Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου 2011

Ωμή αλήθεια...

Για να δείτε τι μας περιμένει και σε ποιούς υπακούουν τα γελοία ανθρωπάρια που κάνουν πως κυβερνούν.


Όπου έμπορος εννοεί αυτόν που εμπορεύεται αξίες όπως ομόλογα, μετοχές ασφάλιστρα CDS κλπ
πηγή pitsirikos
Και μετά ακούμε τον Χρυσοχοΐδη να εξομολογείται και να νομίζει ότι έτσι παίρνει άφεση.
Και από βήματος με ύφος "Κάτσε καλά" και βλέμμα "μη σε σκίσω" κουνώντας το χοντροδάχυτλό του ο Βαγγέλας Bennyζελος συνεχίζει να κάνει τον καμπόσο. Τσάμπα μάγκας κρυμμένος πίσω από τοίχους και μπράβους/μπάτσους. Και στο βάθος ο Παπαδήμος, η απάντηση στην εξέγερση της 28ης Οκτωβρίου.
Όλοι αυτοί οσφυοκάμπτες, ραγιάδες και προδότες του λαού, εξυπηρετούν μόνο τα συμφέροντα των κεφαλαίων και των traders, όντας και οι ίδιοι brokers.

Αν δεν καταλάβουμε ότι είναι εχθροί και μόνο με μια πραγματική εξέγερση θα υπάρξει ελευθερία, ότι μόνο με λαϊκά δικαστήρια θα υπάρξει δικαιοσύνη τότε θα λιώσουμε σιγά σιγά στην εξαθλίωση, την κατάθλιψη και την δουλεία.
Θα νικήσουμε, αν αντισταθούμε και εξεγερθούμε μαζί!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

