Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

No news good news... Το γουρούνι έκανε μύνηση ζητώντας εκατομύρια ευρώ.

Βγήκε η Παρασκευή κα ι 13 με εξώφυλλο τον Πάγκαλο ως γουρούνι.

Θίχτηκε ο Πάγκαλος και έκανε μύνηση για 2 εκατομύρια ευρώ.
Αυτό δεν ήταν έκπληξη. Έκπληξη ήταν ότι στον εισαγγελέα υπηρεσίας εμφανίστηκε Γουρούνι εκπρόσωπος των γουρουνιών με μεγαλοδικηγόρο και έκανε και αυτό μύνηση στην Παρασκευή και 13 και στον κο Αιμίλιο Λάτσιο, δημοσιογράφο και εκδότη της εφημερίδας.
Βγαίνοντας από τον εισαγγελέα το Γουρούνι δήλωσε:
"Η κατάσταση δεν πάει άλλο. Τόσα χρόνια μας βρίζετε μπάτσους και δεν αντιδρούμε.
Τώρα το ποτήρι ξεχείλισε. Δεν είναι δυνατόν να μας αποκαλείτε και Πάγκαλους.
Πάγκαλους και μπάτσους ως υποείδη έχουν μόνο τα ζώα των ανθρώπων".

Υποθέτω ότι είχε δίκιο το Γουρούνι. Μετά την δημοσιοποίηση του βίντεο όπου "άντρες" της ομάδας ΔΕΛΤΑ μαζί με "άντρες" των ΜΑΤ ενοχοποιούν πολίτη με πλαστά τεκμήρια, ήρθε μεγάλης κλίμακας επιχείρηση ψευτοτσαμπουκάδων, ηλιθίων χούλιγκαν στα Εξάρχεια. Βέβαια αυτά τα ζώα (δεν αναφέρω είδος μη με μηνύσουν και μένα τα ζώα τα κανονικά) δεν είναι ικανά να μπουν στις ευγενείς τάξεις των χούλιγκαν - ευγενείς σε σχέση με το σώμα των ένδοξων Γερμανοτσολιάδων.
Έτσι λοιπόν τα αποβράσματα ξεκινούν εν αγνοία τους εμφύλιο πόλεμο εξυπηρετώντας τραπεζίτες και κεφάλαιο. Έτσι είναι όμως τα σκυλιά, φυλούν πιστά τα αφεντικά τους.

Μια και μίλησα για κεφάλαιο πρέπει να το πούμε και αυτό. Σημάδια ανάκαμψης της οικονομίας αρχίζουν και φαίνονται, πράγμα που δείχνει ότι επιτέλους η κυβέρνηση Παπαδήμου αποδίδει καρπούς. Καμιά εικοσαριά εφοπλιστές και ίσως οχτώ ή εννέα βιομήχανοι βλέπουν τα κέρδη τους να εκτινάσσονται στα ύψη. Αν προσπαθήσουμε όλοι μαζί, θυσιαστούμε και βάλουμε και κώλο εκτός από πλάτη 2.000 έως 3.000 Έλληνες θα συνεχίσουν να ζουν πιο πλούσια από πριν και θα βελτιώσουν τα οικονομικά τους.
Αν είμαστε καλοί, πειθίνιοι και βέβαια τυχεροί ίσως να μας δώσουν κανένα γεύμα στο συσίτιο. Και για τους λίγους-ελάχιστους είναι αλήθεια-μπορεί να έχουν τη χάρη να τους σφίξουν το χέρι κάποια χριστούγεννα που τα Μ.Μ.Ε. θα μεταδίδουν τη φιλανθρωπία τους και τη φιλεσπλαχνία των κυριών τους.


Για να λέμε τα σύκα σύκα, τη σκάφη σκάφη, την καρέτα καρέτα, τη μονάχους μονάχους και το κρι κρι!

Τα χειρότερα έρχονται βέβαια για όλους μας. Τα νέα φορομπηχτικά μέτρα (να βάλουμε όλοι κώλο που λέγαμε πριν για να έχουν να τα μπήξουν) αποδεικνύουν ότι:
α. ισχύουν οι θεωρίες συνομωσίας που βασίζονται στη λογική ότι θέλουν την ιδιωτική περιουσία
β. θέλουν να δουν πόσο αντέχει την εξαθλίωση ένας λαός που έχει συνηθίσει να ζει στο αστικό-δυτικό περιβάλλον
γ. περιμένουν να επαναστατήσουμε και να τους στείλουμε στον αγύριστο ώστε να πάρουμε και μεις μια θέση στην ιστορία και το πάνθεον των προηγούμενων γεννιών που είτε είπαν ΟΧΙ, είτε επαναστάτησαν ενάντια σε όλες τις πιθανότητες.

Εσείς τι από τα παραπάνω επιλέξετε;

Υ.Γ. Ο Λοβέρδος πήρε πρέφα ότι θα πέσει φάπα και ζήτησε σύντομη διαδικασία διαδοχής στο ΠΑΣΟΚ. Στη ΝουΔούλα ο Αντωνάκης (χωρίς μου) ο επονομαζόμενος και Σφουγγαράκης ζήτησε από τα μέλη του κόμματος να "κατέβουν" - και όχι να ανέβουν- στον κόσμο και να ενημερώσουν για το ρόλο της ΝΔ στην κυβέρνηση. Είναι ένας καταπληκτικός ρόλος γραμμένος από Γερμανούς και τον παίζουν θαυμάσια όταν συμφωνούν σε όλα διαφωνώντας στα λόγια. Πίσω από τις πλάτες μας συμφωνούν με το ΠαΣοΚ στο κόψιμο συντάξεων.
Εισοδήματα; Σφουγγάρι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Συνολικές προβολές σελίδας