Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2009

Το Ελληνικό δημόσιο στηρίζει την σύγχρονη δουλεία.

Το Ελληνικό δημόσιο πρσλαμβάνει εργολάβους που αναλαμβάνουν την καθαριότητα των χώρων του. Όμως το το ελληνικό δημόσιο δεν ενδιαφέρεται για τον τρόπο που χειρίζονται τους εργαζομένους τους αυτοί οι εργολάβοι. Τι συνθήκες και τι μισθούς παρέχουν.
Το Ελληνικό δημόσιο θα πρέπει να επανεξετάσει τις συνεργασίες του αυτές διότι το ποιόν των εργολάβων που συνεργάζεται είναι τέτοιο που την συνδικαλίστρια KUΝEVA KOSTADINKA προσπάθησαν να τη δολοφονήσου με τέτοιο απεχθή και παραδειγματικό τρόπο που θα έπρεπε να ξεσηκώσει όχι μόνο την κοινωνία αλλά και τους πιο βολεμένους καρεκλοκένταυρους που αποφασίζουν τέτοιες συνεργασίες.
Αλλά αλοίμονο, αυτοί έχουν πάψει από καιρό να είναι άνθρωποι αλλά πια είναι το ίδιο κτήνη με αυτούς των οποίων τα συμφέροντα εξυπηρετούν.
Ελπίζω η ηρωίδα αυτή να μπορέσει να αποκατασταθεί με κάποιο τρόπο και τουλάχιστον ότι έπαθε να έχει κάποιο όφελος για τις συναδέλφισσές της.

Υ.Γ.1 Συγγνώμη αν κάνω λάθος – και θα το διορθώσω αν μου υποδειχθεί, αλλά δεν άκουσα τον αρχιεπίσκοπο κ. Ιερώνυμο να κάνει ανάλογη δήλωση όπως αυτή σήμερα για τον απαχθέντα Περικλή Παναγόπουλο, που ελπίζω να έχει αίσιο τέλος..

Υ.Γ.2 Πολύ καλό άρθρο για την εργασία http://chldimos.blogspot.com/2009/01/blog-post.html

Υ.Γ.3 Σεχετικό http://media-industry.blogspot.com/2009/01/mega.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Συνολικές προβολές σελίδας