Πέμπτη 4 Ιουνίου 2009

η δική μας στάση ποιά είναι;


Σφοδρή κριτική δέχονται αυτές τις μέρες οι άνθρωποι του τηλεοπτικού σόου “Βρετανία έχεις ταλέντο” έπειτα από την ψυχολογική κατάρρευση της παίκτριας Susan Boyle, η οποία ήρθε δεύτερη στον συγκεκριμένο διαγωνισμό.

Ο Chris Thompson, πρόεδρος της κλινικής στην οποία νοσηλεύεται η Boyle μίλησε με σκληρούς χαρακτηρισμούς για τους ιθύνοντες του σόου υποστηρίζοντας πως απέτυχαν να “προστατεύσουν” την 48χρονη από τις βλαβερές συνέπειες της απότομης δημοσιότητας.
“Θέλω να μάθω εάν όντως οι ιθύνοντες των τηλεοπτικών προγραμμάτων προστατεύουν τα άτομα αυτά που εκτίθενται σε τόση μεγάλη δημοσιότητα. Πιστεύω πως οι τηλεοπτικές βιομηχανίες θεωρούν τα άτομα αυτά ως πρόθυμοι εθελοντές”, τόνισε ο Chris Thompson.

Και εδώ στη χώρα της αφασίας του λαού των Λωτοφάγων δεν διαμαρτύρεται κανείς που καθημερινά συνάνρθωποί μας, που φαίνεται να έχουν και περιορισμένη διανοητική ικανότητα, δεν νοιαζεται κανείς για την εκμετάλευση που δέχονται.
Δεν λέει κάποιος κάτι που άνθρωποι οδηγούνται στην σχιζοφρένεια κάτω από ποδοπάτηση της προσωπηκότητάς τους ώστε να είναι εύγεστος πουρές στα αδηφάγα όσο και άδεια μάτια μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Συνολικές προβολές σελίδας