Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

και τώρα ένα σύνθημα που όλους μας ενώνει...!
ΜΠΑΤΣΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ

Οι μπάτσοι δεν είναι παιδιά των εργατών
είναι τα σκυλιά των αφεντικών

Τώρα κατάλαβαν όλοι,
Η ΧΟΥΝΤΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ 73
ΨΩΜΙ - ΠΑΙΔΕΙΑ - ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Προσωπική εμπειρία καταθέτω αλλά είμαι πολύ οργισμένος για να επεκταθώ, κάτι που θα γίνει τις επόμενες μέρες. Στη φωτογραφία βλέπετε έναν γνωστό άγνωστο χωρίς την κουκούλα. Είναι όλοι ίδιοι γιατί όλοι οι χοίροι ίδια μούρη.
Το μυαλό τους είναι μονοκύτταρο. Έτσι δεν μπορούν να σκεφτούν αλλά έχουν μίσος. Πολύ μίσος. Μίσος εναντίον όλων μας. Όλης της κοινωνίας. Και οι εγκληματίες αυτοί προσπαθούσαν χθες να σκοτώσουν. Έπρεπε να δείτε τα μάτια τους όταν επιτίθονταν σε κοπέλες, σε ηλικιωμένους και ανθρώπους που προσπαθούσαν από το να σταματήσουν την προδοσία μέσα στη βουλή από τους δουλοπρεπείς.
Βέβαια είναι η πολιτική ηγεσία υπεύθυνη, διότι όπως είπαμε τα μαλάκια και οι αμοιβάδες δεν έχουν μυαλό - μόνο μίσος.
Ο υπουργός ΠροΠο, πρόεδρος της ΕΦΕΕ και αγωνιστής της πλάκας. Αλλά έτσι είναι. Παπουτσή από τη χούντα σου και ας είναι μπαλωμένο από το ναυάγιο του Σάμινα.
Και βέβαια μην ξεχνούμε τον πρωθυπουργό παρά τω προθυπουργό Βαγγέλα (ένα από τα δύο τανκς που κατέβασε το ΠαΣοΚ, το άλλο είναι ο Πάγκαλος).
Έπρεπε η εξουσία να δείξει πυγμή διότι όλοι τους είναι πυγμαίοι!!!

Μέσα στην αλαζονεία τους ξεκίνησαν κάτι που δεν μπορούν να ελέγξουν, ανθρώπινες σχέσεις. Έπαψε ο καθείς (εκτός τους γελοίους των συνδικάτων που σταματάνε τις απεργίες και 1.έρχεται η σειρά 2.δυστυχώς δεν τους γιούχαραν πολύ τις πρώτες μέρες οι αγανακτισμένοι) να κοιτά τον κώλο του και άρχισε να μιλά στον άλλο. Άρχισε να σκέφτεται λύσεις και το σημαντικό είναι ότι κατάλαβε ότι μπορεί να το κάνει μόνος του χωρίς τους φωστήρες του ξεπουλήματος.

Διαιρεμένοι πέφταμε όλοι μαζί ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Συνολικές προβολές σελίδας