μια προειδοποιητική ενέργεια απλώς. Την άλλη φορά τα θύματα από την τάξη σας θα είναι πολλά.
Ο κόμπος πια έφτασε στο χτένι. Δεν φτάνει που μας προπηλακίζετε όπου μας βρείτε. Δεν φτάνει που μας μουντζώνουν τα νιάνιαρα στις παρελάσεις. Δεν είναι αρκετό που μας βαρούν οι γέροι με πατερίτσες και οι γριές με πέτρες στις πορείες. Δεν είναι αρκετό που μας κυνηγάτε στις παρελάσεις και δεν μπορούμε να καμαρώσουμε σαν γύφτικα σκεπάρνια. Δεν έφτασε που μας τρώτε το φαΐ μας.
Τώρα θέλετε να μάθετε ποιοί από μας πήγαμε τα λεφτά μας στο εξωτερικό, με τη δικαιολογία του ανήθικου.
Ρε πλέμπα. Ρε νηστικοί, που βρωμούν τα χνώτα σας από την κακομοιριά. Πως τολμάτε ρε να αμφισβητείτε το νόμιμο που νομοθετούμε εμείς για εμάς;
Βάλτε μυαλό και υποταχθείτε στα κελεύσματα των δανειστών και στις προσταγές τις δικές μας αλλιώς θα γένει μακελειό!!!


Καλά ρε μαλάκες εκεί στο παρακράτος κουτόχορτο τρώμε; Δηλαδή με μια παπαριά που κάνατε θα τρομάξετε τον Λαό αυτής της χώρας;
Ξέρω ότι δεν έχετε κανένα ενδοιασμό να κάψετε αυτοκίνητα, κτήρια και τώρα απειλείτε να λαμπαδιάσετε ανθρώπους και δεν θα το σκεφτείτε δεύτερη φορά για να το κάνετε. Πρέπει να εμπεδώσει ο κόσμος ότι αν δεν βγουν οι μνημονιακοί, αν δεν εξαθλιωθούν όλοι οι Έλληνες όπως θέλουν οι διεθνείς τοκογλύφοι, τότε θα επικρατήσει χάος και "αναρχία". Όμως όλοι σας έχουν καταλάβει πια. Ποια επαναστατική οργάνωση θα απειλούσε τον συνεχώς επιδεινουμενο Λαό. Ποια επαναστατική οργάνωση θα απειλούσε το θύμα και όχι το θύτη; Ποια επαναστατική οργάνωση, τέλος, θα ενημέρωνε για την ανάληψη ευθύνης στα μέσα που ο περισσότερος κόσμος θεωρεί φερέφωνα εργολάβων, κυβερνητικών και τοκογλύφων; Δηλαδή ούτε ΜΑΤατζής να οργάνωνε την επιχείρηση τρομοκράτησης. Πιο πιθανό θα ήταν να δούμε μια προκήρυξη όπως η παραπάνω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Συνολικές προβολές σελίδας