Πέμπτη 11 Ιουνίου 2009

Πρόοδο; είστε τρελοί; εδώ είναι Ελλάς...(ορθόδοξος)!

Από τη Ροδιά
http://rodiat7.blogspot.com/2009/06/blog-post_11.html
...
Όλα έδειχναν ότι το πείραμα, τα πειράματα οδηγούσαν κάπου αλλού. Πού; Το μυαλό τους δεν πήγε, πήγε όμως το υπουργείο. Στις κρίσεις διευθυντών φάνηκε πως το παιχνίδι είχε στηθεί: Στην αξιολόγηση η διευθύντρια βρέθηκε, πολύ χαμηλά, πολύ περισσότερο απ’ όπου είχε βρεθεί επτά χρόνια πριν.
Και βρέθηκε κατά σύμπτωση και ένας άλλος υποψήφιος που ζήτησε τη θέση και αξιολογήθηκε κατά μία μονάδα περισσότερη από την κ. Στέλλα Πρωτονοτάριου.
«Σοκαριστήκαμε», λένε οι δάσκαλοι. «Μας ήταν αδιανόητο να καταλάβουμε γιατί τέτοια μεθόδευση. Όταν όμως ήρθε ο καινούργιος διευθυντής καταλάβαμε. Το πρώτο που ζήτησε ήταν να ξεχάσουμε αυτό που κάναμε. Oλα... Τα παιδιά σοκαρίστηκαν... Αποδιοργανώθηκαν».

Δείτε ακόμη:
Το Φροντιστήριο ως Επίσημος Θεσμός
http://e-cynical.blogspot.com/2009/06/blog-post_10.html

1 σχόλιο:

Rodia είπε...

Είναι απίστευτο αυτό που συνέβη στη Δασκάλα, αλλά μήπως ήταν προάγγελος της χτεσινής "επιτυχίας" του πρωθυπουργού εις τας Βρυξέλλας;
..να φτάσουν τα πράγματα στο απροχώρητο, δλδ, ώστε να θέσει την ΕΕ προ των ευθυνών της και να τσιμπήσουμε κάνα οικονομικό πακετάκι "για την αντιμτώπιση του μεταναστευτικού προβλήματος"..

Τελικά, αναρωτιέμαι ώρες ώρες αν είμαστε άνθρωποι -όχι αν είμαστε τρελλοί, αυτό είναι σίγουρο τη στιγμή που ψηφίζουμε/διαλέγουμε τέτοιες κυβερνήσεις.

..αλλά, θα μου πεις, υπάρχει και τπτ άλλο να διαλέξουμε; πάρ΄τον ένα και χτύπα τον άλλο η κατάσταση..
[ε, να μη γκρινιάξω και λιγουλάκι;]

Συνολικές προβολές σελίδας