Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2009

Ανθρωπάρια…

«…Πρέπει να βοηθήσουμε όλοι να σταματήσει το λαθρεμπόριο όπλων προς τη Γάζα. Πρέπει να βεβαιωθούμε ότι η Χαμάς θα σταματήσει να εξοπλίζεται.
Το Ισραήλ έχει δικαίωμα στην ασφάλεια…»

Αυτά ξεστόμισε ο στόμας της Άγκχελας Μέρκελ, καγκελαρίου της Γερμανίας. Συμφωνεί και ο πολύς Νικολά Σαρκοζί. Από κοντά και οι λοιποί «ηγέτες» της Ευρωπαϊκής ένωσης.

Βέβαια αυτοί οι «ηγέτες», εμείς οι λαοί τους επιλέγουμε, ξεχνάνε να αναφέρουν ότι η Γάζα είναι αποκλεισμένη περιοχή, ένα τεράστιο στρατόπεδο συγκεντρώσεως. Εκεί, αποκλεισμένοι από τείχη, συρματοπλέγματα, μπλόκα, ζουν οι Παλαιστίνιοι, εξαρτώμενοι πλήρως από τις διαθέσεις των Ισραηλινών. Εκεί οι Ισραηλινοί εξαντλούν κάθε όριο ανηθικότητας και από πρώην φυλακισμένοι και σφαγιασμένοι θύματα των Γερμανών Ναζί γίνονται οι ίδιοι φύλακες, σφαγιαστές και θύτες των Παλαιστινίων.
Αυτό που λέει η «κα» Μέρκελ είναι ότι πρέπει να προστατέψουμε το «δικαίωμα» του Ισραήλ να καταλαμβάνει ξένα εδάφη, να φυλακίζει έναν ολόκληρο λαό, να στερεί από έναν λαό αυτά που εμείς οι πολιτισμένοι θεωρούμε δεδομένα (π.χ. να κόβει το ηλεκτρικό και τα καύσιμα κατά το δοκούν), να δολοφονεί.
Συμφωνεί και ο πολύς Νικολά Σαρκοζί. Από κοντά και οι λοιποί «ηγέτες» της Ευρωπαϊκής ένωσης.

Η Γερμανία καλώς δεν ξεπερνά τις ενοχές της για το Ολοκαύτωμα, μόνο που λανθάνει πηγαίνοντας, ξανά με το θύτη. Πρέπει, αν επιμένει για εξιλέωση να είναι με την πλευρά του θύματος στα σημερινά ολοκαυτώματα.
Να συμφωνήσει και ο πολύς Νικολά Σαρκοζί. Από κοντά να πάνε και οι λοιποί «ηγέτες» της Ευρωπαϊκής ένωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Συνολικές προβολές σελίδας