Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

Καμίνης ο εκσυγχρονιστής...


Βγήκε ο Καμίνης και είπε ότι δεν συντρέχουν λόγοι για να ανοίξει το γυμναστήριο στο ΡΟΥΦ να στεγαστούν άστεγοι. Έκανε και το μετεωρολόγο και είπε ότι οι καιρικές συνθήκες είναι καλές.
Αφού ο Παπαδήμ(ι)ος και η συγκυβέρνηση μας έκανε Ευρώπη με χιλιάδες, πια άστεγους, ο δήμαρχος θα μας κάνει Αμερική με μαζικούς τάφους αστέγων νεόπτωχων.
Εύγε Δήμαρχε. Και στα δικά σου σύντομα.
Σε κάθε περίπτωση,  ντροπή σου ρεζίλη!!!

ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΟΣ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΜΙΝΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΕΤΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΡΟΥΦ, ΤΟΥΣ ΑΣΤΕΓΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΑΕΙ ΕΚΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΥΟ...ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΠΩΣ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΎΣΕΙ!!! 
πηγή innews.gr
Άλλωστε αυτός ο ίδιος γραφειοκράτης στην ψυχή είναι ο ίδιος που έβγαλε τα παγκάκια για να μην κοιμούνται οι άστεγοι στο κέντρο της Αθήνας που δεν "ΓιόρταΖΕΙ" αλλά την σκοτώνουν.


Τριάντα νεκροί θάφτηκαν σε μαζικό τάφο προαστίου του Σικάγο την Τετάρτη, λόγω έλλειψης οικονομικής δυνατότητας για εξασφάλιση προσωπικού χώρου ταφής και κάλυψη εξόδων κηδείας όσο οι εν λόγω άνθρωποι βρίσκονταν εν ζωή. Μαζικοί τάφοι, αν και ως τώρα δημιουργούνταν κατά κύριο λόγο σε χώρες του τρίτου κόσμου, πλέον εμφανίζονται διαρκώς περισσότεροι και στις Η.Π.Α. ως απόρροια της οικονομικής κρίσης.

Τα άψυχα σώματα των τριάντα ανθρώπων μεταφέρθηκαν στο νεκροταφείο Homewood Memorial Gardens, 25 μίλια νοτιοδυτικά του Σικάγου, και, μάλιστα, στο ειδικό τμήμα που έχει δημιουργηθεί για όσους δεν έχουν τα χρήματα να εξασφαλίσουν στον εαυτό τους μια αξιοπρεπή τελετή κηδείας. Κατά τη διάρκεια της μαζικής ταφής, δεν παρευρέθηκαν καθόλου συγγενείς ή φιλικά πρόσωπα των νεκρών. πηγή M.L.V.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Συνολικές προβολές σελίδας