Παρασκευή, 13 Φεβρουαρίου 2009

Ελλάς Ελλήνων Οικογενειών

"Κύριε Πρύτανη του Πανεπιστημίου Αθηνών απαντήστε. Στο τμήμα Κοινωνικής Θεολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών κοσμήτωρ είναι η Ελένη Χριστινάκη, καθηγητής ο Παναγιώτης Χριστινάκης. Από κει και πέρα παρακολουθήστε την πορεία της οικογένειας : Η κόρη Ειρήνη Χριστινάκη έλαβε διδακτορικό τον Αύγουστο του 2004 από τον πατέρα της Παναγιώτη Χριστινάκη τότε Πρόεδρο του Τμήματος που ήταν επιβλέπων του διδακτορικού της, έχοντας αποτύχει στις προσπάθειές της για διδακτορικό στη Νομική Αθηνών και στη Νομική Θράκης. Σε λίγους μήνες εκλέγεται... κατ΄ ευθείαν επίκουρη καθηγήτρια, παρακάμπτοντας το νόμο που απαιτεί κάποια χρόνια διδασκαλίας σε ΑΕΙ μετά την απόκτηση του διδακτορικού. Χαρακτηρίστηκε διεθνούς κύρους επιστήμων !!! και άκουσον άκουσον μέσα σε τρία χρόνια το 2008 σε ηλικία 35 ετών !! γίνεται τακτική ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ !!!, παρακάμπτοντας πάλι το νόμο.
Στη συνέχεια ο γαμπρός Χριστινάκη, Αθανάσιος Γλάρος και σύζυγος της Ειρήνης Χριστινάκη εκλέγεται επίκουρος καθηγητής στο ίδιο Τμήμα.
Ο αδελφός του γαμπρού Χριστινάκη, Γεώργιος Γλάρος ετοιμάζεται και αυτός για άλλη θέση στο ίδιο Τμήμα.
Η άλλη κόρη του Χριστινάκη, Όλγα Χριστινάκη, ετοιμάζεται και αυτή για τη Σχολή και πήρε θέμα διδακτορικού με επιβλέπουσα την αδελφή της, Ειρήνη Χριστινάκη.
Ο άλλος γιός Χριστινάκη, Επαμεινώνδας Χριστινάκης, πτυχιούχος Παιδαγωγικής Ακαδημίας, δάσκαλος στην Κύπρο, χωρίς πτυχίο Θεολογίας και χωρίς μάστερ που είναι απαραίτητο, γίνεται και αυτός υποψήφιος διδάκτωρ και στην επιβλέπουσα επιτροπή ορίζεται πάλι ο καθηγητής Χριστινάκης. Κύριε Πρύτανη :

Τι έχετε να πείτε στους φοιτητές που αξίζουν και αγωνίζονται τίμια αλλά δεν έχουν το προνόμιο να είναι παιδιά καθηγητών ;
Τι έχετε να πείτε στους χιλιάδες αδιόριστους εκπαιδευτικούς ; Γιατί συμφωνείτε με την προκλητική
http://kleitoras.blogspot.com/2009/02/blog-post_13.html?showComment=1234533300000#c857891081210260262

Εδώ και χρόνια, δεκαετίες καλλίτερα, όλα δουλεύουν το ίδιο σ'αυτη τη χώρα.
http://kopria.blogspot.com/2008/11/blog-post_25.html

3 σχόλια:

Erisabetsu-chan είπε...

re pousti mou kai egw olokliri pavlidou me soi se olo ton planiti ti skata kanw? oeo?

Heliotypon είπε...

Α, αδερφέ, αυτό είναι συνέπεια: Πατρίς-Θρησκεία-Οικογένεια! Τώρα, ίσως να μην πολυκολλάει το "πατρίς", αλλά για τα άλλα δύο συνεπέστατη η οικογένεια. The family that ..teach together stay together!

Polykarpos είπε...

@Heliotypon κόζα νόστρα παντού

@Erisabetsu-Chan
κάτι μαλακία θα έκανες LOL
Saraba

Συνολικές προβολές σελίδας