Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2009

Κυκλοφορούν και θα έπρεπε να πονούν...

-------------------------- Ποιά εταιρία κινητής τηλεφωνίας χρησιμοποιεί ο Παλαιοκώστας για να κανονίζει τις αποδράσεις του?Free 2 GO
-------------------------- Eίναι ο παλαιοκώστας μέσα στο κελί μαζί με κάτι συγκρατουμενους για να γιορτάσουν το γεγονός ότι ο bill είναι έξω από την απομόνωση και ένας από αυτούς του προτείνει να πιούνε whiskey προς τιμήν του και ο παλαιοκώστας απαντάει :- δεν μπορώ , θα οδηγήσω.
-------------------------- Ρωτάει ο Παλαιοκώστας τον μάγειρα του Κορυδαλλού:- Μάγειρα τι φαΐ έχει σήμερα;- Πατάτες μπλουμ...- Άσε, θα φάω έξω!
-------------------------- Γιατί ο Παλαιοκώστας δραπέτευσε πάλι με ελικόπτερο?Είχε κερδίσει τη 1 ώρα πτήσης από το Allou! Fun park … γιατί να πάει χαμένη?
-------------------------- Γιατί ο Παλαιοκώστας ανέβηκε στο... ελικόπτερο με ανεμόσκαλα; Γιατί δεν είχεακόμη χτιστεί η άλλη με τσιμέντο!
-------------------------- Τι προβλέπει το πρώτο νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης, μετά τηναπόδραση Παλαιοκώστα; Ελικοδρόμιο στον Κορυδαλλό!
-------------------------- Τι SMS έστειλε ο Παλαιοκώστας στον Κώστα Καραμανλή, μετά τη απόδρασή του;"Ο Παλιός είναι αλλιώς"!
-------------------------- Τον λένε Παλαιοκώστα και μόλις σας τελείωσε...
-------------------------- Γιατί ο Παλαιοκώστας προτιμάει το ελικόπτερο;Επειδή στο Ελ. Βενιζέλος απεργούν οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας.
-------------------------- Ευτυχώς που καταργούν τη θητεία στην Αεροπορία και στο Ναυτικό. είδατε τιγίνεται με τον Παλαιοκώστα που υπηρέτησε στα ελικόπτερα;
-------------------------- κύριε Παλαιοκώστα, δε βρίσκω ταξί και βιάζομαι. με πετάτε μέχρι Σύνταγμα;
-------------------------- Άκουσα ότι θα παραιτηθεί ο Καραμανλής και θα αναλάβει πρωθυπουργός οΠαλαιοκώστας ,ώστε να βοηθήσει την χώρα να δραπετεύσει από το αδιέξοδο!
-------------------------- Ο επόμενος διευθυντής των φυλακών Κορυδαλλού θα έχει τουλάχιστον βαθμό αντιπτέραρχου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Συνολικές προβολές σελίδας