Τετάρτη 10 Ιουνίου 2009

Μια "οικογένεια" είμαστε όλοι σας



Στενές σχέσεις με τον πρώην επικεφαλής της SIEMENS Ελλάς, κ. Μιχάλη Χριστοφοράκο όπως και με τον Διονύση Δενδρινό (άνθρωπο- κλειδί στην υπόθεση) είχε ο βουλευτής της Β’ Αθηνών Κυριάκος Μητσοτάκης.
Η πρώην σύζυγος του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη κυρία Μάρεβα Μπραμπόφσκι και οι κ. κ Χριστοφοράκος και Δενδρινός αγόρασαν γειτονικές εκτάσεις γης στο νησί της Τήνου. Το 2002 κ. Μάρεβα Μπραμπόφσκι ( τότε ήταν...

ακόμη σύζυγος του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη) αγόρασε οκτώ στρέμματα γης στη περιοχή Χαλακιά Αγίου Πέτρου Καρδιανής έναντι ποσού 62.486 ευρώ αντικειμενική αξία( αν και είναι πασίγνωστο ότι η αξία του είναι πολύ μεγαλύτερη).
Στην ίδια περιοχή αγόρασαν αγροτεμάχια ο κ Μιχάλης Χριστοφοράκος και ο κ Διονύσης Δενδρινός, ενώ δύο οικόπεδα αγοράστηκαν από μια off shore εταιρεία με έδρα τον φορολογικό παράδεισο του Αγίου Βικεντίου. Δεν είναι γνωστό όμως ποια ονόματα βρίσκονται πίσω από αυτή την υπεράκτια εταιρεία. Συνολικά στο ίδιο τμήμα της Τήνου αγοράστηκαν το 2002 συνολικά 24, 6 στρέμματα.
Φαίνεται σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές ότι η οικογένεια Μητσοτάκη- Μπραμπόφσκι διατηρούσε πολύ καλές φιλικές σχέσεις με την οικογένεια Δενδρινού καθώς η σύζυγος του κ. Διονύση Δενδρινού ήταν και προϊσταμένη της συζύγου του κ Μητσοτάκη στο παράρτημα της Ντρέζντνερ Μπανκ στην Ελλάδα.
http://troktiko.blogspot.com/2009/06/off-shore.html



Τι είναι αυτά ρε παιδιά; Η Μαρριέτα Γιαννάκου είναι κουμπάρα με την οικογένεια Καράβελα και δεν έχει βγει ακόμα να μας πει τι έγινε; Δεν ήξερε αν η οικογένεια ήταν σωστή και αν είχε δώσει τέτοια δείγματα όπως αυτά με την siemens; Και γιατί δεν βγήκε να το πει πρώτη και να μην περιμένει να την αποκαλύψουν και να την εκθέσουν; Είναι φάουλ η Γιαννάκου γιατί ενώ...

είναι φυγάς ο Καραβέλας και γίνεται χαμός η ίδια δεν θεώρησε σκόπιμο να μας ενημερώσει για την συγγένεια που έχει. Και είπαμε όταν είσαι πολιτικός τα προσέχεις όλα. Δεν είναι καλό να σε προλαβαίνουν οι αποκαλύψεις. Κανείς δεν θα την κατηγορούσε αν το έλεγε η ίδια για την κουμπαριά της. Αλλά το ότι το έκρυψε για εμάς σημαίνει πολλά. Την πάντρεψε η σύζυγος Καραβέλα και μας το κρύβει..
http://troktiko.blogspot.com/2009/06/blog-post_9588.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Συνολικές προβολές σελίδας