Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016

Patriot Act-ors

patriot actors

Αφού ξεπεράσουμε τους φασιστικούς και ρατσιστικούς εσμούς στα social media  όπως "παιδάκια μουσουλμάνοι στο θρήσκευμα χειροκροτούν στο άκουσμα της επίθεσης μέσα στην τάξη" (έλεος, πόσο μαλάκας πρέπει να είσαι για να πιστέψεις τόσο συμπυκνωμένη μαλακία) και προτροπές από τη μισάνθρωπο Σιδέρη της κεντροδεξιάς ΝουΔούλας που αποκαλεί τις μουσουλμανικές χώρες χωματερές και έυχεται και στα δικά μας(ρε μια ευαισθησία οι δικαστικές αρχές στην ακροδεξιά)
ίσως πρέπει να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε λογικά, αν και common sense in not common at all.

OK!
Οι Βρυξέλλες του Βελγίου είναι η έδρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και το μεγαλύτερου τμήματος των υπηρεσιών της γραφειοκρατίας της. Μια τέτοια πόλη πόσο ισχυρή αστυνομική, ασφαλίτικη και ΚΥΠατζίδικη κάλυψη θα έχει; Σε πόσο πληθυσμό και σε τι πραγματική έκταση όσο και έκταση ανά άτομο;
Να έχουμε υπόψη μας ότι από το Νοέμβριο που έγιναν οι επιθέσεις στην Γαλλία η κατάσταση ετοιμότητας ήταν υψηλή και Γαλλία Βέλγιο είχαν γίνει αστυνομοκρατούμενα!

Αν μέσα σε αυτό το πλαίσιο δεν μπορούν να αποτραπούν τρομοκρατικές επιθέσεις τότε το κλείσιμο συνόρων δεν θα κάνει τίποτα. Άσε δε που οι τρομοκράτες δεν ήταν καν από μετανάστες ή πρόσφυγες. Βέλγοι πολίτες ήταν!!!! 3ης γενιάς και δεν μπορούν να σκεφτούν τι λάθος κάνουν οι κοινωνίες τους και τις απορρίπτουν.

To make a long story short, γιατί τα λέμε και τα ξαναλέμε και ο καθένας μπορεί να σκεφτεί.

Στη Γαλλία είχε ξεκινήσει ένα μεγάλο κίνημα που απασχολούσε την κυβέρνηση και συμμετείχαν δυναμικά και οι φοιτητές, ενάντια στις νεοφιλελέ "μεταρρυθμίσεις" στο εργασιακό και στο ασφαλιστικό.

Οι περισσότερες δυτικές χώρες θέλουν να κλείσουν τα σύνορά τους για τους μετανάστε όπως η Γαλλία και χρειαζόταν κάποια αφορμή.

Έρχεται η ΤΙΝΑ και πρέπει να αλλάξει η κοινωνία και να αντιμετωπιστούν οι αντιδράσεις.

Τα λεφτά για τους πρόσφυγες μοιράστηκαν οπότε δεν χρειάζεται άλλο νταχτιρτίρισμα από τα μέσα για την κοινή γνώμη.

Αλλά είναι και αυτό που είπε ο Άδωνις, αποκαλύπτοντας τα σχέδιά τους για να αντιμετωπιστεί ο "εσωτερικός εχθρός".
Χρειάζεται για την Ευρώπη αντίστοιχη νομοθεσία του patriot act που εφάρμοσαν οι ΗΠΑ μετά την επίθεση στους δίδυμους πύργους. Μια νομοθεσία όπου το κράτος γίνεται πανίσχυρο απέναντι στον πολίτη (το κράτος που παραδόθηκε στις πολυεθνικές) και θα συντρίβει κάθε αντίθετη γνώμη πριν γίνει πράξει.

Και για να έχουμε patriot act χρειάζονται οι patriot actors που θα ανεβάζουν το patriot moral στους patriot malakes...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Συνολικές προβολές σελίδας