Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

No news good news, νάνα η Μούσχουρη - νάνος ο Φλωρίδης

Δήλωσε η πρέσβειρα κάκιστης θέλησης, λίγο πριν την περιοδεία της στη Γερμανία, ότι έχουν δίκιο οι Γερμανοί να θυμώνουν με τους Έλληνες. Πρέπει οι Έλληνες να πληρώσουν και να μάθουν να δουλεύουν είπε. Δικαιολόγησε και το κωλοδάχτυλο που έβαλε στην Αφροδίτη της Μήλου το γερμανικό περιοδικό Focus. Αυτά την ημέρα μνήμης της σφαγής των Καλαβρύτων, όταν οι πολιτισμένοι Γερμανοί εκτέλεσαν 1.100 ανθρώπους - άνδρες, γυναίκες και παιδιά

Δικαιολογημένος ο θυμός της. Μάλιστα έπρεπε να καυτηριάσει ότι οι απόγονοι του ολοκαυτώματος των Καλαβρύτων ζητάνε και αποζημιώσεις, τα καθήκια. Νομίζω ότι έπρεπε να καταδείξει το γεγονός ότι οι Έλληνες ανέκαθεν υπέσκαπταν το έργο των Γερμανών για μια ενωμένοι Ευρώπη. Δεκατρείς άνθρωποι ξέφυγαν της σφαγής στα Καλάβρυτα και αν είχαμε καθόλου φιλότιμο θα έπρεπε να εκτελέσουμε τους απογόνους τους ώστε να είναι ολοκληρωμένο το έργο του αφανισμού του πληθυσμού, που μεθοδικά εκτέλεσαν οι πολιτισμένοι Γερμανοί. (νάνα είναι το θηλυκό του νάνου τελικά).

Αυτά τα είπε όντας σε περιοδεία στην Γερμανία και προφανώς χρειάζεται Γερμανούς στους χώρους που θα τραγουδά. Άλλωστε χαρακτήρισε την Ελλάδα πρώην πατρίδα της. Γιατί Νάνα μου. Αφού σου αρέσει να τραγουδάς σε χούντες. Τεσπα... Το γλύψιμο για κάποιους δεν έχει όρια. Κωλοτρυπίδα να βρουν...

Και βγήκε και το αρσενικό της νάνας, ο νάνος, Φλωρίδης και είπε ο στόμας του ότι οι Ευρωπέη προσπαθούν σκληρά να μας κρατήσουν στην Ευρώπη αλλά εμείς τους απογοητεύουμε αποτυγχάνοντας στις προσδοκίες τους. Ξεχνά ο κύριος πως ήταν μέρος του συστήματος και των κυβερνήσεων ΠαΣοΚ που μας υπερδάνειζε και ξεκοκάλιζε μίζες ενώ εμείς πληρώναμε διπλά και τρίδιπλα Ολυμπιακούς, υποβρύχια και MIESENS. Κάπου εκεί βρισκόταν και αυτό το ανθρωπάριο αλλά δεν μίλαγε τότε. Θά 'ταν μάλλον μπουκωμένος. Πολύ η μάσα τότε και με γεμάτο στόμα δεν μιλάμε. Οι κάλοι οι τρόποι πρώτα. Και τώρα λέει ότι αν δεν καθίσουμε να μας γαμίσουν αρκετά θα μας διώξουν. Βασικά αυτό που εννοεί είναι ότι αφού θα μας γαμίσουν αρκετά θα μας διώξουν έτσι και αλλιώς.


Ευτυχώς όμως υπάρχει ο υπερπατριώτης ελληνογεννημένος Καρά Τζαφέρ εφέντης. Εκτός από τους μεγάλους αυτός θέλει να εκδώσουμε, και μάλιστα οικειοθελώς, τα παιδιά μας.

