Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

No news good news Προϋπολογισμός tabula rasa

Στην Ελλάδα γνωρίζουμε ότι υπάρχουν πολλοί μαλάκες. Γινόμαστε άλλωστε ενίοτε κάποιες στιγμές, εκτός από τον Πάγκαλο που είναι συνεχώς. Πάντως 258 εχθές είπαν "ΝΑΙ" στη μαλακία τους. Ψήφισαν "ΝΑΙ" σε έναν προϋπολογισμό που η σελίδα 124 είναι κενή, λευκή. Είναι η σελίδα των εγγυήσεων του δημοσίου (δηλαδή ημών) προς τους banksters. Bankster πρωθυπουργό έχουμε άλλωστε.



Και ο Bags Bankster πρωθυπουργός μας μίλησε για τα κιτάπια της ιστορίας. Ο ίδιος όμως εξυπηρετεί τα κιτάπια των τοκογλύφων.


Όμως μίλησε και GAP. Επιτέλους. Μου 'χαν λείψει τα χαριτωμένα σαρδάμ ενός χαοτικού μυαλού. Ξαναείπε ότι λεφτά υπάρχουν, εννούσε ότι τα έχουν οι πολιτικοί και τα πλούσια αφεντικά τους. Είπε ότι θα φύγει καθήμενος στη θέση του και όλοι οι καραγκιόζηδες που του έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης για να φύγει χειροκροτούσαν με μανία. Δεν είναι τελικά να έχεις ψήφο εμπιστοσύνης σε κανένα. Μόνο με ψόφο είσαι σίγουρος.


Μίλησε και ο Σαμαράς. "Η νέα Δημοκρατία (με τους πεπαλαιωμένους βολευτάδες) δεν είναι ούτε συγκυβέρνηση ούτε αντιπολίτευση" είπε. Αυτό η ψυχιατρική ορίζει ως σχιζοφρενική διαταραχή διχασμένης προσωπικότητας. Ο λαός το λέει μαλακία στον εγκέφαλο.


Ο Καρατζαφύρερ μίλησε και όπως συνηθίζει δεν είπε τίποτα. Άλλωστε οι λέξεις από τις πολλές κωλοτούμπες μπερδεύονται.



Ο Αλέξης κρύφτηκε πίσω από τις λέξεις και είπε για την ανάγκη να μην πληρωθούν προς το παρόν οι τοκογλύφοι, αλλά δεν αρνήθηκε να πληρωθούν κάποτε.

Η Αλέκα από την άλλη έκανε μια μικρή ιστορική αναδρομή στον κομμουνισμό των Νεάντρενταλ και ανέλυσε την ζούγκλα του Καπιταλισμού της εποχής των δεινοσαύρων.



Ο Καψής φώναζε για τις πορείες που κλείνουν το κέντρο και αγωνιούσε για τα μάρμαρα που σπάνε επειδή ο λαός δεν έχει λεφτά να τα πληρώσει. Μετά προσφέρθηκε να πληρώνει ο ίδιος την ανασκευή της πλατείας Συντάγματος ώστε να συνεχίζεται το νταρχτιρντί και να μπορεί να εξαπολύει την τρομοπροπαγάνδα στους τηλε-καναπεδάτους.



Τα ζώα της αστυνομίας, ακολουθώντας τις διαταγές του Παπουτσή-από τον τόπο σου και ας είναι μπαλωμένος με το ναυάγιο του Σάμινα- την έπεσαν με θηριώδη αγριότητα στους διαδηλωτές. Δυστυχώς πολλοί από αυτούς δεν πήραν διαταγή να εκτελέσουν τους 15χρονους διαδηλωτές.


Παρόλαυτά η Άννα Διαμαντοπούλου σκέφτεται να χρησιμοποιήσει τις δυνάμεις καταστολής στα σχολεία. Το κακό έχει παραγίνει καθώς Συριζαίοι γονείς αφήνουν νηστικά τα παιδιά τους ώστε να λιποθυμούν στα σχολεία και έτσι να χαλάει η εικόνα της χώρας στο εξωτερικό. Όπου θα πίπτει παιδί θα πίπτει και γκλόμπ.




Ο Μίμης Ανδρουλάκης, ο άνθρωπος που πέρασε από το "Μαλακίζειν εστί φιλοσοφείν" στο "Μαλακίζειν εστί μαλακίζειν μετ' επιτάσεως" δήλωσε ότι το ΠαΣοΚ χρειάζεται επανίδρυση και πρότεινε για πρόεδρο του Κινήματος τον Κώστα Καραμανλή, εκτιμώντας ότι έχει πια ξεκουραστεί.



Κατά τα άλλα οι Έλληνες ακόμη δεν πήρανε τα όπλα να διώξουν τους γελοίους που ζούνε στη Βουλή, στο Κωλονάκι και στη Μύκονο θεωρώντας όλους εμάς περίπου ανθρώπους.
Κάθονται και χειροκροτούν και κάθε χειροκρότημα είναι ακόμη ένα καρφί στο φέρετρο που έχει κλειστεί ένας λαός άναυδος και αποχαυνωμένος.



Κάθε καρφί θα ζητήσει την εκδίκησή του σύντομα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Συνολικές προβολές σελίδας