Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016

Μπήκαν και τα τελευταία κομμάτια του παζλ


Αναρωτιόμουν εδώ και κάμποσο καιρό πως και τα φασιστοκάναλα εδώ και κάμποσο καιρό άλλαξαν το τροπάρι τους και από τις ορδές που εισέβαλαν το γύρισαν στα καημένα τα παιδάκια που κοιμούνται στη λάσπη.
Για να μην παρεξηγηθώ, προφανώς πρέπει να βοηθηθούν οι μετανάστες και να υπάρξουν υποδομές φιλοξενίας εδώ ανεξάρτητα τι κάνει η Ευρώπη των ναζί τραπεζιτών. Όμως τα αφεντικά των καναλιών γιατί γύρισαν την αφήγησή τους και προσπαθούν να επηρεάσουν την κοινή γνώμη υπέρ των μεταναστών τώρα.

Είναι πολλά τα λεφτά Άρη... Εφτακόσια (700) εκατομμύρια ευρώ για δύο χρόνια θα δώσει η ΕΕ όχι στο κράτος αλλά σε ΜΚΟ...σε αυτή την πληγή. Σε ΜΚΟ φίλε.. Ελληνικές και ξένες. Στους δικούς τους δηλαδή.
Στα λαμόγια και στους νταβατζήδες δηλαδή, και αυτό στην πλάτη των μεταναστών. Πάνω στην δυστυχία τους.

Το Σάββατο το βράδυ που πέρασε ήμουν στην πλ. Βικτωρίας όπου ένας φίλος αναρχικός ξεσκίζεται μαζί με γιατρούς για να βοηθήσει, αφιλοκερδώς, χωρίς να είναι σε ΜΚΟ και παπαριές.
Κάποια στιγμή σκάνε μύτη κάποιοι γερμανόφωνοι μάλλον (απο την προφορά των αγγλικών τους) με ένα καλαθάκι με τέσσερα θερμός, 3 καφέ, 2 τσάι. Σε 35 λεπτά το μοίρασαν και την έκαναν. Από ΜΚΟ οι τύποι και ποιος ξέρει πόσα είχε τσιμπίσει η ΜΚΟ για να δώσει καφέ και τσάι!!!
Τσάι ρε φίλε, και οι αναρχικοί δίπλα ξεσκίζοταν από το πρωί και μετά πήγαν και στην κατάληψη στη Νοταρά όπου φιλοξενούταν και άλλοι πρόσφυγες.

Και τώρα έρχονται 700 εκατομμύρια για δύο χρόνια. Και πρέπει οι μετανάστες να μείνουν εδώ για να έρθουν (παρά τη θέλησή τους). Για να φάνε γερμανικές, γαλλικές και βέβαια ελληνικές ΜΚΟ. Τις τελευταίες ποιοι να τις έχουν άραγε;

Θυμάμαι ένα γνωστό συριζαίο να μου λέει από το καλοκαίρι ότι τους λέγανε από τα κεντρικά να μετασχηματίσουν τις δομές αλληλεγγύης σε ΜΚΟ γιατί τέτοιες(ΜΚΟ) είχαν μόνο οι ΠαΣοΚοι(δάσκαλοι) και οι δεξιοί. Μη φάνε μόνο αυτοί.

Θυμάστε που πέρσυ είχε πει η Μερκελ ότι θα πρέπει να είναι έτοιμη η Ευρώπη για να συνδράμει σε ανθρωπιστική κρίση στο έδαφός της; Ούτε ο Κάλχας να ήταν!!!!

 Έτσι εξηγούνται όλα πια.... Είναι πολλά τα λεφτά Άρη,,,,  700 εκατομμύρια για δύο χρόνια... Μάσα που θα πέσει

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Συνολικές προβολές σελίδας