Ή ταν ή τη γαμάν

Είδε λέει μια ταινία (εμένα σε όραμα μου κάνει, άλλωστε είναι μεγάλος οραματιστής) την εποχή που έμπαιναν οι δυνάμεις των Συμμάχων στην Ιταλία το 2ο Παγκόσμιο πόλεμο. Οι μανάδες έσπρωχναν τα παιδιά τους να τα πασπατέψουν Πακιστανοί (το ότι δεν υπήρχε Πακιστάν αλλά Ινδία κάτω από την Βρετανική αυτοκρατορία αλλά στοχοποιούντε πιο εύκολα αφού έχουμε εδώ μετανάστες). Το έκαναν αυτό για να μη τα δουν νεκρά από την κακουχία και την πείνα. «Σε αυτή τη θέση είναι η Ελλάδα» είπε ο Καρακωλοτούμπας.

Ήδη η πορνεία των Ελληνίδων αυξήθηκε στην Ελλάδα λόγω της κρίσης του Μνημονίου που ψήφισε το ΛάΟΣ. Φαίνεται πως ορέγονται και τα παιδιά μας οι ανωμαλιάρηδες. Λέγαν ότι οι κομμουνιστές θα μας παίρναν τα σπίτια και θα κάναν τις γυναίκες μας πουτάνες. Οι καπιταλιστές θέλουν να εκδίδουμε και τα παιδιά μας.

Και το Λάος συνεχίζει την ένδοξη ιστορία αυτού του τόπου με συνέπεια.
«Μολών λαβέ» ο Λεωνίδας.
«Μολών λαβέ και τα παιδιά μας» ο Καρά Τζαφέρ.
«Ανάγκα και τα παιδιά μας θα γαμίσουνε» Σπύρος Αντώνης (Άδωνις) Γεωργιάδης.
Φουσκώνει το στήθος μου από εθνική περηφάνεια. Και το παντελόνι των τοκογλύφων που τους ακούνε…
Όταν ο Καρα Τζαφερ πασάς έλεγε ότι θα οδηγήσει τους Έλληνες στην Πόλη εννοούσε ως Γιουσουφάκια.Κέρβερος. Πατριώτης. Πάνω από όλα ήρωας. Φαντάσου να ήταν στις Θερμοπύλες υο Λάος. Οι Πέρσες θα μας είχαν βατέψει τις γυναίκες. Στο Σούλι θα τις βάτεβαν μαζί με τα μωρά. Όσο για το έπος του 1940. Αντί για γένια οι αντάρτες θα φόραγαν στριγκ.

...Ο Bennyζελος είπε ότι δεν θα πάρει νέα μέτρα, άρα θα μας γαμίσουν στα νέα μέτρα.








Κατσαρίδες είναι όσοι δουλεύουν για τράπεζες. Όχι Ραγιάδες όπως όσοι προσπαθούν να κρατήσουν τη δουλίτσα τους. ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ. Συνεχώς διαπιστώνω πόσο δίκαιο είχε ο Φραντζ Κάφκα.
ΥΓ Τα υποκοριστικά μας φάγανε και όλοι νιώθουν τόσο μικρή. Το γυναικάκι μου. Η δουλίτσα μου. Το παρεάκι. Ο κοσμάκης. Ο λαουτζίκος. Μια χαρά εκπαίδευση μας έκαναν. Πρέπει να νιώσουν την χερούκλα μας στο προσωπάκι τους και την ποδάρα μας στο κωλαράκι τους, πολιτικοί και τηλεαστέρες μεγαλοδημοσιοκάφροι.





Ξεκωλόνονται στα ψέματα όλοι τους. Συνεχής και ασύστολη ψευδής προπαγάνδα.

«Έχουμε κάνει επιτροπή στη βουλή για να ερευνήσουμε την Goldman SUCKS”δήλωσε ο αρχιψεύταρος «Λεφτά υπάρχουν σε ξένο κανάλι. Γνώριζε ότι κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει. Απλώς το είχε πρόχειρο και το πέταξε. Το ίδιο και «Δεν υπογράφω» ενώ ο χοντροκωλοτούμπας δήλωνε ότι αν πάμε στη δραχμή δεν θα έχουμε ρεύμα. Δεν είπε ότι στο ευρώ θα μας το κόβουν επειδή δεν θα έχουμε να πληρώνουμε τους συνεχείς φόρους. Τρομοκρατία, φασισμός και βία σε όλα τα επίπεδα από μια χουντική διακυβέρνηση συμμορίας τραπεζών.
Υ.Γ. Μην ακούσω κουβέντα για τα 180.000 που πήρε ο Ασεμπίγιο. Τζάμπα μας ήρθε. Χάρη μας έκανε. Άντε. Βάρβαροι. Απολίτιστοι.

