Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

No news, good news... Ακόμα μιλάει ο Πάγκαλος!!!



Μπράβο στο ΣΚΑΪ που αβαντάρει το φασιστοειδές. Για τον Πάγκαλο το καλό που διάβασα ήταν "Ξεκίνησε κουμουνιστής, έγινε φασίστας και τώρα είναι απλώς μαλάκας"
Αλλά αφού δεν φοβάται να κυκλοφορεί ελεύθερα ας έρθει να τον αγκαλιάσουμε στοργικά και να τον ευχαριστήσουμε για όσα μας έχει προσφέρει.
Βασικά πάντως αισθάνομαι πολύ μαλάκας που αυτός ο τύπος υπάρχει ακόμη στην πολιτική έστω ζωή του τόπου και δεν τον έχουμε διώξει ακόμη. Που λέει ότι δεν φοβάται να λοιδορεί αυτούς που τους τα τρώει. Που συντηρούν την τεράστια, άπατη, κοιλιά του.

Επιτέλους θα εξαλειφθεί η μεσογειακή αναιμία-Β
Ακόμη μια επιτυχία της Πασοκικής-συγκυβέρνησης προθύμων αλλά και του υπουργάραρου Λοβέρδου. Αφού έκοψε στη μέση ένα κουτσό ΙΚΑ για να μαζεύονται όλοι οι ηλικιωμένοι σε 2-3 το πολύ κέντρα να ζεσταίνονται. Δεν θα έχουν λεφτά να πάρουν σπίτια τους πετρέλαιο.
Αφού κόβει τους οδοντίατρους από το νέο κοινό υπερταμείο. Τι να τα κάνουμε τα δόντια αφού δεν θα έχουμε να φάμε, άσε που μπορεί να τους δαγκώσουμε άμα τους δούμε.
ΤΩΡΑ, με καινοτόμα ρύθμιση εξυγιαίνει τον πληθυσμό και εξαφανίζει άπαξ δια παντός την μεσογειακή αναιμία-β.
"Πάσχοντες με βαρεία μορφή ομόζυγης β - μεσογειακής αναιμίας, με συχνές ανάγκες σε μεταγγίσεις αίματος: Βάση ποσοστού αναπηρίας ήταν το 67%. Τώρα το 67% γίνεται 50% ως βάση!
Με ποσοστό αναπηρίας κάτω του 67% οι ανασφάλιστοι πάσχοντες χάνουν τη διά βίου δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη που είχαν και θα πρέπει να πληρώνουν χιλιάδες ευρώ το μήνα για τα απαραίτητα φάρμακα και τις μεταγγίσεις. Ταυτόχρονα, ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Θαλασσαιμίας, Βασίλης Δήμος, σημειώνει: «Με την καθιέρωση της αρνητικής λίστας φαρμάκων, αλλά και με την πρόταση του ΕΟΦ για ποσοστά συμμετοχής ανά φάρμακο και όχι ανάλογα με τη διάγνωση, πάρα πολλά φάρμακα τα πληρώνουμε εξολοκλήρου. Για παράδειγμα, εγώ πίνω 18 χάπια την ημέρα. Δεν χρειάζομαι και ένα χάπι για το στομάχι μου; Αυτό το πληρώνω! Επίσης δεν συνταγογραφούνται αντιοξειδωτικά, βιταμίνες για την ενίσχυση του αιματοκρίτη, ορμονολογικά κλπ, που είναι απαραίτητα, δεν είναι... συμπληρωματικά. Γενικότερα, ό,τι διευκολύνσεις υπήρχαν έχουν κοπεί και μάλιστα σε μια περίοδο όπου το 70% - 80% των πασχόντων είναι άνεργοι». Μεταμοσχευμένοι Ηπατος, οι οποίοι πρέπει να λαμβάνουν συνεχώς θεραπεία ανοσοκαταστολής για την πρόληψη απόρριψης του μοσχεύματος:
Από 80% που ήταν το ποσοστό αναπηρίας κατεβαίνει ακόμα και μέχρι το 10%! Κι ενώ αναφέρεται ξεκάθαρα ότι οι μεταμοσχευμένοι έχουν συνεχή ανάγκη από θεραπεία για να μην απορριφθεί το μόσχευμα, το ποσοστό αναπηρίας που δίνεται είναι 50% - 67% για ένα χρόνο και μετά πέφτει στο 10%, αν δεν υπάρχουν επιπλοκές στην αφομοίωση του μοσχεύματος."
Άρα θα πεθάνουν και δνε θα μεταδώσουν το άρρωστο DNA τους στον υπόλοιπο πλυθησμό, που μπορεί να πάρει άφοβα πια το DNA των Πασοκων Αρείων υπουργών και ειδικά του Λοβέρδου. Πως θα το πάρει; Μα με τόσο γαμήσι που μας ρίχνουν όλο και κάποιο γονίδιο θα ξεμείνει.




Φώναζαν τόσο καιρό ότι η κυβέρνηση Παπαδήμ(ι)ου δεν έχει κυβερνητικό εκπρόσωπο. Κάποιοι πικρόχολοι είπαν ότι δεν ενδιαφέρονται να ενημερώνουν το λαό για αυτά που κάνουν. ΔΙΑΦΩΝΩ!
Η κυβέρνηση είχε έναν καταπληκτικό εκπρόσωπο. Τον Παπαδήμο. Δεδομένου ότι κυβέρνηση είναι οι τοκογλύφοι και τον Παπαδήμο μας τον φόρεσαν σαν δήμιο, αυτός είναι υπεύθυνος να μας ενημερώνει για το τι θα μας κάνουν. Μην έχει κανείς εντύπωση ότι πάει να διαπραγματευτεί κάτι. Του λένε και μας λέει.
Τον Παντελή Καψή τι μας τον έβαλαν εκεί να τον πληρώνουμε; Προπαγάνδα έκανε και από τα μέσα του ΔΟΛ έτσι και αλλιώς. Από την άλλη θα μπορούσε να ήταν χειρότερα, να έβαζαν τον αδερφό του!!!

Δεν τραβώ φωτογραφίες τελευταία από τις πορείες. Κάτι η απογοήτευση για τον κόσμο που δεν έρχεται, κάτι ότι προτιμώ να συμμετέχω παρά να καταγράφω το έχω αφήσει αυτό το σπορ. Πάλι λίγοι ήμασταν. Λίγοι γιατί έπρεπε να είναι κάτω όλοι. Θα ακολουθήσουμε την συνείδησή μας μέχρι τέλους όμως. Είναι προσωπικό το θέμα, και αν η πραγματικότητα διαφωνεί- ε! τότε τόσο το χειρότερο γι' αυτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Συνολικές προβολές σελίδας