(ΣΧΟΛΙΟ, για την ανακοίνωση της Κ.Ε. του ΚΚΕ αναφορικά Δικαστηριο Χάγης κ. ΠΓΔΜ/FYROM)
Αυτό που συχενώμαστε είναι όταν ο Πολιτικός Λόγος γίνεται ... Εκκλησιαστικός ! Η Πάλη, ο Αγώνας για τον Σοσιαλισμό, Ειρήνη και όλα τα Αγαθά, μπορεί να ακούγεται Ουτοπικά αλλά ο ΔΡΟΜΟΣ προς ΕΚΕΙ πρέπει να είναι Πραγματικός και Ρεαλιστικός ! Δεν μπαίνουμε στην Διαδικασία να Σας αναφέρουμε τσιτάτα από Μάρξ/Ενγκέλς κ. Λένιν, όπως συνηθείζουν να κάνουν οι αγγράματοι "Ελληναράδες" διαστρεβλώνοντας την "Αρχαία Ελλάδα" τους της φιλοσοφείας και επιστήμης ! Αλλά, καλά θα κάνουν οι φίλοι του ΚΚΕ, αλλά και όλοι οι ... "Αγαπάται Αλλήλους" να μην κατέβουν στο επίπεδο των Κοινονικών και Πολιτικών/Επιστημονικών Ανιστοριτών Λαθών ! Δεν μπαίνουμε στην ... Χρονοβόωρα Διαδικασία Μελετών, Τυρβάζοντας περί "Γεωγραφίας κ. Τοπολογίας", "Προσδιορισμού κ. Απροσδιοριστίας" ! Δίοτι ανέκαθεν, τα συμφέρωντα έχουν απευθείας σχέση με το επίπεδο Παιδείας-Πολιτισμού, Το επίπεδο Παιδείας-Πολιτισμού σου ανοίγουν τους Οφθαλμούς για να δείς και να Καταλάβεις/Ερμηνεύσεις την Αναγκαίοτητα, ώστε να τροποποιήσεις την Ζωή σου, την Κοινωνία σου ! Απλά Ελληνικά: Αλλά τα Συμφέρωντα του Κινέζου κ. άλλα του Ουγκαντέζου ! Αλλά τα Συμφέρωντα Γερμανού κ. άλλα του Θιβετιανού ! Αλλά της ... Μαρίκας κ. άλλα της ... Τατίκας ! Και έτσι βλέπουμε ότι στην Ελλάδα "ΟΛΟΙ" είχαν τους Οφθαλμούς τους κλειστούς δίοτι δεν "ΕΙΧΑΜΑΙ" ΟΥΤΕ ΠΑΙΔΕΙΑ ΟΥΤΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ! Είχαμαι της ΚΟΡΩΝΕΣ των αγγράμματων "ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΩΝ" απο την μια μεριά, και από την άλλη τους Πολιτικά Παραδωμένους .... Θρησκόληπτους Παραδωμένους ! Παρότι που σας συνηστούμαι θερμά, να διαβάσεται Μάρξ/Ενγκέλς/Λένιν, εμείς εντοπίζουμαι ορισμένα ΧΟΝΤΡΑ λαθάκια τους, αναφορικά με τους ... "ΜΙΚΡΟΥΣ ΛΑΟΥΣ" !! Διότι σήμερα (εδώ και 2 χρόνια) ΕΜΕΙΣ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, αυτός ο "ΜΙΚΡΟΣ ΛΑΟΣ", μπορούν να ΤΙΝΑΞΟΥΝ στον ΑΕΡΑ όλο αυτό το Σάπιο Παγκόσμιο Οικονομικό/Χρηματοοικονομικό Σύστημα !! Αλλά εσείς διαλεγώσασται ως άλλοι Χριστιανοί, Πολιτικοί Χριστιανοί, για μια άλλη Ζωή ! Οταν σήμερα έχουμε τα καλήτερα Επιστημονικά Εργαλεία για τον μετασχηματισμό, ΟΧΙ μόνο της Κοινωνίας μας, αλλά ΟΛΩΝ των Κοινωνιών (όπου υπάρχουν καπιταλιστικές δομές) ! Αλλά ορισμένοι αγωνίζονται να αποδείξουν ότι πράγματι υπάρχουν .... ΜΙΚΡΟΙ ΛΑΟΙ !!! Τελειώνοντας, για ΟΛΟΥΣ τους ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥΣ: Η ΛΕΞΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ... ΕΛΛΗΝΙΚΗ ! Και υπάρχει ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟ για να χρησιμοποιείται ως όνομα "Κρατικής Οντότητας" από ΜΗ ΕΛΛΗΝΕΣ ! ΟΥΤΕ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ ΟΥΤΕ ΑΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ ! ΕΜΕΙΣ οι ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΝΕΚΑΘΕΝ δεν σηζητάμε για το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ !!

Ανώνυμος είπε...

