Παρασκευή 19 Ιουνίου 2009

Η μισαλλοδοξία έχει βρει έδαφος πρόσφορο


Απάνθρωπη μεταχείριση μεταναστών στη Νέα Μανωλάδα Ηλείας καταγγέλει η εφημερίδα «ΠΑΤΡΙΣ». Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας αγρότες της περιοχής αφού γροθοκόπησαν μετανάστες, τους έδεσαν από δίκυκλο και τους έσυραν στο κέντρο του χωριού για παραδειγματισμό, επειδή το τελευταίο δεκαήμερο φέρεται να είχαν κλέψει αιγοπρόβατα από το αγρόκτημα τους.

5 σχόλια:

Φοίβη είπε...

δεν πάμε καλά..
καθόλου καλά όμως!


καλό σ/κ Πολυκαρπέ μου.


Φοίβη

kopria είπε...

Καλό σ/κ και σε σένα Φοίβη μου, αλλά τι καλό να περιμένεις;

Ο ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΚΟΣ είπε...

Υπάρχει μεγάλο πρόβλημα, πολύ μεγάλο... πολυ πετυχημένη η εικόνα σου

Unknown είπε...

Αδιαφορία και Ρατσισμός εναντίον των Ελλήνων,«νόμος» πλέον από την ψευτό-Αριστερά!

Εξαφανισμένο από το «ρεπερτόριο» της ψευτό-Αριστεράς και των συνιστωσών του ΣΥΡΙΖΑ η αναφορά σε προβλήματα Ελλήνων ή Ελληνίδων! Την αποκλειστικότητα έχουν οι Λαθρομετανάστες, και σαφώς αυτό υποσκάπτει και μια ακόμη χειρότερη συνιστώσα, την σιχαμένη-ψευδή προπαγάνδα. Προσπαθούν με μεταπολεμική κουμουνιστική πλύση εγκεφάλου και προβοκάτσια να «περάσουν» σε όλους (κυρίως να μας διασύρουν στο εξωτερικό με ψευτιές), ότι οι Έλληνες περνάνε μια χαρά, είναι οι πλούσιοι μεγαλοτσιφλικάδες και ότι όλα τα προβλήματα των λαθρομεταναστών προέρχονται από τον ΑΠΛΟ! Έλληνα πολίτη που πρέπει να αφανιστεί σαν Εθνότητα!

Τους έχετε δει ποτέ να καταφέρονται εναντίων του «μεγάλου αφεντικού»? Για όλα φταίει ο «κοινός» Έλληνας! πότε είδατε π.χ. το Indymedia να κατηγορεί τον George Soros? (ούτε θα το δείτε). Βγάζουν παραπλανητικές αφίσες (και τρομοκρατικό προβοκατόρικο υλικό ανάλογα την επικαιρότητα), πλασάροντας όλα τα εγκλήματα που κάνουν αναμεταξύ τους οι λαθρομετανάστες σε μας!όπως η αφίσα που βλέπετε για την Κούνεβα! Πουθενά η εμπλοκή Αλβανών μαφιόζων οι ρουμάνων Νταβατζήδων! Την πάπια! Εσύ ΕΛΛΗΝΑ πρέπει να νιώθεις ΕΝΟΧΟΣ! (δείτε κάποιο σχετικό βίντεο εδώ: http://youtube.com/watch?v=DYr0AtOhKgg Για όλους αυτούς που ήρθαν έτσι με τον τσαμπουκά μέσα στο σπίτι σου! Εσύ φταις επίσης όταν ο πακιστανός βιάζει την κόρη του άλλου Πακιστανού και σφάζονται μεταξύ τους!

Ο Σομαλός έμπορος ηρωίνης στην Κουμουνδούρου, το βάζει στα πόδια στην θέα της Αστυνομίας, τον κτυπάει διερχόμενο ταξί, φταίει η Αστυνομία που πέρασε και τον «ενόχλησε» στην διακίνηση του λευκού Θανάτου!

Αυτή την πολιτική ακολουθούν, αυτή την Ανθελληνική πολιτική ακολουθούσαν πάντα όλοι οι υποχθόνιοι γυμνοσάλιαγκες της ψευτό-Αριστεράς!...