117 βολευτάδες ζητάνε αναδρομικά και αποζημιώσεις για ηθική βλάβη. Νομίζω ότι πρέπει να πάρουν αποζημιώσεις αφού πρώτα ο λαός τους δώσει την βλάβη που τους πρέπει. Αν επιζήσουν…




Μια χαρά έργο παρήγαγε τον πρώτο μήνα η κυβέρνηση Παπαδήμου, λέει ο ίδιος ο Παπαδήμος στο blog του. Θα του δώσαν συγχαρητήρια αυτοί που ήθελαν να βάλουν στην Ελλάδα πρωθυπουργό κάποιον που να μιλά Ελληνικά αλλά να μην είναι με το μέρος των Ελλήνων. Ποιόν να εννοούσαν άραγε; Δεν πάει το μυαλό μου


Πάντως ο Παπαδήμιος είπε ότι θα πάρει όσα μέτρα θα χρειαστεί για να ψοφήσουν επιτέλους οι Έλληνες. Μάλιστα το επιβεβαίωσε και ο Παντελής Καψής ότι δεν υπάρχει άλλο περιθώριο. Θα του το είπε ο αδερφός του Μανώλης που θα του το ζήτησε το αφεντικό του. Ευγενικά πάντα. Επίσης είπε ο Παντελής που τα πάντα τελεί ότι αυτή είναι μια πολεμική κυβέρνηση. Είναι προφανές αυτό. Πολεμάει τον Ελληνικό λαό. Να δω πότε ο Λαός θα την πολεμήσει.

Αγαπάτε την Ελλάδα; Ψηφίστε τον ΓΑΠ πρόεδρο του ΠαΣοΚ. Και θα αποδείξουμε ότι έχουμε χιούμορ και θα διαλύσουμε εντελώς το κόμμα της Μίζας και του εκμαυλισμού των Ελλήνων..







Πρέπει να ξεπέσαμε πολύ. Αντί οι επόμενοι καταλληλότεροι να πηγαίνουν για χρίσμα στις Η.Π.Α. τώρα πετάγονται στη γειτονιά, στο υποκατάστημα του Ισραήλ. "Σκασμός Αντωνάκη μου"








Mplexame patrioti

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Φίλοι μου καλοί ! Εσείς ακόμη "κοιμόσαστε" τον ΥΠΝΟ του ΔΙΚΑΙΟΥ, εσείς ακόμη ΖΕΙΤΑΙ στον κόσμο που σας έχει ΕΜΦΥΤΕΥΣΗ το ΒΟΘΡΟΔΗ και ΑΝΤΙΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ! ΕΣΕΙΣ προσπαθείται να βρείται της ΓΩΝΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ της ΕΙΚΟΝΙΚΗΣ ΧΡΗΜΑΤΗΣΤΗΡΙΑΚΗΣ ΖΩΗΣ ΣΑΣ ! Ε, λοιπόν ΨΑΞΤΑΙ ! Εν συντομία: α) Ο όρος "οι ΑΓΟΡΕΣ" είναι πλαστός και προδοτικός για την διατύπωση του ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΓΟΡΕΣ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΥΣΤΗΑΜΑΤΑ/ΜΟΝΤΕΛΑ ! β) Την ΧΩΡΑ, την ΕΛΛΑΔΑ, ΑΥΤΟΙ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΒΛΕΠΟΥΝ (ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΑΤΥΠΩΣΗ) σαν μια ... ΕΤΑΙΡΕΙΑ ! Και όπως μια Εταιρεία έχει ΠΑΘΗΤΙΚΟ στην ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, έτσι και η Ελλάδα ! Γίνονται "απολύσεις", "περικοπές", "μετατάξεις" κ.ο.κ. ! Τα τμήματα της ΥΠΟ ΔΙΑΛΥΣΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ που μπορούν να είναι ΜΕΛΟΝΤΙΚΑ ΚΕΡΔΟΦΟΡΑ τα ... ΔΙΑΣΠΟΥΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΟΡΜΟ και τα ΑΥΤΟΝΟΜΟΥΝΑΙ, τα κάνουν ΑΥΤΟΚΕΦΑΛΑ με άλλες ΔΙΕΥΝΘΥΝΣΕΙΣ ! ΕΤΣΙ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ και ΕΤΣΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ !! Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ "ΕΛΛΑΣ" ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΔΙΑΛΥΣΗ, ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ είναι οι .."Εργαζώμενοι", ας ΠΑΝΕ ΝΑ ΒΡΟΥΝ Δουλεία ΣΕ ΑΛΛΕΣ ... "ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ" ! Ο ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΦΥΣΗΣ ΚΑΙ ΖΩΗΣ ! Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΩΣ ... ΝΟΥΜΕΡΟ (Bar Code) ! Φιλάκια Φιλαράκια ... Φούφουτοι !

