Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2009

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ Σ.Ε.Μ. *

Μετά και το τελευταίο, μεμονωμένο πάντα, περιστατικό πυροβολισμού ανθρώπου ιδιωτικής ασφάλεια από ασυνομικό δις, λάβαμε την παρακάτω προκήρυξη την οποία και δημοσιεύουμε. Απ'όσο ξέρουμε είμαστε οι πρώτοι και μοναδικοί (ένας είμαι, αλλά δίνει κύρος) που τη λαμβάνουν και ευχαριστούμε την οργάνωση Σ.Ε.Μ.* γι'αυτό.

Η προκήρυξη εστάλει με SMS, MMS, email, CD, DVD, USB disc και WiFi (και μία σε μια ζαρντινιερα).

Το σήμα της οργάνωσης είναι φτιαγμένο με άριστα υλικά στο Photoshop ή άλλο πρόγραμμα.
------------------------------------------------------------------------------------------------
Μικροαστέ άχρηστε βιοπαλαιστή. Αλητάμπουρα μαλλιά φοιτητή. Κωλόπαιδο ατίθασε έφηβε.
Η αστική σου δημοκρατία καταρρέει. Η διαφθορά είναι μέρος της καθημερινότητάς σου.
Όλοι είστε σκουπίδια. Δεν πιστεύτε σε τίποτα. Άθεοι και απάτριδες είστε. Κίνδυνος σοβαρός για την Ελλάδα και τους πραγματικούς Έλληνες.
Ότι ιδανικά υπάρχουν μπορούμε μόνο εμεις να τα προστατέψουμε. Μόνο εμείς μπορούμε να φυλάξουμε τους νομιμόφρονες πολίτες. Αυτούς που είναι νοικοκύρηδες και κοιτάνε τη δουλειά τους. Που προσπαθούν να σπρώξουν αυτόν τον τόπο μπροστά.
Εμάς προσλαμβάνει το κράτος να το προστατέψουμε από σένα που το αμφισβητείς. Εσένα παλιοκερατά που μεθαύριο θα γίνεις μέρος του συστήματος, και μάλλον θα βγάζεις και περισσότερα λεφτά και από μας.
Σε εμάς δίνει εξοπλισμό, ασπίδες, γλόμπ να σε βαράμε, χημικά να σε φλιτάρουμε, όπλο και σφαίρες. Τα έχουμε και τα χρησιμοποιούμε.
Μπορεί πολλοί, ακόμη και οι προδότες από το σώμα μας, να λένε ότι αν γινόταν ψυχιατρική αξιολόγηση να μας παίρναν τα όπλα. Ίσως να μας διώχναν και από το ένδοξο αστυνομικό σώμα, ακόμη κάποιους μπορεί να τους κλείναν και στα φρενοκομεία. Θα ρθει και η σειρά τους, όταν τελειώσουμε με σένα.
Με σένα που μπορεί να μας αντιμιλήσεις στο δρόμο. Με σένα που νομίζεις ότι μπορείς να περιπαίξεις εμάς που είμαστε σύμβολο και εργαλείο.

Μπορεί να μην πειράζουμε τους πλούσιους, ακόμη και αν είναι εγκληματίες, αλλά αυτοί είναι οι στυλοβάτες της κοινωνίας. Μπορεί η κοινωνία μας να είναι σκατά, αλλά σε μας έλαχε να φυλάμε Θερμοπύλες. Μπορεί να ζούμε σε μια σκληρή ιεραρχική δομή και να μας πηδά ο κάθε ανώτερος για ψίλου πήδημα, αλλά μετά βγαίνουμε στο δρόμο να σε βρούμε.
Εργάτη, αγρότη, φοιτητή, μαθητή και όλοι οι άλλοι. Ξεπεράσαμε την εξουσία και γίναμε εξουσία. Αν προσπαθήσεις να μας αμφισβητήσεις θα σε λιώσουμε. Είμαστε ψυχαναγαστικοί, απαίδευτοι, εξουσιομανείς και εξουσιολάτρες, αδαείς και μπερδεμένοι. Είμαστε εντελώς στον κόσμο μας αλλά πιστοί.

Λάβε τα μέτρα σου γιατί παίρνουμε τα δικά σου.

* ΣΑΛΤΑΡΙΣΜΕΝΟΙ ΕΞΟΥΣΙΟΜΑΝΕΙΣ ΜΠΑΤΣΟΙ

Δεν είμαστε περισότερο μαλάκες ή μακρυά σε νοοτροπία από αυτούς που μας στοχοποιούν και απειλούν να μας σκοτώνουν αλύπητα, αλλά εμείς ασκούμε επίσημα, και τις πιο πολλές φορές με κρατική κάλυψη, τη βία μας, και το φχαριστιόμαστε.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα προκύρηξη, Πωλήκαρπαι!

kopria είπε...

παπαί Αγησία... δεν διορθώνομαι με τίποτα :(

ΔΙΟΔΟΤΟΣ είπε...

Πολύ ευρηματικό φίλε. Τή διανέμω ήδη την προκήρυξη στον εργασιακό μου χώρο.

Θοδωρής Λαμπρόπουλος

kopria είπε...

Ελεύθερα. Φαντάζομαι ότι και η Σ.Ε.Μ. θέλει την δημοσιοποίηση!

ΔΙΟΔΟΤΟΣ είπε...

Σοινάδελφε Πολήκαρπε, χορίς παρεξείγιση, σού διόρθοσα και ορισμαίνα ορθρογραφικά λάθοι (δηλ. όχι εγό, αλλά πείγα σε έναν που ξέρι από αφτά). Δεν πρέπι ο κόσμος, δηλ. οι νοικοκυραίοι που προστατέβουμε, να καταλάβουν ότι είμαστε αγράμματοι και κομπλεξικοί μπάτσοι. Εντάξει συνάδαιλφε;

Συνολικές προβολές σελίδας