Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

Αφήστε τις μαλακίες ρε καριόληδες των Μ.Μ.Ε.

Αφήστε τις μαλακίες ρε καριόληδες των Μέσων Μαζικού Εκμαυλισμού. Τι άλλο θα πείτε πια για να δικαιολογήσετε το παντεσπάνι της ημέρας; Πόσο νομίζετε ότι θα σας ανεχθούμε ακόμη; Πόσο νομίζετε ότι θα σας αφήνουμε να πλουτίζετε από το αίμα μας;

Άκου είχε αγανακτήσει ο κόσμος. Αγανάκτησε επειδή δεν έβγαινε πέντε μέρες ο Παπαδήμ(ι)ος; Δεν θα μπορούσαν να σταθούν πουθενά οι πολιτικοί αν δεν έβγαζαν το πουλέν των τραπεζιτών; Θα πάρει σε δημοσκόπηση σοβιετικά ποσοστά; Νέα ελπίδα για ποιόν; (δεν πανηγυρίζει η χώρα, οι δανειστές πανηγυρίζουν)

Τι λέτε ρε γαμιόληδες. Άντε γαμηθείτε γελοία υποκείμενα. Από το σασπένς του κώλου για την επιλογή του μη-πολιτικού δεν θα μπορούσαν να σταθούν πουθενά; Δηλαδή όταν την 28η που δραπέτευαν κακήν κακώς οι ασπόνδυλοι εξουσιαστές και ουρλιάζατε για την ατίμωση της πατρίδας ποιο ήταν το διακύβευμα; Ο Παπιαδήμος;

Όλο αυτό ήταν μια ρελάνς του συστήματος για να μην κατακρεουργηθεί η καθιστικία οσονούπω. Γιατί θέμα χρόνου ήταν. Απλώς ο μεγαλύτερος παπατζής (ξεπερνά πατέρα και παππού) τράβηξε λαγό από το καπέλο. Και από τα αυτιά του λαγού κρεμόταν ο Παπαδήμ(ι)ος. Όμως το λαχάνιασμα των πολιτικών από την τρεχάλα στην παρέλαση έπρεπε να έχει και αντίστοιχο σασπένς για να τραβήξει την προσοχή του κόσμου.
Και ο παπατζής είχε και λόγο να δίνει παρατάσεις στην παράσταση «Του κώλου τα ενιάμερα».

Λήγει σήμερα η θητεία του παπατζή ως προέδρου του ΠαΣοΚ. Θα έπρεπε να πάει στη βάση για επανεκλογή. Βέβαια και μόνος του να πήγαινε για πρόεδρος, θα εμφανιζόταν 11.000.000 Έλληνες να τον καταψηφίσουν, και να τον δείρουν αν τον βρουν. Το καταστατικό του ΠαΣοΚ όμως λέει ότι αν ο πρόεδρος είναι πρωθυπουργός τότε ανανεώνεται αυτομάτως η θητεία του. Δεν καταφεύγει στην βάση του ΠαΣοΚ και φίλων ώστε να τον μαυρίσουν (και στο ξύλο). Μένει να πάει στις επόμενες εκλογές ως αρχηγός του ΠαΣοΚ και φορτώνει τον Παπαδήμ(ι)ο από δω και μπρος.
Και κανένας από τα υπόλοιπα λαμόγι της πολιτικής δεν τον καρφώνει. Άλλωστε τα ίδια θα κάνουν και αυτοί αν τους δοθεί η ευκαιρία. Μεταξύ των κατεργαρέων ανοχή.

Για να γίνει όμως πιστευτή όλη η αλητεία πρέπει να μας πιπιλίσετε το μυαλό από το πρωί ως το βράδυ. Τι καλός ο Παπαδήμ(ι)ος. Τι βιογραφικό ο Παπαδήμ(ι)ος. Μόνο πόση της έχει δεν μας είπατε, διότι αυτή θα είναι μια πολύ χρήσιμη πληροφορία όταν θα μας γαμά με τα νέα μέτρα, που θα τα κρίνετε εσείς απαραίτητα και ο Παπαδήμ(ι)ος θα αποδείξει τότε την αποτελεσματικότητά του.

Και ποιος είναι αλήθεια ο Παπαδήμ(ι)ος; Αυτός που ήταν διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος όταν ο Σιμηταράς έπαιζε τα αποθεματικά των ταμείων στο χρηματιστήριο, έκανε τα swaps με την Goldman Sacks που πληρώνουμε τώρα, έκανε την επιπλέον υποτίμηση κατά την είσοδό μας στο ευρώ και δεν είπε κουβέντα για το πώς σχεδιάστηκε και πως θα επιδρούσε ενάντια στη χώρα του. Περισσότερα και αναλυτικότερα εδώ.
Η πιο πρόσφατη πράξη που δίνει ενδείξεις για το χαρακτήρα του ήταν ότι ανέχτηκε όλο το παιχνίδι του ΓΑΠ μέχρι να τον φωνάξει. Ας κρίνει ο καθείς μόνος του.

Ο λαός, μαλακισμένα παπαγαλάκια, δεν στηρίζει καμιά ελπίδα πάνω σε αυτόν που ποντάρουν το εγχώριο κεφάλαιο και οι ξένοι τοκογλύφοι. Είναι δυνατόν να χαιρόμαστε για τον ίδιο λόγο που χαίρονται οι εχθροί μας;
Για ένα είμαι σίγουρος. Θα είναι και Παπάς και Δήμιος. Θα μας σκοτώσει και θα μνας θάψει, αν τον αφήσουμε.

5 σχόλια:

Μαρια είπε...

Εγω χτες δε μπορουσα να μην κλαψω σκεπτομενη το ξεπουλημα που μας περιμενει... Και να εχεις μετα τον αλλο να σου λεει οτι δακρυζει απο χαρα που σωθηκε η χωρα! Να λεει οτι εμεις που δε γουσταρουμε πια δοσεις και αηδιες δεν εχουμε εναλλακτικες λυσεις, λες και ο τοκογλυφικος δανεισμος ειναι λυση! Και το κορυφαιο; Τα μμε ειναι τα μονα που λενε την αληθεια, τα blog ειναι κατευθυνομενα..

kopria είπε...

Μα είναι κατευθυνόμενα τα περισσότερα, από πολίτες.
Τώρα τα ΜΜΕ δεν έχουν κατεύθυνση αλλά εργολάβους...

Αγησίας είπε...

Δυστυχώς, ο λαός επί 40 χρόνια δημ(ι)οκρατίας αποδεικνύει ότι δεν καταλαβαίνει ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ! Ειλικρινά, Πολύκαρπε, αυτό που αποκαλείς λαό, έχει πάψει να υπάρχει στην Ελλάδα εδώ και 2.000 χρόνια. Μάλλον αναφέρεσαι σε μια απελπιστικά μικρή μειοψηφία.

kopria είπε...

Από μειοψηφίες ξεκινά, αλλά αν ξεχειλίσει, προστρέχει η ανάγκη, τότε δεν σταματά

kopria είπε...

Από μειοψηφίες ξεκινά, αλλά αν ξεχειλίσει, προστρέχει η ανάγκη, τότε δεν σταματά

Συνολικές προβολές σελίδας