Τρίτη 15 Μαρτίου 2016

ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ!

Επιτέλους! Επιτέλους!! ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ!!!


Θα πληρώσουν και αυτοί. Επιτέλους!!!  Τόσα χρόνια έκαναν την πάπια και ευνοούταν σε σχέση με τους υπόλοιπους εργαζομένους, ειδικά αυτούς των 700 ευρώ που πλήρωναν φόρους.
Τώρα ήρθε και η σειρά σας καθάρματα. Αληταράδες που ζούσατε σε βάρος όλων των ευυπόληπτων πολιτών.
Για σας μιλάω καθίκια που, ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ, η κυβέρνηση του Τσίπρα, της Καρακώστα, του Βεττού, του Παπαδημούλη και άλλων αριστερών προσωπικοτήτων αποφάσισε να σας χτυπήσει αλύπητα σα χταπόδι.

Έτσι ρε...

Άκου να παίρνετε μισθό κοντά στα 600 ευρώ και να μη φορολογήστε, Ξέρετε ρε καριόλα πόσα χάνουν οι δανειστές μας για να περνάτε εσείς ζωή και κότα κάτω από τα ραντάρ της εφορίας; Ε;

Ναι ρε... μτα από σκληρή διαπραγμάτευση, που θα την ονομάσουν "φέτα", με μια γενναία  απόφαση η υπουργάρα ο Τσακαλώτος θα το κάνει αλήθεια και πραγματικότητα... Θα σας εξαφανίσομεν... που θα έλεγε και σε άπταιστα Ελληνικά.... Αφού σας γαμίσομεν.

"Θα μειώσουμε το αφορολόγητο, αλλά μόνο 200-300 ευρώ" είπε κάποιος χαμογελαστός Βεττός, αριστεράντζα από κούνια μάλλλον, "και τα οφέλη θα είναι να αυξηθεί το πρωκτογενές πλεόνασμα"
Μάλιστα... Δηλαδή θα έχουν και άλλα λεφτά να πάρουν οι δανειστές.

Από τα στοιχεία προκύπτει ότι την μεγαλύτερη επιβάρυνση θα έχουν αυτοί που έχουν ετήσιο εισόδημα στα 10.000 -15.000 ευρώ.
Και αυτάρεσκα καθάρματα λένε διαστρεβλώνοντας την πραγματικότητα "Θα επιβαρυνθούν όσοι έχουν υψηλά εισοδήματα μέχρι 30.000 ευρώ".
Αυτό το είπε ο Βεττός... συριζαίος βουλευτής το επάγγελμα. Και το είπε χαμογελώντας σαρδόνια, νομίζοντας ότι έκανε καλά το έργο του να δουλέψει τον κόσμο.

Και για να παραφράσω τον Σαραμάγκου, αφού με τις φορολογήσεις αυτές στην ουσία ιδιωτικοποιούν το σπίτι μας, τη ζωή μας και τα παιδιά μας...

"Φορολογείστε τα πάντα... και στο φινάλε την πουτάνα τη μάνα που σας γέννησε", εκτός αν προλάβουμε να σας γαμήσουμε εμείς πρώτοι


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Συνολικές προβολές σελίδας