Για πιες «σιωπές» μιλάνε ακριβώς? Υπάρχουν και οι σιωπές των εκατοντάδων Ελλήνων που μαρτύρησαν στα χέρια των λαθρομεταναστών εγκληματιών μέσα στα σπίτια τους! Που είτε βιάστηκαν, είτε σφαγιάσθηκαν είτε και τα 2! Τις σιωπές του Έλληνα ΗΡΩΑ αστυνομικού Μιχάλη Σπανουδάκη και την «σιωπή» που έπεσε στο σπίτι του μετά την δολοφονική ενέργεια του αδίστακτου ληστή!, Το παλικαράκι ο Διαμαντής Μαντζούνης, την σιωπή του βουβού πόνου της οικογένειας του έξω από την Μ.Ε.Θ στον Ε.Σ. κανείς δεν την ανάφερε. Το σπίτι του Έλληνα κρεοπώλη που εκτελέστηκε εν ψυχρό στο Γαλάτσι από αλβανούς για 300€ λίγο πριν μπει στο αυτοκίνητο του πηγαίνοντας στην δουλεία, η κοπέλα στο κατάστημα Γερμανός τώρα είναι κάτω από το χώμα εξαιτίας άλλου αλβανού!, Η «σιωπή των ΗΡΩΩΝ που έπεσαν στα ΙΜΙΑ από Τούρκικα πυρα? Των δύο Κυπρίων ΗΡΩΩΝ που εκτελέστηκαν εν ψυχρό πάλι από Τούρκους και τους τίμησαν σε όλο τον κόσμο, εκτός φυσικά από τους δικούς μας ξευτίλο-ανθέλληνες της προδοτικής «αριστεράς»!...

Ουδεμία «σιωπή» είδαμε να «σπάει» ή κάποια πορεία, η έστω ένα χαρτάκι για την ΕΛΛΗΝΙΔΑ νηπιαγωγό την οποία απήγαγαν 2 από το Μπαγκλαντές και την βίαζαν επί δύο μέρες, ξεφεύγοντας η δύσμοιρη μέσα από ένα σπασμένο τζάμι, τριγυρνώντας μέσα στα αίματα γυμνή μέσα στο δρόμο στο Παγκράτι! Την κόλλησαν επίσης και σοβαρή ασθένεια την κοπέλα, έκανε βλέπετε το «έγκλημα» να περιπατάει στις 12:00 το μεσημέρι στους δρόμους της χώρας της (οδός Βερανζέρου και Πατησίων) για να πάει στην δουλειά της! Αυτή η Ελληνίδα πότε δεν θα ξεφύγει από την «σιωπή» της...

Αν ήταν ο κομμουνισμός κάτι πετυχημένο δεν θα κατέληγαν πόρνες και εγκληματίες οι πρώην υπήκοοι αυτών των καθεστώτων! Επίσης αν ήταν κάτι επιτυχημένο η αναρχία θα το είχαν δοκιμάσει άλλα κράτη πολύ πριν από εμάς και μάλιστα με σοβαρούς εκφραστές όχι από τεμπελχανάδες και πρεζόνια! που σπάνε απλά γιατί θέλουν κάποιον να τους δίνει λεφτά αράζοντας και μαστουρώνοντας ολημερίς! Σε καμία περίπτωση ΔΕΝ! είμαστε υπέρ του κατάπτυστου, ελεεινού καπιταλιστικού προτύπου που μόνο δυστυχία φέρνει και σαπίλα!

Δώσε το χέρι στον διπλανό σου Έλληνα δίνοντας για άλλη μια φορά ένα «μάθημα» στο νέο μας εχθρό που λέγεται «Νέα Τάξη» και Παγκοσμιοποίηση!
http://patriamedia.blogspot.com/2009/05/blog-post_05.html

kopria είπε...

Το θέμα φίλε ακς δεν είναι να δίνεις άκριτα το χέρι σου αλλά να το δίνεις όταν αξίζει τον κόπο.
Η βαρβαρότητα δεν εξυπηρέτησε ποτέ κανέναν και δεν είναι δυνατόν να επιδοκιμάζεται από όπου και αν προέρχεται.
Η στοχοποίηση του (λαθρο)μετανάστη είναι μια αφελής προσέγγιση σε ένα δύσκολο παγκόσμιο πρόβλημα που έχει πολλά επίπεδα, με κύριο αυτό της ανθρωπιστικής διάστασης.
Η παγκοσμιοποίηση υπάρχει από τότε που οι Χόμο Σάπιενσ ξεκίνησαν να ανταλλάσουν δέρματα με φαγητό και να μεταναστεύουν σε όλες τις Ηπείρους το πρόβλημα είναι ότι έχει επικεντρωθεί στην διακίνηση κεφαλαίων και όχι πολιτισμού και γνώσης. Αντίβαρο σε αυτό έίναι το ίντερνετ όπου πχ εμείς εδώ ανταλλάζουμε απόψεις.
Επειδή δίνεις στίγμα του χωρου σου
θα σου έλεγα ότι η έλλειψη της εποχής μας είναι η ιδιώτευση και η απουσία πολιτών για να συμμετέχουν στα κοινά.
Η ύπαρξη πολιτών όμως συμαίνει ελευθερία λόγου. Πραγματική ελευθερία λόγου σε όλες τις απόψεις.

Συνολικές προβολές σελίδας