Πέμπτη 25 Ιουνίου 2009

Χέστρα επαναστατών....


Τέτοιο κάζο δεν έχει ξαναγίνει. Αν εξαιρέσει κανείς την επίσημη εξουσία που χρησιμοποιεί το γεγονός για να λάβει μέτρα ώστε εντοπίζει και περιορίζει αυτούς που όντως την απειλούν και την άκρα δεξιά που βλέπει φαντάσματα και ονειρεύεται εχθρούς να νικήσει, ΟΛΟΙ οι άλlοι γελάνε με τη χέστρα επαναστατών.

Στα μπλόγκς αυτοί που κάνουν την πιο πολύ πλάκα είναι όσοι οι θέσεις τους είναι ενάντια στο σύστημα. Επίσης πολλοί έξυπνοι άνθρωποι απαξιούν καν να σχολιάσουν και απλώς τους παίρνουν στο ψιλό.

Όταν ήμουν στο Γυμνάσιο-Λύκειο τη δεκαετία του '80 ακόμη και τις αρχές της δεκαετίας του '90 η 17Ν είχε έρισμα στην κοινωνία (άσχετα αν δεν το παραδέχεται καμία εξουσία-πως θα μπορούσε άλλωστε) και μάλιστα είχε φτάσει στο σημείο να νομοθετηθεί απαγόρευση για τις προκυρήξεις που διαβαζόταν με ενδιαφέρον, που είχαν πολύ καλή ανάλυση του κοινωνικο-πολτικού γίγνεσθαι και αιτιολογούσε, σε πολλούς, τις πράξεις της οργάνωσης.

Τώρα θα νομοθετηθεί η υποχρεωτική δημοσίευση όσο και η ανάγνωση από την τηλεόραση και το ραδιόφωνο. Θα απαξιωθεί κάθε έννοια ένοπλου αγώνα και ανατροπής του συστήματος μόνο με την παρουσίαση των προκυρήξεων της σέχτας.

Πως λέγεται εκεί που αφοδεύουν οι επαναστάτες; Χέστρα...επαναστατών!

8 σχόλια:

tsaousa είπε...

χαχα! Επίσης προτείνω οι προκηρύξεις τους να γίνουν βιβλίο από τις εκδόσεις Λιβάνη.
Ξέρεις τι ωραία θα διαβάζονται στην παραλία;

kopria είπε...

Ευθυμογράφημαλολ

Γαλάτεια είπε...

:)))))))))))))))))
Που πας και τα σκεφτεσαι ρε Πολυκαρπε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! LOL

kopria είπε...

Δεν σου λέω μη πας και τα βρεις και συ :-P

ΔΙΟΔΟΤΟΣ είπε...

Πάντως και τις προκηρύξεις της 17 Νοέμεβρη, ασφαλίτες τις έγραφαν (όπως άλλωστε και αυτές της χέστρας επαναστατών). Οι προκηρύξεις της 17 Νοέμβρη, των Ερυθρών Ταξιαρχιών, της RAF και άλλων ασφαλίτικων θυγατρικών έχουν γίνει φύλλο και φτερό και έχουν καταγελοιοποιηθεί από ευρωπαϊκά επαναστατικά, ή εναλλακτικά έντυπα.
Απλώς οι σημερινοί νεοέλληνες ασφαλίτες δεν είναι τόσο εξοικειωμένοι με κάποιες έννοιες, όσο οι προκάτοχοί τους της δεκαετίας του 1970 και 1980 (αυτοί δηλ. που έγραφαν τις προκηρύξεις της 17 Νοέμβρη)

vague είπε...

Καλό!

Μόνο, ασχέτως αν είχαν καλό λέγειν, μη βάζεις και το χέρι σου στη φωτιά για το ιδεολογικό υπόβαθρο της 17 Νοέμβρη...

Ανώνυμος είπε...

Εκεί πού κλάσανε οι επαναστάτες,ξεπετάχτηκαν οι χέστρες!

Γαλάτεια είπε...

:)))))))) LOL!

Συνολικές προβολές σελίδας