Σιγά το ... ΝΕΟ ! Πάρτε και από εδώ ορισμένα "ΑΛΛΑ" στοιχεία: 1. γνωρίζεται ότι πρώτα η Γερμανία κ. η Γαλλία ξεπάρασαν το όριο του 3% που είχαν ορίσει οι ίδιοι 1 Γιατί ; και πως; 2. Γνωρίζεται ότι μετά την επανένωση των Γερμανιών, έγινε δολοφονική απόπειρα στον Σοιμπλερ και ... Λαφονταιν ; Γιατι ; Δύο πολιτικών από διαφορετικά στρατόπεδα, γιατι; 3. Ο Σοιμπλερ είτανε "αντίπαλος" στον Κολ, ενώ ο Λαφονταιν αποχώρησε ως σούπερ υπουργός Οικονομικών της κυβερνήσεως Σροντερ, εφόσον ... τσακώθηκε με της Γερμανικές κ. Γαλλίκες τράπεζες, μάλιστα τα ΜΜΕ της .... Αγγλίας των παρουσίαζαν με μουστάκι και στολή του ..... Χίτλερ !! Γιατί άραγε ;; 4. Γνωρίζεται οτι οι ιδρυτές στην ΗΠΑ της Lehmann Brotherds κ. Goldmann Sachs ξεκίνησαν απο δύο μικρά πολύ κοντά μεταξύ τους χωριά στην Γερμανία ; Από "φτωχές" οικογένειες, αλλά με .... μεγάλη όρεξη ! Το ότι είτανε Γερμανοεβραίοι δεν είτανε το .... καταλυτικό ! 5. Γνωρίζεται ότι η φράση "Bad Banks", αν και αγγλική την εφευράν οι .... Γερμανοί ; Γιατί άραγε ; Μήπως για να καλείψουν τα σχεδόν 800 δίσ. Δολ. (τοξικά ομόλογα), που τους τα φόρτοσαν τους Γερμανούς η αμερικάνικη οικονομία μετά την "υπόθεση" Lehmann διαμέσου του Ακερμαν ;; 6. Γνωρίζεται ότι η 2η μεγάλη γερμανική τράπεζα η Κομερτς Μπάνκ έχει βαρέσει κανόνι, αλλά το κρατάν μυστικό και θα την ..... κρατηκοποιήσουν ;; 7. Φαντάζεσται ότι τα λεγώμενα "πλεονάσματα" της Γερμανικής οικονομίας δεν είναι ... Γερμανικά και ένα μέρος τους είναι εικονικά ;; 8. Μπορείται να φανταστείται ότι η Γερμανία είναι ένα θύμα όπως η Ελλάδα ;; 9. Και εφόσον ψάξεται τα παραπάνω 8 σημεία και δείται τα συγκηνωνούντα δοχεία των δρόμων και διαδρομών του χρηματηστηριακού παγκόσμιου κεφαλαίου, τότε θα δείται τι σας (ΜΑΣ) περιμένει !! Διασταυρώστε τους μην ΜΑΣ .... ΣΤΑΥΡΩΣΟΥΝ !!!!

Ανώνυμος είπε...

Παρακαλώ "διαβάστε" την πραγματικότητα του μεσοπολέμου της SPD και τον ρόλος της για την "άνοδο" του ... διορίσμου της NSDAP (ομοιότητες με Μόντι/Ιταλία και Παπαδήμα/Ελλάδα είναι ... ΤΥΧΑΙΕΣ !!)! Και ΙΣΩΣ καταλάβαιτε ! Επιπλέον η Μέρκελ δεν ΕΒΡΙΣΕ ποτέ την Ελλάδα και τους Ελληνες, ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ, ΟΤΑΝ ΠΑΝΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ, ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ κ. ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ και ΕΠΙΣΗΜΑ σε διεθνή ΒΗΜΑΤΑ (FORUM) βρίζουν και προσβάλλουν τον ... ΛΑΟ που .... ΕΚΠΡΩΟΣΩΟΠΟΥΝ, τι γνώμη θα έχουν και έχουν οι ξένοι, όταν ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ κ. ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ "ΜΑΣ"(;;) μας ΒΡΙΖΟΥΝ ;; ΟΣΟΙ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΑΝΤΙΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΚΛΙΜΑ, έχουν πέσει στην ΛΟΥΜΠΑ του παγκόσμιου χρηματοοικονομικού ΛΟΜΠΥ ! Από αυτό το ΟΛΟ, κέρδος έχει το DOLLAR ! Διότι η οικονομία του DOLLAR είναι υπό κατάρευση, και για τους οικονομολογους ANAL-λυτές (ANAL στα λατινικά) η ιδανική αναλογία DOLLAR-Ευρω πρέπει να είναι 1 προς 1,17-1,27 ! Κάθε τι παραπάνω είναι κατά του Ευρώ με γεωμετρική πρόοδο ! Εάν τώρα, η αναλογία γίνει 1 προς 0,65-0,80 τότε ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΚΛΑΣΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ, όπως 1ου κ. 2ου παγκοσμίου πολέμου !! ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ; Να ξέρεται όμως ότι θα το ΧΑΣΕΤΑΙ !!

Συνολικές προβολές σελίδας