Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2009

Νa αναλάβουν τις ευθύνες τους..


Από την σαλάτα, πάντα στην εποχή της


http://salata.wordpress.com/2009/01/14/%ce%bda-%ce%b1%ce%bd%ce%b1%ce%bb%ce%ac%ce%b2%ce%bf%cf%85%ce%bd-%cf%84%ce%b9%cf%82-%ce%b5%cf%85%ce%b8%cf%8d%ce%bd%ce%b5%cf%82-%cf%84%ce%bf%cf%85%cf%82/#comment-2521



14 Ιανουαρίου 2009 at 2:52 πμ

Του Ι.Κ. Πρετεντέρη


Το πρωτοφανές επεισόδιο της απαγωγής του επιχειρηματία κ. Παναγόπουλου μας βάζει σε σκέψεις. Τρία είναι τα άμεσα συμπεράσματα.
Πρώτον, στην απαγωγή χρησιμοποιήθηκαν καλάσνικοφ. Και καλάσνικοφ είχαν επίσης χρησιμοποιηθεί και στους πυροβολισμούς εναντίον του οχήματος των ΜΑΤ που ρίχτηκαν μέσα από τον χώρο ασύλου στην Πολυτεχνειούπολη. Επομένως το γεγονός της απαγωγής, δημιουργεί ακόμα περισσότερο την άμεση ανάγκη να καταργηθεί το άσυλο.



Δεύτερον, στην απαγωγή χρησιμοποιήθηκαν κουκούλες. Επομένως υπάρχει σοβαρό πρόβλημα κουκουλοφόρων, οι οποίοι δρουν πλέον ανεξέλεγκτα. Και επειδή οι κουκουλοφόροι δρουν συνήθως στο πλαίσιο συλλαλητηρίων, πρέπει να αναλάβουμε τις ευθύνες μας και να απαγορευτούν όλα τα συλλαλητήρια.



Τρίτον, δημιουργείται η εντύπωση ότι πρόκειται για εγκληματίες του κοινού ποινικού δικαίου. Αλλά επειδή πολλές φορές έχουμε δει να υπάρχουν σχέσεις τέτοιων ανθρώπων με τον αντεξουσιαστικό χώρο, πρέπει η αστυνομία να ερευνήσει αμέσως τι γίνεται στον αντεξουσιαστικό χώρο. Δημιουργεί μάλιστα απορία το γεγονός ότι τόσες ώρες μετά το περιστατικό της απαγωγής, δεν διενεργήθηκε ούτε μια επιχείρηση σκούπα στα Εξάρχεια.



Τέλος οφείλουμε να επισημάνουμε ότι η εγκληματική αυτή ενέργεια, έγινε μέσα σε ένα ευρύτερο κλίμα ανομίας, το οποίο διαμορφώνεται τελευταία στην κοινωνία και διαμορφώνει ένα κλίμα απαξίωσης της αστυνομίας.


Γι αυτό πρέπει άμεσα όσοι είναι υπεύθυνοι γι αυτό το κλίμα και ειδικά ο ΣΥΡΙΖΑ, να καταδικάσουν το γεγονός της απαγωγής, να παραδεχτούν ότι όπλισαν το χέρι των απαγωγέων στοχοποιώντας τους επιχειρηματίες με δηλώσεις τους περί εκμετάλλευσης των εργαζομένων και να κάνουν ένα συλλαλητήριο εναντίον του εαυτού τους, στο οποίο να καταδικάζουν την αριστερά, από όπου και αν προέρχεται.



Εφημερίδα ΤΟ BΛΗΜΑ 14/01/2009
Για την αντιγραφή: salataepohis.wordpress.com

Για την αντιγραφή της αντιγραφής: Η κοπριά...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Συνολικές προβολές σελίδας