Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

Θα σε ξεφτιλίσω υποτελή πολίτη..!


Clean cut face, χαμόγελο γεμάτο αυτοπεποίθηση, λόγος από δρυ λουστραρισμένος και μαλλί να μην εξέχει τρίχα. Από αντίληψη μηδέν εις το πηλίκιον.
Αν αληθεύει αυτό:
Τελικά μερικοί πολιτικοί ούτε έχουν βάλει μυαλό, ούτε κατάλαβαν τι συνέβη. Η περίπτωση του γραμματέα της ΝΔ Λυκουρέντζου τα λέει όλα για το πόσο αλαζονικά μπορεί να συμπεριφερθεί κάποιος που έμαθε στις καρέκλες και φιλοδοξεί να επιστρέψει σ' αυτές. Επειδή στο αεροδρόμιο Ηρακλείου καθυστερούσε η πτήση και πολίτης φώναξε, παρόντος του κ. Λυκουρέντζου, ότι για όλα φταίνε οι πολιτικοί, εκείνος απαίτησε τη σύλληψή του, κι επειδή δεν υπήρχε κανένα αδίκημα, φυσικά, τον ανάγκασε να βγει σε καρέκλα και να ζητήσει δημόσια συγγνώμη για τη φράση που... εκστόμισε!!!! Αυτή είναι η νέα αντίληψη... Αυταρχισμός, αλαζονεία... Δεν πήρε τίποτε χαμπάρι; Νομίζει ότι βρέχει όταν φτύνουμε; Ή νομίζει ότι φτύνουμε μόνο τους άλλους;
πηγή εδώ (που δεν βλέπω το λόγο γιατί να μην ισχύει, δεν είναι θέμα προσώπου αλλά νοοτροπίας) τότε τα κόμματα του συστήματος-εξουσίας δεν βάζουν μυαλό και δεν θα βάλουν ποτέ.
Ρε παπάρες δεν είμαστε υποτελείς σας. Δεν υπάρχουμε για να σας υπηρετούμε. Δεν υπάρχετε για να κυβερνάτε. Εμείς σας ορίσαμε, εμείς σας πληρώνουμε... ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ!
Ακόμη και την ύστατη ώρα της ύπαρξής σας ως σύστημα δεν μπορείτε καν να αντιληφθείτε ότι σας πήραμε χαμπάρι...
Οι ανεπάγγελτοι θα σταματήσουν να αποφασίζουν για τους εργαζομένους. Οι άχρηστοι να κρίνουν για τους τους χρηστούς. Οι απατεώνες να τυραννούν για τους τίμιους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Συνολικές προβολές σελίδας