Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2009

Μετά τους μεγάλους Ελληνες, οι μεγαλύτεροι...

(από το Μαύρο πρόβατο - μπεεεεεεεεέ man!!!!!)
Άλλο πάλι και τούτο! Μας έχουν πάρει τ' αφτιά τις τελευταίες μέρες με τους Μεγάλους Έλληνες. Μα είναι λίστα αυτή; Τι Παπανικολάου, Καραθεοδωρή, Περικλής και πράσινα άλογα; Άχ! Άμυαλα παιδιά! Έτσι έπρεπε να είναι η λίστα με τους 10 μεγαλύτερους Έλληνες.
Νίκος Καρβέλας
Αειθαλής, πολυτάλαντος, αγέραστος, ο Βάγκνερ της Ελλάδος. Έφερε την Ελληνική μουσική σε άλλο επίπεδο. Χαμηλό - υψηλό, εσείς θα αποφασίσετε.

Γιώργος Αυτιάς
Για έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση. Ποτέ άλλοτε δεν είχε βήμα η τρίτη ηλικία σ'αυτή τη χώρα. Έδωσε λόγο ύπαρξης στα κουρασμένα και περήφανα γηρατειά μας.
Γιώργος Παπαδάκης
Σκοτώνουν τα άλογα όταν γεράσουν. Για τον Γιώργο Παπαδάκη δεν ισχύει αυτό. Απέδειξε περίτρανα ότι μπορείς ακόμα και σε ηλικία σύνταξης να κάνεις τηλεόραση.

Ελένη Μενεγάκη
Η εκδίκηση της νοικοκυράς. Επιτέλους, η Ελληνίδα νοικοκυρά βρήκε το πρότυπο που της αξίζει στην Ελληνική τηλεόραση. Μπορεί πλέον να περνάει ευχάριστα την ώρα της όταν είναι φορτωμένη με τις δουλειές του σπιτιού.

Ανδρέας Μικρούτσικος
Εγκατέλειψε μια επιτυχημένη καριέρα ως Μαθηματικός για να αφιερωθεί στην ψυχαγωγία του Ελληνικού λαού. Μπορώ να τον ακούω να μιλάει με τις ώρες. Ανεκτίμητος.

Άννα Βίσση
Μας κάνει περήφανους και γνωστούς στα πέρατα της οικουμένης με την επιτυχημένη διεθνή της καριέρα. Σ' ευχαριστούμε! Αννίτα Πάνια
Η μητέρα Τερέζα της Ελληνικής τηλεόρασης. Έχει βοηθήσει αμέτρητο κόσμο με τις συμβουλές της, ενω έχει ανοίξει τον δρόμο για μια επιτυχημένη καριέρα σε πολλούς που η σκληρή κοινωνία μας θεωρεί απόκληρους. Μάκης Τριανταφυλλόπουλος
Αδέκαστος, αδιάφθορος, αντικειμενικός, ένας πραγματικός φάρος στην σήψη της κοινωνίας μας.


Βασίλειος Κωστέτσος
Ταξίδεψε την Ελληνική μόδα σε όλη την υφήλιο. Έφερε στην Ψωροκώσταινα το αληθινό glamour.

Πέτρος Κωστόπουλος
Γαλούχησε γενιές και γενιές εφήβων με τα περιοδικά του, που συνέβαλαν τα μέγιστα στην κουλτούρα μας και τον πολιτισμό μας.

Μαύρο Πρόβατο Εκτός συναγωνισμού
Αν παρ' όλα αυτά δεν πειστήκατε με την ορθότητα της δικής μου λίστας και επιμένετε να ψηφίσετε Σωκράτηδες ( δεν εννοώ τον Κόκκαλη) και Καπποδίστριες, κακό του κεφαλιού σας. Εγώ, επειδή είμαι καλός άνθρωπος, θα σας δώσω και το link.

-----------------------------------

(σ.μ. Είμαστε τυχεροί και πρέπει να είμαστε ευτυχείς που ζούμε σε μια χώρα που οι ιθαγενείς μπορούν να επιλέξουν όχι τους 10 μεγάλους αλλά και τους 10 μεγαλύτερους -που είναι σύγχρονοί του- ακόμη, αν έχει χρόνο να ασχοληθεί κάποιος, και τους 1.000 μέγιστους )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Συνολικές προβολές σελίδας