Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

νυν υπέρ πάντων ο αγών

Ω, παιδιά της Ελλάδας, 
εμπρός για να ελευθερώσετε την πατρίδα, 
τα παιδιά, 
τις γυναίκες, 
τους βωμούς των πατρώων θεών 
και τους τάφους των προγόνων σας. 

Τώρα είναι ο υπέρ πάντων αγών - Όλοι στους δρόμους μέχρι να πέσουν οι δοσίλογοι και να φύγουν οι ολιγάρχες

3 σχόλια:

Unknown είπε...

den fenontai ta grammata

ο δείμος του πολίτη είπε...

Αναφορικά με το Γέροντα δεν έχω να συμπληρώσω κάτι περισσότερο. Απλά μερικές φορές τρελαίνομαι που αναρωτιούνται ακόμα γιατί ενισχύεται η Χρυσή Αυγή δημοσκοπικά. Το έγραφα προ ημερών και την Παρασκευή μάλλον επιβεβαιώθηκα.
Με πρόσχημα (γιατί αν είναι ειλικρινές, πρόκειται για αθλιότητα και ηλιθιότητα) τη μείωση της δύναμής της και την "επαναφορά στη νομιμότητα", μόλις έγιναν γνωστά τα περιστατικά σε λαϊκές αγορές, έσπευσαν δήμοι, οργανισμοί και Κεντρική Διοίκηση με ΕΛΑΣ να εξετάσουν τους μικροπωλητές και τις άδειές τους.Έτσι, όμως, ουσιαστικά επιβεβαίωσαν στους ψηφοφόρους ότι η Χρυσή Αυγή είχε δίκιο και πως αν δεν ενεργούσε αυτή, το Κράτος θα κοιμόταν ακόμα (=>μπράβο στους φασίστες).
Την Παρασκευή σπεύδουν αμέσως οι δικαστικές κι αστυνομικές να συλλάβουν κάποιον που ειρωνευόταν ένα μοναχό (οι φονταμεταλιστές τον θεωρούν φωτισμένο ή προφήτη). Έρχονται ακόμα μία φορά να δείξουν ότι η Χρυσή Αυγή έχει δίκιο και πως αν δεν αποκάλυπταν το θέμα οι ναζιστές, ακόμα θα βλασφημούσε ο άπιστος/άθεος.
Όλα τα βήματα σήμερα της Πολιτείας (δικαστικών, πολιτικών κι εκτελεστικών οργάνων) συγκλίνουν στα μαύρα βήματα του ναζιστικού μορφώματος. Κάθε βήμα τους επιβεβαιώνει στα μάτια του ψηφοφόρου ότι οι φασίστες έχουν δίκιο κι ευτυχώς που μπήκαν στην Βουλή, αλλιώς "οι αριστεροί θα είχαν κυριεύσει το κράτος και οι ανίκανοι θα έκλειναν τα μάτια ξανά".
Και όπως λέγαμε στο Ιράν η εκεί Χρυσή Αυγή φορά ράσα και στρατιωτική στολή, ενώ εδώ απλά την ψηφίζουν ή τη στηρίζουν...

Η ΚΟΠΡΙΑ είπε...

@Veronica τα διόρθωσα

@δείμος φίλε κάποιες φορές νιώθω ότι ζούμε στο μεσοπόλεμο στη Γερμανία... Θα δούμε όμως πως θα πάει...

Συνολικές προβολές σελίδας