Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

Ο γιατρός είπε να του λέμε ΝΑΙ

"Νιώθω ταπεινομένος ως πολίτης γι' αυτά που συνέβησαν" είπε ο Πάγκαλος.
Πως να του πεις πόσο μας ταπεινώνει η πολιτική της κυβέρνησης που είναι αντιπρόεδρος και πόσο οι ύβρεις που εξαπολύει συνεχώς εναντίον μας... αλλά έχει ασυλία.
"Κάποιος πρέπει να αναλάβει την ευθύνη" είπε για τα επισόδεια στη βουλή και για το ότι φυγαδεύτηκαν από τον εθνικό κήπο βράδυ βουλευτές.
Άντε να του πεις ότι αυτό είναι μια καλή αρχή για όλους αυτούς που δεν έχουν αναλάβει ποτέ μια ευθύνη για τις κλεψιές, τα σκάνδαλα και την πτώχευση του ελληνικού λαού, αλλά έχει το ακαταλόγιστο.
Η επιστήμη μελέτησε το φαινόμενο και κατέληξε σε σαφή συμπεράσματα.
Όσο απίστευτα και να ακουστούν είναι επιστημονικά τεκμηριωμένο.
Ο Πάγκαλος αφενός δεν φταίει για ότι λέει και αφετέρου δεν πρέπει να τον παίρνουμε στα σοβαρά σε αυτά που λέει.
Το περιττό βάρος ως γνωστόν προκαλεί προβλήματα στο καρδιαγγειακό σύστημα, τις αρτηρίες και τις αρθρώσεις. Σύμφωνα όμως με νέα ευρήματα αμερικανών ειδικών τα παραπανίσια κιλά συρρικνώνουν τον εγκέφαλο!
Η τρομακτική διαπίστωση έρχεται από τους ειδικούς του Πανεπιστημίου του Λος Άντζελες, οι οποίοι μελέτησαν τα αποτελέσματα της απεικόνισης του εγκεφάλου 100 υπέρβαρων και παχύσαρκων ενηλίκων ηλικίας άνω των 70 ετών.
Είδαν λοιπόν, ότι ο εγκέφαλος των ατόμων αυτών ήταν κατά 4%-8% μικρότερος, συγκριτικά με εκείνον ατόμων υγιούς βάρους. περισσότερα...
Ο Γιατρός είπε λοιπόν να του λέμε ΝΑΙ σε ότι λέει

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Συνολικές προβολές σελίδας