Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

No news, good news... Λαός, Πα.Σο.Κ., επανασύνδεση

Αυτό που προέχει είναι η επανασύνδεση του ΠΑΣΟΚ με την κοινωνία, και όχι τα πρόσωπα, υπογράμμισε ο υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού Παύλος Γερουλάνος σε συνέντευξή του στον Βήμα 99,5. Ο ίδιος τάχθηκε κατά του σχήματος διαρχίας, λέγοντας ότι είναι μια λύση που ουσιαστικά θα λέει ότι «θέλω και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο», ενώ εξέφρασε την άποψη ότι το ΠΑΣΟΚ μπορεί να διεκδικήσει τη νίκη στις επόμενες εκλογές. πηγή in.gr

Ο λαός είναι έτοιμος από καιρό και περιμένει. Απλώς το Πα.Σο.Κ. να έρθει με την... όπισθεν!



Παλιά είχαν κουκούλα, τώρα μαύρα γυαλιά...

Να υπογράψει εκλιπαρεί την τρόικα ο Καρατζαφέρης. Παρακαλάει μεν, τον γράφουν δε. Πάντα έτσι γίνεται με τους προδότες. Δεν τους σέβονται οι κατακτητές επειδή ξέρουν τι είναι αυτοί που προδίδουν την πατρίδα τους.



17 για την 28η

17 άτομα δικάζονται για την εξέγερση της 28ης Οκτωβρίου. Ακόμη μια φορά η δικαιοσύνη δεν λειτουργεί στην Ελλάδα. 11.000.000 έπρεπε να δικαστούν. Κάποιος βέβαια μπορεί να πει ότι καταδικάστηκαν ήδη χωρίς δίκη.



Οικοδομεί

Ο Ψαριανός έφυγε από τον ΣυΡιζΑ για να δει αν μπορεί να δουλέψει ο Καπιταλισμός πριν τον καταρρεύσει. Να του ευχηθούμε καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο να λειτουργήσει ως ανάχωμα στις διαφυγές των ψηφοφόρων από το ΠαΣοΚ προς την αριστερά.



Γελάτε γιατί χανόμαστε...
"Έχουμε θεσμική σοβαρότητα" αναφώνησε ανάμεσα σε λογαριασμούς της Δ.Ε.Η. ο Bennyζέλος για να μπορέσει να γελάσει και ο κάθε χαρατσωμένος. Ποιός λέει ότι δεν έχει χιούμορ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Συνολικές προβολές σελίδας