Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016

Στη δημοκρατία τους κανείς δεν είναι ... προσωρινός



Η χούντα είναι εδώ... Πάντα είναι εδώ όταν λείπει η Δημοκρατία. Και τώρα είναι εδώ όπως επί Σα(χλα)μαρά. Το ίδιο είναι, απλώς έχει ροζ λάβαρο και ορκίζεται, ο τωρινός διαχειριστής της χούντας, ότι είναι αριστερός. Πρωτοδεύτερη φορά φασιστερά. Μιλάω βέβαια για τον Τσίπρα τον ξετσίπωτο.

Ήταν προχθές στον "σοβαρό" Χατζηνικολάου, το σιγανή-"αντικειμενικό" ποταμάκι/κωλώνα του συστήματος και τι έβγαλε ο στόμας του δεν περιγράφεται. Αδίστακτος ο δικός σου. Μεγάλο λαμόγιο. Ξεφτίλας και γιουσουφάκι.

Πρώτα μας ενημέρωσε ότι μετά τα μνημόνια έσκισε και τη γάτα του Μπόμπολα. Δεν είπε βέβαια αν το έκανε πριν του φτιάξει καφέ ή μετά.
Πάντως, αφού έσκισε τα μνημόνια, αφού έσκισε τη γάτα τώρα σκίζει τα καλσόν. Ομορφάντρα μου.

Μετά είπε ότι χέστηκε καθώς ο Τζήμερος, έτοιμος γυμνοσάλιαγκας υπηρέτης εθελόδουλος του ίδιου συστήματος έκανε tweet να μπουκάρουν οι ευρωπαϊστές στου Μαξίμου. Και έκανε το ΟΧΙ του 62% ναι. Παλικάρι ο δικός σου. Αντέχει 17 ώρες και ένα tweet - του Τζήμερου.

Και αφού είπε ένα σωρό μαλακίες, μια και δεν είχε τίποτα να πει, πέταξε και την ειδησάρα. Να μην υπάρχει αμφιβολία ότι ζούμε σε χούντα. Συνταγματική, κοινοβουλευτική.
Χούντα τώρα με τη βούλα... του ΣυΡιζΑ και του Τσιπρα (δίχως τσίπα).

Θέλει ο τιτανομέγιστος δημοκράτης να περάσει στο Σύνταγμα ότι θα έχουν οι κυβερνήσεις θητεία συγκεκριμένη. Να μην πέφτουν ρε παιδί μου  - όπως έριξε αυτός τον σύντροφό του του τον Σα(χλα)μαρά. Να μην έχει ελπίδα ο λαός ότι ψεύτες, απατεώνες, λαμόγια όπως αυτός μπορεί να πέσουν ασκηθεί πίεση και δεν ψηφίζονται τα λαοκτόνα νομοσχέδια. Να ξέρουν ότι ο λαός είναι τελείως αδύναμος απέναντι σε ότι και να επιβάλλει μια κυβέρνηση.
Τσουπ... Είναι νόμος, είναι το σύνταγμα, θα λένε τα παπαγαλάκια οι τΣυΡιζΑιοι. Νόμος, σύνταγμα που φτιάχνουν οι ίδιοι κατά πως τους παραγγέλνουν οι δανειστές. Και ας είναι για να στηριχτεί η επόμενη κυβέρνηση του Κούλη.

Δεν κάνουν καλό οι αλλαγές στη δημοκρατία τους και όπως είπε εκ παραδρομής ο Τσίπρας στη βουλή, και γλώττα λανθάνουσα τα αληθή λέγει "Στη δημοκρατία κανείς δεν είναι προσωρινός" !!!!


Μην ξεγελιέστε. Θα το περάσουν όλοι μαζί διότι όλοι μαζί είναι. Και θα περάσου και άλλα οι δημοκράτες. Να εξυπηρετείται πρώτα το χρέος και μετά το Ελληνικό δημόσιο. Να φύγουν οι χαρακτηρισμοί δασών, να εξαφανιστεί ο αιγιαλός, να μην είναι πια το νερό δημόσιο αγαθό.

Τώρα που βρήκαν αριστερό θα θάψουνε 5-6 ... εκατομμύρια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Συνολικές προβολές σελίδας