Ανώνυμος είπε...

Nanokeratin locks onto the hair, forming a fine, smooth
coat of keratin. Likewise, using imported shampoos and conditioners
from a tropical country when your climate is cold and temperate is not such a good idea.

The product should be one that is made for your
type of hair, whether it be dry, oily, curly or straight.



Stop by my webpage hair products

Ανώνυμος είπε...

In our busy life, newspapers are most important source of information.
by October, 2001 the US moved on the Taliban in Afghanistan.

Hindi News Portals are catering regional people in different parts of India.

Historical documentation of UFO sightings goes
as far back as the Egyptian Pharaoh Thutmose III,
who reigned Egypt around 1504-1450 B. This is standard cat behavior I'm probably preaching to the choir here.

Also visit my site: egyptian newspapers

Ανώνυμος είπε...

Everyone who is into style depends on a great stylist to look good
and help with hair issues and problems. This article will explain
the hair product diversion conspiracy and list ways that you can determine whether or not the beloved salon brand
you saw in Walgreens last week was truly diverted merchandise or strategically placed by the powers that be.
When one thinks of fungus, they don't generally associate it with the head or scalp, but the itching, burning scalp, rash or pimples on the scalp could very well be caused by a fungus, requiring antifungal shampoo to provide well needed relief to the symptoms.

Review my blog post :: hair products

Ανώνυμος είπε...

Aside from Microsoft and Nintendo, another top competitor, Sony,
will also be releasing some top-rated games for its own console - the Playstation.
Nowadays with flight simulators you can have lots of fun out of these games
and besides all this you do not have to spend thousands.
In terms of sheer enjoyment, the Rollercoaster
Tycoon series leads the pack. There were a few problems with setting the game up, but once we
went through the manuals, these were mostly explained.
In general, it is something manufactured, to pretend to be
(or simulate), something else more valuable.

My site; simulator

Ανώνυμος είπε...

Repairing Small Cracks in concrete Floors:
Determine the Damage. If a hairline crack in
concrete has turned into a large crack, it will need to be cleaned out before the patching and repairing process.
* Not Ideal For Floors: While this is a great option for the walls, it's a less-than-impressive option for the floors.

Ανώνυμος είπε...

It is indeed possible to lower high blood pressure by only taking
herbal medicines and vitamins and eating certain foods
that can lower high blood pressure. Andrews allegedly sold apartments of for a non-existent Turkish Mediterranean resort in
partnership with his brother Nigel and sister-in-law Margaret.
And, for individuals who are eligible for both CLASS and Medicaid, a portion of the CLASS benefits will be used to offset the costs
to Medicaid. If you have a personal injury legal matter, a dog
bite or if you’ve lost a loved one in a wrongful death accident, call the Law Offices of R.

The delivery of Linda Mc - Cartney sausage rolls package is usually in frozen form.


Also visit my homepage: masterpiece

Συνολικές προβολές σελίδας