Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

(Re) Designing Europe

Τον επανασχεδιασμό της Ευρώπης θα διδάξει στο Χάρβαρντ ο γνωστός μας Γιωργάκης. Θα δώσει έμφαση στο πως επιλέχθηκε η Ελλάδα ως το πειραματόζωο του ανασχηματισμού και γιατί οι πολιτικές ηγεσίες της είναι οι πιο ξεπουλημένες της Ευρώπης. Ο ίδιος θα αναλύσει το προσωπικό του παράδειγμα καταδεικνύοντας την αποτελεσματικότητα που είχε σε σχέση με τον προπάτορά του και μέντορά του Εφιάλτη. Συνεχίζεις το έργο σου ασταμάτητα, όσοι και να διαφωνούν. Σιγά μη δώσεις λόγο στην πλέμπα/Λαό.

Όταν δεν θα μπορεί ο Διάκενος (GAP) θα πηγαίνει στη θέση του ο Γερολάγνος φίλος του. Το μάθημα που θα παραδίδει τιτλοφορείται "Η σημασία του να έχεις σημαντικούς φίλους. Θα εξηγεί πως κάνοντας χάρη στο φίλο σου καταλαμβάνει θέσεις εξουσίας. Πολύ σημαντικό είναι να μη σηκώνεται ο κώλος σου από την καρέκλα μη στην πάρει άλλος κώλος. Ακόμη και αν σου κλέψουνε δύο από τα σημαντικότερα μουσεία ευθύνης σου εσύ μένεις ατάραχος. Σιγά μη δώσεις λόγο στην πλέμπα/Λαό.
Τέλος guest star θα εμφανίζεται η Άννα Διαμαντοπούλου. Η Ξινή της πολιτικής θα δώσει δύο πολύ σημαντικές ομιλίες. Η πρώτη θα έχει θέμα πως να κάνετε τα βιβλία των σχολείων εικονική πραγματικότητα. Το δεύτερο, πως θα παρελαύνουν οι μαθητές μπροστά από τα ξινισμένα μούτρα της με παρατηρητές τα ΜΑΤ - ώστε να φάει κανένα γιαούρτι να περιλάβουν τα μαθητούδια στο ξύλο. Σιγά μη δώσεις λόγο στην πλέμπα/Λαό.

Όσο για το ποιος είναι ο ανασχεδιασμός της Ευρώπης που ξεκίνησε ο Παπανδρέου με επιτυχία - προς το παρόν - και χωρίς συνέπειες - προς το παρόν και αυτό - ακολουθεί 

6 σχόλια:

Unknown είπε...

Το Δογμα του ΣΟΚ κάνει ρίμα με το
Δογμα του ΠΑΣΟΚ

τυχαιο;
δε νομιζω.

Η ΚΟΠΡΙΑ είπε...

Νομίζω είναι ένα
Το δόγμα του Πα-Σοκ

ο δείμος του πολίτη είπε...

Καλά νομίζεις ότι γνωρίζεις εσύ και δε γνωρίζει ο ΓΑΠ;

Η ΚΟΠΡΙΑ είπε...

Ο ΓΑΠ δεν γνωρίζει... πράττει

Η ΚΟΠΡΙΑ είπε...

Ο ΓΑΠ δεν γνωρίζει... πράττει

ΑΝΕΡΓΟΣ ΠΕΙΝΑΩ είπε...

ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΕΛΟΝΤΙΚΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΟΔΟΥΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΠΤΩΧΕΥΣΕΙ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΑΛΗΤΕΣ ΜΕΛΟΙ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΛΙΝΤΕΜΠΕΡΚ ΠΩΣ ΔΙΑΟΛΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΝΑ ΣΑΣ ΣΥΝΗΣΤΩ ΟΤΑΝ ΕΡΧΕΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΞΤΑΙ ΕΞΩ....................ΚΑΠΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΠΕΣΕΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΚΑΡΓΙΟΛΙΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΦΑΩ

Συνολικές προβολές σελίδας