Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011

Γίνου ευγενής, πάρ'του τη βαλίτσα

Έρχεται η Τρόικα και φέρνει στις βαλίτσες της τα νέα μέτρα.
1. Εκ περιτροπής εργασία,
2. Κατάργηση συλλογικών συμβάσεων
3. Κατάργηση Δώρου Χριστουγέννων
4. Κατάργηση αδείας
5. Κατάργηση Δώρου Πάσχα
6. Εφαρμογή ελαστικότερων μορφών εργασίας (πιο ελαστικές από το πουλί των πολιτικών μας που το 'χουν κάνει λάστιχο από τη μαλακία)
7. Εφαρμογή 4ημέρου.

Έλληνα, είσαι απόγονος αυτών που λάτρευαν τον Ξένιο Ζεύ! Γίνου ευγενικός. Πάρε από τα χέρια τους τις βαλίτσες που κουβαλάνε, από το αεροδρόμιο ακόμη, και χώσ'τες βαθιά στον κώλο τους και στον κώλο της κυβέρνησης και των 258 βουλευτών που ψήφισαν τον προϋπολογισμό. Αλλιώς θα σου χώσουν τα μέτρα στο δικό σου κώλο.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

«Η δική μας διετής διακυβέρνηση οδήγησε σε αδιέξοδα, κοινωνικά, οι­κονομικά, εθνικά. Οδήγησε σε φτώ­χεια και κοινωνική αποσύνθεση, πρω­τοφανή οικονομική ύφεση που φτάνει το τουλάχιστον 8% και πλέον, σε εθνική ταπείνω­ση, εθνική αναξιοπρέπεια και κρατική αποδιοργάνωση»
ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ, ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ, και συνέβαλαν από της 3ης Δεκεμβρίου 1944, γενικότερα και ειδικώότερα στην εθνι­κή ταπείνωση και την εθνική αναξιο­πρέπεια. Η ανατροπή του ΠΡΑΞΗΚΟΠΗΜΑΤΙΚΟΥ κα­θεστώτος της υποτέλειας, της πτώχευ­σης και της εξαθλίωσης ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ. (ΑΚΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΑΞΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ).
(ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗΣ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗΣ ΟΛΩΝ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΓΛΙΤΩΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΙΝΗ !).

Συνολικές προβολές σελίδας