Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2009

Εθνικάαααααρααααααα...

http://ithaca12830.wordpress.com/2009/01/23/h-%cf%85%cf%80%cf%8c%ce%b8%ce%b5%cf%83%ce%b7-%ce%ba%ce%bf%cf%8d%ce%bd%ce%b5%ce%b2%ce%b1-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%bf%ce%b9%ce%b5%cf%85%ce%b9%ce%b1%cf%83%ce%b8%ce%b7%cf%83%ce%af%ce%b5%cf%82-%cf%84/#more-767

H υπόθεση Κούνεβα και οι”ευαισθησίες” της Εθνικής Τράπεζας
Αναδημοσίευση από το μπλογκ των καταληψιών της ΕΣΗΕΑ
Από mail που μας ήρθε:
Στη δέσμευση του λογαριασμού που άνοιξαν τα μέλη της Ανεξάρτητης Αριστερής Κίνησης Εργαζομένων Εθνικής για συγκέντρωση χρημάτων για την αγωνίστρια Κωνσταντίνα Κούνεβα προχώρησε η Εθνική Τράπεζα, εμποδίζοντας τόσο την κατάθεση όσο και την ανάληψη χρημάτων, με την ασαφή δικαιολογία ότι δεν έχουν τηρηθεί τυπικές προϋποθέσεις για ερανικό λογαριασμό.
Ο λογαριασμός αυτός είχε ανοιχτεί προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα από τους εργαζόμενους της ΕΤΕ και κατόπιν αυτά να κατατεθούν στον κεντρικό λογαριασμό που έχει δημιουργηθεί για την Κωνσταντίνα στην Τράπεζα Πειραιώς.
«Δηλώνουμε προς τη Διοίκηση ότι δε τρομοκρατούμαστε από την προσπάθειά της να μας βάλει στο στόχαστρο εξαιτίας της δράσης μας υπέρ των εργατικών συμφερόντων, γιατί η απάντηση θα είναι μαζική από όλους τους συναδέλφους της ΕΤΕ και αντίστοιχη με την αλληλεγγύη στην καθαρίστρια Κούνεβα», επισημαίνεται στην ανακοίνωση – καταγγελία της Ανεξάρτητης Αριστερής Κίνησης Εργαζομένων Εθνικής.
Μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρη την ανακοίνωση εδώ
Από μνήμης:
Υπενθυμίζεται ότι δεν είναι η πρώτη φορά που η Εθνική Τράπεζα αποκαλύπτει το πραγματικό της πρόσωπο. Πριν από 8 χρόνια είχε στερήσει από τον μικρό Παναγιώτη από τη Μυτιλήνη που έπασχε από λευχαιμία τη δυνατότητα να ταξιδέψει στο εξωτερικό για να θεραπευτεί, αρνούμενη να δώσει στην οικογένεια τα χρήματα που είχαν συγκεντρωθεί από χιλιάδες κόσμου σε λογαριασμό της “πατώντας” σε τυπικότητες ως προς τη μορφή του λογαριασμού.
Για την ιστορία, ο μικρός Παναγιώτης έχασε τη ζωή του, ενώ πρόσφατα το Συμβούλιο Εφετών Αιγαίου με βούλευμά του απάλλαξε από τις κατηγορίες τέσσερα υψηλόβαθμα στελέχη της Εθνικής Τράπεζας στη Μυτιλήνη και έναν γιατρό, οι οποίοι είχαν παραπεμφθεί σε δίκη με την κατηγορία της θανατηφόρας εκθέσεως ανηλίκου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Συνολικές προβολές σελίδας