Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

Αυτή τη στιγμή…


Αυτή τη στιγμή που διαβάζεις αυτές τις γραμμές η «ελληνική» κυβέρνηση έχει υπογράψει ένα μνημόνιο που οδηγεί τον λαό στην εξαθλίωση.
Αυτή τη στιγμή που λένε ότι σε σώζουνε έχουν παραιτηθεί εξ ονόματός σου από την κυριαρχική ασυλία της χώρας μας.
Αυτή τη στιγμή που κοιτάς αποσβολωμένος ένα μέλλον που δεν υπάρχει για να εξυπηρετήσουμε το χρέος εσύ και εγώ βγαίνουμε στην ανεργία, μας κόβουν το μισθό, το επίδομα, την σύνταξη.
Αυτή τη στιγμή που τα κανάλια προσπαθούν να σε τρομοκρατήσουν για να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα των εργολάβων καναλαρχών σου παίρνουν την παιδεία, την υγεία και τη ζωή σου.
Αυτή τη στιγμή που προσπαθούν να σε τρομοκρατήσουν ότι δεν θα έχουν να σε πληρώσουν σου λένε ότι τους ταπεινώνεις με τη μούντζα σου ενώ αυτοί δεν έχουν βρει ποτέ έναν ένοχο από αυτούς που τα «φάγανε μαζί» .
Αυτή τη στιγμή που λένε ότι κάθε νεογέννητο χρωστά τις βίλες τους, τις μίζες τους, τις αναθέσεις τους, αυτή τη στιγμή αρνούνται επιτροπή λογιστικού ελέγχου του χρέους για να μη φανεί ότι αυτοί τα φάγανε.
Αυτή τη στιγμή που σου μιλάνε για Δημοκρατία το κάνουν μόνο για νε σε φοβίσουν και το γεγονός ότι στην Ελλάδα έγινε μόνο ένα δημοψήφισμα και αυτό ήταν επί χούντας δείχνει τη δημοκρατικότητά τους.
Αυτή τη στιγμή που λεονταρίζουν οι βουλευτές που κυβερνούν, και αυτοί που θέλουν να κυβερνήσουν, οι απλές διαμαρτυρίες σου τους στέλνουν να φύγουν σαν κλέφτες από τον κήπο.
Αυτή τη στιγμή που βγαίνεις στις πλατείες να διαμαρτυρηθείς, ετοιμάζονται να ψηφίσουν με κρύο χέρι την ώστε να πουληθεί η περιουσία σου που την έχεις πληρώσει εσύ.
Αυτή τη στιγμή πρέπει να σηκώσεις το ανάστημά σου πάνω από τους σπιθαμιαίους δωσίλογους.
Αυτή τη στιγμή πρέπει να καταλάβεις ότι έχουμε πόλεμο για την επιβίωσή μας, ως λαός, ως κοινωνία, ως αξιοπρεπείς άνθρωποι.
Αυτή είναι η στιγμή, ή αυτοί ή εμείς!


Στην Αργεντινή του τότε, όπως και στην Ελλάδα του τώρα, όλα τα ΜΜΕ διατυμπάνιζαν την «ανάγκη της βοήθειας».

Στην αρχή τους έλεγαν ότι το κράτος θα πτώχευε και ο κόσμος έφτασε στο σημείο να πανηγυρίζει για επιτυχία την είσοδο του ΔΝΤ. Δεν φανταζόντουσαν τι θα ακολουθήσει. Τι ειρωνεία και αυτή. Τους έπεισαν με τον φόβο της πτώχευσης και εντέλει η σωτηρία ήρθε μόνο με την πτώχευση!!!

Είχαν όλοι την εντύπωση ότι σώσαμε τη χώρα που ήταν ανίκανη και με διεφθαρμένες κυβερνήσεις. Ήταν απίστευτο τι μετέδιδαν οι ανταποκριτές, όταν εμείς βλέπαμε την αλήθεια με τα μάτια μας σε κάθε δρόμο, σε κάθε γειτονιά. Πρέπει εσείς στην Ελλάδα να ξυπνήσετε τώρα προτού να είναι αργά, πρέπει με οποιοδήποτε κόστος να αποφύγετε το Δ.Ν.Τ.

Ήδη οι εφημερίδες του Σαββατοκύριακου 17-18 Απριλίου 2010 στη χώρα σας, απειλούν για μαζικές απολύσεις περί των 350.000 εργαζομένων και εσείς ακόμα κοιμάστε όρθιοι, αντί να έχετε αποκλείσει τη Βουλή σας με την απειλή μαζικής βίας. Σας κοροϊδεύουν, λεφτά και μάλιστα πάρα πολλά υπάρχουν.
το πλήρες άρθρο εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Συνολικές προβολές σελίδας